2411magdalenka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ...dopiero dzisiaj przeczytałam.. zabolało serduszko :( pierwszy odruch - brać sunię i psiaki chociaż u mnie warunki żadne.. ale jak pomyślę, że może by im się udało, to... ehhhh :( masakra............ [*] Quote
mikoada Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 ja też wolę o tym nie myśleć :( następna bida z tego miejsca pilnie potrzebuje pomocy...http://www.dogomania.pl/threads/188212-S%C5%82odkie-szczeniaczki-od-zbieraczki...Ka%C5%BCda-chwila-gra-na-Ich-niekorzy%C5%9B%C4%87...-Pszczyna! Quote
Maruda666 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 To może część pieniędzy tu uzbieranych przeznaczyć na pomoc tej małej, może starczyło by na kilka dni w lecznicy? Tutaj było juz za późno, to może przynajmniej tą maliznę uda się uratowac? Quote
wilczek007 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 o matko:( w tym kraju zawsze gdzies będzie działo sie tak samo:( Quote
coronaaj Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 golf napisał(a):dopiero znalazlam :( Ja tez....musze poczytac.... Quote
aanka Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Pamiętam o Was Aniołeczki ...............smutne i okrutne jest to życie czasem ...........:-(:-(:shake: Quote
coronaaj Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 mikoada napisał(a):Pani Wando Pani bardzo dużo pomaga, taka pomoc w rozsyłaniu wątków, ogłaszaniu, robieniu bazarków i podnoszeniu wątków, pomoc w wizytach jest bardo potrzebna :) Zgadzam sie, Wanda robi super robote nie mowiac, ze miala na tymczasie mojego Pakusia..nigdy calej rodzince Tatara tego nie zapomne... Tutaj niestety nie udalo sie ale pocieszam sie mysla ilu naszym dogomaniackim bidulom udalo sie!!!!! Quote
Recommended Posts