Marta_Ares Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 witam gratuluje nowego aparatu;) sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu: A obroza superrr:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Cuuuuudne latające cosik:loveu: Już się nie moge doczekac tych makro nowym obiektywem:lol: Obroża bardzo pasuje do przystojniaka:loveu: Quote
eria Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Foxi myśli kiedy dostanie jesc (dla ciekawych już -dostała) [IMG]http://i29.tinypic.com/205sgtj.jpg[/IMG] z leksza załamana [IMG]http://i30.tinypic.com/5ugsjt.jpg[/IMG] [IMG]http://i26.tinypic.com/2mmg2z9.jpg[/IMG] i mój widok z okna [IMG]http://i28.tinypic.com/29vjbra.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 nooo widk z okna, że tak powiem :hmmmm: bajkowy :evil_lol: super fotki!!! :klacz: :loveu: Quote
zuzolandia Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 [URL]http://i180.photobucket.com/albums/x191/niufka/tn_P6190710.jpg[/URL] jak to bylo???? Foxi bielsza niz biel? hihihhihhhi noooo tera to i jo widza roznica;-) hihihihi i moze spotkamy w niedziele Tacyta hhihihihhi Quote
panienkabubu Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Nie no widok z okna powalił mnie na kolana :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ania gratuluje udanego zakupu:p Ciebie znając obslugi nauczysz sie w mig:p tego briarda to ja znam tylko imie jego ciezko mi zapamietac..:roll: czyzby to był widok? a moze same okno Twoje :evil_lol: aa widzialam dzis wracającego z pracy...zboka..:mad: Quote
eria Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 ooo zboka:crazyeye: a teraz ide spac bo musze wstac wczesnie a troszku sie zabalowało:evil_lol: Quote
weszka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dzieńdoberek :) A jak w sprawie nowej pracy? Coś wiadomo bo nie wiem czy pisałaś czy nie... No i czekam na dzisiejsze lusterkowe fotencje :D Quote
eria Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 już nawet nie piszę coby sie nie załamywać :roll: nadal nic poza ofertą małego zlecenia od znajomego,żeby sobie dorobić w tym czasie co szukam czegoś stałego. No i umówiłam się z tym znajomym na dziś na 9.....ale cóż musiałam dzwonić odwoływać i przełożyć na poniedziałek bo bym nie dala rady po wczorajszym:evil_lol: pół nocy i rana latałam do wc:evil_lol::placz:dopiero teraz troche odespałam ,na tyle by usiąść do kompa ehhh coś z tym winkiem bylo nie tak :shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Widoczek z okna, no cudowny, a można by rzec...romantyczny :razz: Quote
panienkabubu Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='eria']już nawet nie piszę coby sie nie załamywać :roll: nadal nic poza ofertą małego zlecenia od znajomego,żeby sobie dorobić w tym czasie co szukam czegoś stałego. No i umówiłam się z tym znajomym na dziś na 9.....ale cóż musiałam dzwonić odwoływać i przełożyć na poniedziałek bo bym nie dala rady po wczorajszym:evil_lol: pół nocy i rana latałam do wc:evil_lol::placz:dopiero teraz troche odespałam ,na tyle by usiąść do kompa ehhh coś z tym winkiem bylo nie tak :shake:[/QUOTE] Może było go za dużo po prostu?:evil_lol: Quote
eria Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Widoczek z okna, no cudowny, a można by rzec...romantyczny :razz:[/quote] romantyczny w sensie że ktoś tam z miłości walił głową w mur ? :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 a wiadomo co tam się działo :evil_lol: Quote
eria Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 jak byłam mała wybieralam stamtąd łyżeczką piasek do zabawy:oops::diabloti::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 no taaaa jak sie pije wino za 3 zeta to potem sa nocne sensacje łazienkowe ;-) ......a mowilam.....kup se za 7 zeta....albo nie mieszaj.....hihihihihih Quote
eria Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='zuzolandia']no taaaa jak sie pije wino za 3 zeta to potem sa nocne sensacje łazienkowe ;-) ......a mowilam.....kup se za 7 zeta....albo nie mieszaj.....hihihihihih[/quote] właśnie chyba w tym problem że wymieszałam....z sosikiem czosnkowym i czipsami :evil_lol::placz: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='eria']właśnie chyba w tym problem że wymieszałam....z sosikiem czosnkowym i czipsami :evil_lol::placz:[/quote] fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:shake::shake::shake: mieszanina wybuchowa............bleeeeee:diabloti: Quote
zuzolandia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='eria']i z rzodkiewkami też...z cukrem[/quote] .ja se to wyobrazom to mnie mdli .......:eviltong::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Nie piszcie nic o tanich winach, ostatnio w radiu mówili że jakieś taniochy robią z deszczówki i czegoś tam jeszcze, a fuj! świadomie mieszałaś te produkty? :lol: Quote
eria Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Nie piszcie nic o tanich winach, ostatnio w radiu mówili że jakieś taniochy robią z deszczówki i czegoś tam jeszcze, a fuj! świadomie mieszałaś te produkty? :lol:[/quote] a jak pysznie było :evil_lol: co do rzodkiewek to jadam tylko i wyłącznie z cukrem ;) no a reszta...jakoś tak sie samo wmyśliło :evil_lol: no bo przyszły niezapowiedzianie takie dwie nawiedzone, przyniosły conieco no i się skończyło jak się skończyło:evil_lol: Quote
Recommended Posts