Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=royalblue]:multi: :multi: :multi: KOCHANI DZIŚ WIELKIE ŚWIĘTO - UDAŁO MI SIĘ SPRZEDAĆ TĄ KRWIOŻERCZĄ KSIĘŻNICZKĘ, KTÓRA TO WYMORDOWAŁA WSZYSTKIE INNE MOJE KSIĘŻNICZKI I MIESZKAŁA SOBIE JAK KSIĘŻNICZKA W 70 LITROWYM AKWARIUM. [/COLOR]
[COLOR=royalblue]A TO BYŁO TAK:[/COLOR]
[COLOR=royalblue]JAKIŚ TYDZIEŃ TEMU NAPISAŁ DO MNIE NA GG JAKIŚ CHŁOPAK Z TYCH, ŻE PRZECZYTAŁ NA DOGOMANII ŻE CHCĘ SIĘ POZBYĆ KSIĘŻNICZKI, NO I UMÓWILIŚMY SIĘ NA DZISIAJ !!!!! BĘDZIE TERAZ MIESZKAĆ W 120 LITROWYM AKWARIUM - CIEKAWE CZY TEŻ WYMORDUJE MU WSZYSTKIE INNE RYBY..... :multi:[/COLOR] :multi: :multi: :multi:

Posted

[COLOR=Indigo][I][B]Witanko kochana Laluniu ;-)....jestem juz po pracy tralala;-) mam tydzien laby wiec jakby jakis spacerek czy cos to chetnie ;-) hehe
Wiesz ten Garfield po prostu rzucił mnie na kolana ;-) jest zajebisty ;-)
Pozdrawiamy milusinsko ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

Hej Eriaczku :) ja jestem nie w temacie.. Co Ty za pasożyta hodowałaś w akwarium? W każdym razie jeśli cieszysz się, że się z nim rozstajesz to podzielam Twoją radość :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']dziendoberek ericzku:)

jak ja uwielbiam zaczynac dzionek od pozytywnych wiadomosci:p[/quote]
cześć Furciaczku :p
[quote name='zuzolandia'][COLOR=indigo][I][B]Witanko kochana Laluniu ;-)....jestem juz po pracy tralala;-) mam tydzien laby wiec jakby jakis spacerek czy cos to chetnie ;-) hehe[/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=indigo]Wiesz ten Garfield po prostu rzucił mnie na kolana ;-) jest zajebisty ;-)[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=indigo]Pozdrawiamy milusinsko ;-)[/COLOR][/B][/I]
[/quote]
cześć Zuzolki moje drogie, jak poprawi się pogoda to wchodzi w grę jedynie poranny spacerek, bo od 14-20 mam praktyki w lecznicy.
[quote name='Agushka']Hej Eriaczku :) ja jestem nie w temacie.. Co Ty za pasożyta hodowałaś w akwarium? W każdym razie jeśli cieszysz się, że się z nim rozstajesz to podzielam Twoją radość :evil_lol::evil_lol:[/quote]
hehe hodowałam mordercę, mało brakowało a mnie by zjadła, tak się toto niewinnie nazywa "księżniczka z Burundi" a to diabeł wcielony :diabloti:
jestem w trakcie prac porządkowych - likwiduję akwarium na czas nieokreślony, będzie sobie w piwnicy stać aż mi coś znowu do głowy nie przyjdzie :evil_lol:

Posted

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/531/tnimg0411qz8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/9301/tnimg0409en7.jpg[/IMG]

Posted

Cześć Eriaczku :multi:

Nie no, ale słodziutka fotka :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/531/tnimg0411qz8.jpg[/IMG]

Hahaha to nie nazywa miłość - pańcia śpi z pieskiem na podłodze :D

Posted

[quote name='Ola&Kora']Cześć Eriaczku :multi:

Nie no, ale słodziutka fotka :loveu: :loveu: :loveu:
Hahaha to nie nazywa miłość - pańcia śpi z pieskiem na podłodze :D[/quote]
no powinno być odwrotnie nie ? piesek z pańcią w łóżeczku :evil_lol:
[COLOR=lemonchiffon]raz już w nocy coś kombinował przy łóżku,ale zorientował się że nie śpię i zrezygnowany wrócił na swoje miejsce[/COLOR]

Posted

[quote name='eria'][IMG]http://img245.imageshack.us/img245/531/tnimg0411qz8.jpg[/IMG]
[/quote]

Jakie to słodkie:loveu:

uwielbiam tak z moimi na podłodze leżeć, łózko to nie to samo:cool3:
Kreonik to przecież mądry pysio, jak kocha to kombinuje:cool3:

Posted

cieszę sie że Wam się podobają fotki...
planuję zabrać jutro do szkoły (czytaj : stajni) aparat, więc możliwe że jak już zrobię temu biednemu koniowi ten opatrunek na kopycie to go sfotografuję i wkleję :evil_lol:
tylko wpierw muszę do tej stajni trafić....czy ktoś z tutaj obecnych może się orientuje jak z placu Wilsona trafić na Wybrzeże Gdyńskie ???:roll: