Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://images33.fotosik.pl/190/94e2df1c03a04720.jpg[/url]
wszystkie chciały piłke, a kto ja zdobył?:razz: Foxia oczywiście:lol:

Eria muszę sie do Ciebie na korki zapisać:loveu: Świetne foty w ruchu! Mamy ten sam aparat, ale mnie takie nie wychodzą:roll:

Posted

[quote name='eria']
hmm niedawno mówiłaś że 3 to za dużo i że dwa to jest tak optymalnie:cool3:[/quote]

no się właśnie przeorientowałam:evil_lol:

Posted

[quote name='Pianka']Eria masz czas na jakąs przeróbke?:oops:
Mi nie chce nic wyjść:-([/quote]
jeśli coś skomplikowanego to nie,ale coś prostego mogę ;)
od jutra koniec z wszelkimi przeróbkami:evil_lol:.można mnie będzie spotkać albo w pracy albo na polach albo w parku :evil_lol: w domu tylko na noc:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']jeśli coś skomplikowanego to nie,ale coś prostego mogę ;)
od jutra koniec z wszelkimi przeróbkami:evil_lol:.można mnie będzie spotkać albo w pracy albo na polach albo w parku :evil_lol: w domu tylko na noc:evil_lol:[/quote]
Wystarczy, że będzie ładne. Ale jak możesz-pamiętasz ta kartke co mi robiłas z tymi kamyczkami, to takie tło moze być:eviltong:
Albo jakie ci wyjdzie takie ci wyjdzie.

Rozmiar 300x250 dla Mabel.

Napis
"Historia suczki, której paniczny
strach przerodził się w
wielką miłość i przywiązanie"

Posted

[quote name='Doginka']wymiga się i powie, że już wyschła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

nie rozumien:roll:

[quote name='Czarna_Owieczka']Doginka - gassira miała chyba na myśli kobietę (zleceniodawcę (?)) z pracy o którą stara się eria
[/quote]
zdecydowanie o to:evil_lol:a o co chodziło Dogince?????:evil_lol:

Posted

Pianka zrobię ;)

Gassira,też jestem ciekawa co Doginka miała na myśli :evil_lol::evil_lol:

Czy ktoś może mi powiedzieć czemu nie mogę wgrać avatara ?:mad: rozmiar dobry,ciężar dobry, a pisze 'unable to save image' :mad: chciałam se komplecik zmienić ale chyba nic z tego

Posted

[quote name='eria']Pianka zrobię ;)

Czy ktoś może mi powiedzieć czemu nie mogę wgrać avatara ?:mad: rozmiar dobry,ciężar dobry, a pisze 'unable to save image' :mad: chciałam se komplecik zmienić ale chyba nic z tego[/quote]

też tak mam:angryy:dostałam świąteczny komplecik i nie moge go zamieścić:angryy:a już właściwie po świętach:-(

Posted

[quote name='eria']od jutra z braku czasu będzie tylko 5 dziennie ale będą :) co jak co ale dogociotek nie zaniedbam ! :loveu:[/quote]
U mnie jest 5 na miesiąc:siara::evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']ten od Ciebie musiałam zapisać jako gif i dopiero wtedy wlazł :([/quote]
spróbowałam tak,ale nie wchodzi :roll:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Doginka - gassira miała chyba na myśli kobietę (zleceniodawcę (?)) z pracy o którą stara się eria
[/quote]

[quote name='gassira']nie rozumien:roll:

zdecydowanie o to:evil_lol:a o co chodziło Dogince?????:evil_lol:[/quote]

[quote name='eria']

[/quote]
nie doczytałam do końca i myślałam, że nie masz mokrych fot, bo są wczorajsze i myślałam, że Gass mówi o tych fotach, że niby się wymigujesz, zeby ich nie wkleisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='eria']...będą :) co jak co ale dogociotek nie zaniedbam ! :loveu:[/quote]
I za to Cię koffffam:loveu:

to [URL="http://oblej.pl/335809"][B]podarek dla Ciebie[/B] [/URL]aby wyrazić swą miłość:cool3:

Posted

[quote name='Doginka']
to [URL="http://oblej.pl/335809"][B]podarek dla Ciebie[/B] [/URL]aby wyrazić swą miłość:cool3:[/quote]
zapamiętam se to :razz:

dzień dobry ciotki !! Bardzo to dla mnie nienaturalne tak wcześnie wstawać...a od jutra jeszcze wcześniej :shake: w dodatku widząc śnieg za oknem,odechciewa się wszystkiego:roll:
zdam relacje wieczorem