ajlii Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 A Fantiśka - fanka wody i wszelkich spryskiwaczy - nauczyła się dziś otwierać zaworek do wody!!! I mamy potop w ogrodzie. Wszystkie żółte suki (w tym jedna czarna) mokre i szczęśliwe ;) Jutro chyba kłódkę założę na kranik... Quote
Asiaczek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Cwaniara:) Umie się urządzić w.... ogrodzie w upalny dzięń;) pzdr. Quote
ajlii Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Czekałam na to... długo. Kilka miesiecy w sumie. Na pierwszą prawdziwą logiczną zabawę Fanty zabawką!!! Dotychczas podbiegała do psów, które sie bawiły pluszakami i nie wiedziała co zrobić. Zachęcałam Ją do zabawy, to nawet łapała w pysk i puszczała. A dziś zabawa - od podrzucania sobie miśka w górę, przez zaglądanie zabawce do środka, po próby przeciągania się z Baśkiem :))) I gonitwa z innymi za rzuconą zabawką... Cudnie po prostu :))) Kolejny próg przekroczony - cieszę sie strasznie :)))) Quote
Asiaczek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Noooo, super wieści:) Czekamy na nastepny "krok";) pzdr. Quote
ajlii Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Co lubu Fantiśka? Fanti lubi: - ogórki kiszone - paprykę świerzą - suszone banany (najchetniej wyjadane prosto z mieszanki dla szczurków) A najbardziej Fanti lubi wyciągać torebki do zaparzania herbaty. Prosto z kubków. Takie hobby :D Quote
Asiaczek Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 No to mamy prawie takie same gusta. piszę prawie, bo - nie jadam suszonych bananow;) pzdr. Quote
ajlii Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Fanti pozdrawia leśnie i wieczornie :) W tle - moja Julka. Quote
Asiaczek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Piękna! http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530166_311218225643037_813668655_n.jpg Pzdr. Quote
ajlii Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Fanta serdecznie zaprasza na bazarek dla swojego bardzo starego i schorowanego kolegi - Bochnarka i szczuraków które są u mnie w DT http://www.dogomania.pl/forum/threads/232833-Bazarek-na-Pana-Psa-i-szczurki-do-10-10-2012-do-godz-20-00-zapraszam?p=19727501#post19727501 Quote
ajlii Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Fantisia jest niemożliwa! :) Dziś szykowałam śniadanie. Wysłałam męża po chleb i w międzyczasie wyszłam do pokoju. Nagle słyszę jak mi miski brzdękają. No to się pytam "co robicie?". I widzę Fantisię jak truchcikiem wybiega z kuchni, a za Nią Morek. A po chwili... widzę jak się skrada, dosłownie "na paluszkach" znów w stronę kuchennego blatu... Quote
ajlii Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 magdyska25 napisał(a):i coś zwinęła? ;) skorupkę od jajka :D Quote
Hotel KADIF Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ajlii napisał(a):skorupkę od jajka I pewnie była przeszczęśliwa!:evil_lol: Quote
ajlii Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Zapraszam do niezwykłego Centrum Handlowego! Twoje zakupy pomogą stareńkiemu Panu Psu walczyć z dolegliwościami oraz wspomogą Fundację Niechciane i Zapomniane :) A śliczności mamy na bazarku - nowe firmowe koszulki, nowe sukienki i spodnie, biżuterię i mnóstwo różności! Zapraszamy serdecznie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233722-Dla-Pana-Psa-i-Fundacji-NOWE-FIRMOWE-CIUCHY-i-BIŻUTERIA-do-05-11-2012-!!!?p=19844036#post19844036 Quote
ajlii Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Fanta okazał się dziś miłośniczką wakame... Może myślała że to robaki? W każdym razie - zajadła aż Jej się uszy trzęsły. 49 zł/kg... panienka wie co dobre :D Quote
ajlii Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Fantisia ma dziś +10 do urody :) Bowiem śnieg spadł... a Fanti komponuje z bielą wyśmienicie! Quote
ajlii Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Jakieś są zimowe, ale Fanti się chyba sensownie nie złapała (aparat wyostrza na śnieg). Quote
ajlii Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Co lubią Fantisie? (oprócz szczurów z herbaty, suszonych bananów i wakame :P) Fantisie lubię oglądać telewizję. Ale myślę, że to nie o akcję czy losy bohaterów im chodzi. Fantisie lubią wleźć na człowieka płci męskiej, rozłożyć się mu w ramionach i kazać trzymac... a człowiekowi płci żeńskiej dodatkowo miziać po uszach. Bo jak nie... to Fantisie tylnimi odnóżami skrobią z niecierpliwością kanapę i jeszcze bardziej się rozkładają :) Quote
Asiaczek Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='ajlii']Co lubią Fantisie? (oprócz szczurów z herbaty, suszonych bananów i wakame :P) Fantisie lubię oglądać telewizję. Ale myślę, że to nie o akcję czy losy bohaterów im chodzi. Fantisie lubią wleźć na człowieka płci męskiej, rozłożyć się mu w ramionach i kazać trzymac... a człowiekowi płci żeńskiej dodatkowo miziać po uszach. Bo jak nie... to Fantisie tylnimi odnóżami skrobią z niecierpliwością kanapę i jeszcze bardziej się rozkładają :)[/QUOTE] Dobre:) pzdr. Quote
ajlii Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Z cyklu: "Co lubią Fantisie?" ;) Fantisie lubią kotlety. Skonsumować. Najlepiej świerzo usmażone. Prosto z kuchennego blatu. I nawet wyrzutów sumienia nie mają... ;) Quote
Ziutka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='ajlii']Z cyklu: "Co lubią Fantisie?" ;) Fantisie lubią kotlety. Skonsumować. Najlepiej świerzo usmażone. Prosto z kuchennego blatu. I nawet wyrzutów sumienia nie mają... ;)[/QUOTE] Bo takie są najlepsze :) chrupiące :) wie Fancia co dobre heh Quote
ajlii Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 (edited) I znów z cyklu: "Co lubią Fantisie?" Otóż Fantisie lubią awokado :) No i dla Fantiś baaaardzo wskazany jest łosoś wędzony na zimno. Oj tak, świetnie Fantisiom działa na pamieć! Nagle przypominają sobie sztuczki, których uczyły się daaaawno temu ale przez ostatnie pół roku twierdziły że nie wiedzą co się do psa mówi... :D Edited November 17, 2012 by ajlii Quote
Recommended Posts