magdyska25 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 oj bo jak jest dobra motywacja to i się przypominają ;) Quote
ajlii Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dla Pana Psa Bochnara - na badania, na leki i suplementy, na dobre jedzonko... Zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236025-Na-Pana-Psa-tańczące-Mikołaje!-NOWA-photo-ramka!-i-inne-świąteczności-)-do-05-12?p=19997606#post19997606 Quote
ajlii Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Zapraszam na gwiazdkowy bazarek Jaśminkowy :) Gwiazdki z koralików - ręcznie wykonane - przystroją Twoją choinkę, sprawią radość Twoim bliskim... Amiśkowi zapewnią leczenia, a porzuconej rodzinie szczurków godne warunki oczekiwania na adopcję! http://www.dogomania.pl/forum/threads/236141-Jaśminowy-bazarek-II-dla-Amisia-i-szczurków-GWIAZDKI-Z-KORALIKÓW-do-09-12?p=20009981#post20009981 Quote
ajlii Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Fanti nas dzisiaj zaskoczyła... Otóż postanowiła pobawić się z Konarkiem :) Zachęcała, zapraszała, pokazywała jakby chciała się bawić. Podgryzała Konarowe dupsko. A w końcu... przyniosła Mu zabawkę :))) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ajlii napisał(a):I znów z cyklu: "Co lubią Fantisie?" Otóż Fantisie lubią awokado :) No i dla Fantiś baaaardzo wskazany jest łosoś wędzony na zimno. Oj tak, świetnie Fantisiom działa na pamieć! Nagle przypominają sobie sztuczki, których uczyły się daaaawno temu ale przez ostatnie pół roku twierdziły że nie wiedzą co się do psa mówi... :D Hm,,,, za dobrego łososia tez bym sobie przypomniała różne sztuczki;) ajlii napisał(a):Fanti nas dzisiaj zaskoczyła... Otóż postanowiła pobawić się z Konarkiem :) Zachęcała, zapraszała, pokazywała jakby chciała się bawić. Podgryzała Konarowe dupsko. A w końcu... przyniosła Mu zabawkę :))) No nie..... co sunię tak odmieniło?:) pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 No i powiedz mi ajliś... Dlaczego taki "klasyczny owczar" na tym zdjęciu nie ma do tej pory domu? :roll: Zdjęcie jest portretowe. Chyba sobie wydrukuję i oprawię w ramkę! :p Quote
ajlii Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Nie wiem Aniu, naprawdę nie wiem... :( Fanta jest prześliczna, ma bardzo ładną budowę, piękną nietypową sierść... Do tego ciągle uśmiech na paszczy i gotowowść do spełniania wszystkich życzeń człowieka... Była oferta adopcji... czy domu? ciężko powiedzieć. Niestety, wymagania tak wygórowane że chyba nawet olimpijczyk miałby problem z ich sprostaniem :/ Quote
magdyska25 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 sunci nawet nie jest potrzebny śnieg, żeby ujrzeć jej piękno! słodka jest. ludzie są ślepi? ma aktualne ogłoszenia? Quote
Hotel KADIF Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='magdyska25'] ludzie są ślepi? [/QUOTE] Może nie to... Po prostu jest tyle pięknych i biednych psów do adopcji, że nie wiedzą którego wybrać.... Ja sama jak przeglądam wątki na dogo i FB mam zawrót głowy!:shake: Quote
malibo57 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Kochani, wiemy wszyscy, że adopcje są nieprzewidywalne. Fanta chyba nie ma aktualnych ogłoszeń, ale akcję ogłoszeniową wszystkich psów rozpoczynamy od stycznia, gdyż adopcje grudniowe są..., no, same wiecie, takie sobie. Quote
magdyska25 Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 no tak rodzina, święta, sylwester i prawie 0 adopcji... Quote
ajlii Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Mój Kazan jest z adopcji grudniowej. 30 grudnia minie 10 lat jak jest z nami. A był oddany do schroniska właśnie po świetach - szybko prezent gwiadkowy się znudził :/ Quote
malibo57 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Maja, Tobie wyadoptuję Fantę nawet w przeddzień Wigilii, z kokardką na obroży:diabloti: Quote
ajlii Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 Małgosiu, ja już i tak rodzina wielo-psietna ;) Quote
malibo57 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Grupa społeczna zróżnicowana:razz: Quote
ajlii Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 No, fajnie jest. Razem się bawią. Biją. Zabawkami dzielą. Ale cóż... kto je potem wykształci? Buty na zimę kupi? I to w 4 sztuki naraz! A jak jeszcze każdy zażyczy sobie własny pokój... albo mieszkanie? Na emeryturze jeszcze kredyty będę spłacać, bo do roboty żadno się nie pali... ;) A teraz mamy własnie polewkę z Konara i Kazana. Konar usiadł na Kazanie. Kazan pomarudził i poszedł (w końcu co? jeden fotel w domu?). Konar pilnuje. Siedzi pewnie w fotelu... tylnimi łapami :D Przednie stoją na podłodze, bo przecież nie opuści zdobycznej miejscówki! Quote
malibo57 Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Ciekawe, jak będzie jadł Konarek:razz: Ty jeszcze po skuterku dolicz:p Quote
Asiaczek Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Piękna! [url]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/44954_341656592599200_56623876_n.jpg[/url] Rok 2012 jeszcze się nie skończył... warto mieć nadzieję... Pzdr. Quote
Hotel KADIF Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Wiem, że to spam, ale kliknijcie proszę i obejrzyjcie spot z udziałem Piotra Cyrwusa (Rysiek z "Klanu") na rzecz zwierząt: http://www.siepomaga.pl/r/dlapsa Po prostu rewelacja! :) Quote
malibo57 Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Jaki znowu spam?! Dobry adres:) Quote
ajlii Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Proszę Was, zajrzyjcie do "moich" kolejnych znajdek... jeden pies sprowadził pomoc dla drugiego... http://www.dogomania.pl/forum/threads/237693-Pies-który-łapał-stopa-by-ratować-przyjaciela! Quote
ajlii Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Fanta spędziła sobotni poranek na wycieczce. Pojechała z Kazanem, Julką i Lenką na "wybieganie". Czyli wyrzutnia do piłek i stado piłeczek tenisowych (ta ekipa jest w stanie zniszczyć cały zapas w godzinę :/). Dziś od rana mróz na dworze, ziemia zamarznięta... Fanta wyszła, pokręciła się, kurtuazyjnie poleciała za jedną piłką... i wróciła do auta...... Niestety, twarde grudy ziemi to nie jest to Fantisie lubią... A od biegania po nich to łapki bolą. Trzeba było przemieścić się na bardziej trawiaste tereny, by Fantisia zgodziła się łaskawie na zabawę. Ale jak się już rozkręciła.... to nie zdażyłam zdjęć pstrykać - tylko ogony się łapały :D Quote
Recommended Posts