Dobcia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [url]http://images33.fotosik.pl/190/94e2df1c03a04720.jpg[/url] wszystkie chciały piłke, a kto ja zdobył?:razz: Foxia oczywiście:lol: Eria muszę sie do Ciebie na korki zapisać:loveu: Świetne foty w ruchu! Mamy ten sam aparat, ale mnie takie nie wychodzą:roll: Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='gassira']ależ jestem ciekawa co to babiszcze Ci jutro powie:roll:[/quote] wymiga się i powie, że już wyschła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olusia Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/190/b5785877da09f984.jpg[/url] Pełna synchronizacja :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Doginka - gassira miała chyba na myśli kobietę (zleceniodawcę (?)) z pracy o którą stara się eria Jak zwykle Foxiknka z piłka :cool3: Fotaski super :loveu: Quote
olifka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [url]http://images31.fotosik.pl/190/b5785877da09f984.jpg[/url] zawsze kiedy tu przyjdę, są fotki:evil_lol: kocham tą galerię:loveu::loveu::evil_lol: Quote
eria Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 od jutra z braku czasu będzie tylko 5 dziennie ale będą :) co jak co ale dogociotek nie zaniedbam ! :loveu: Quote
weszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Fajne fotecki szalonej trójcy :) Jutro 3mać będę kciuki i czekać na wieści o złym babsku ;) Quote
wiq Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='eria'] hmm niedawno mówiłaś że 3 to za dużo i że dwa to jest tak optymalnie:cool3:[/quote] no się właśnie przeorientowałam:evil_lol: Quote
Pianka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Eria masz czas na jakąs przeróbke?:oops: Mi nie chce nic wyjść:-( Quote
eria Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='Pianka']Eria masz czas na jakąs przeróbke?:oops: Mi nie chce nic wyjść:-([/quote] jeśli coś skomplikowanego to nie,ale coś prostego mogę ;) od jutra koniec z wszelkimi przeróbkami:evil_lol:.można mnie będzie spotkać albo w pracy albo na polach albo w parku :evil_lol: w domu tylko na noc:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 jak mnie tu dawno nie było :oops: A tu jak zawsze piękne foteczki :loveu: Quote
Pianka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='eria']jeśli coś skomplikowanego to nie,ale coś prostego mogę ;) od jutra koniec z wszelkimi przeróbkami:evil_lol:.można mnie będzie spotkać albo w pracy albo na polach albo w parku :evil_lol: w domu tylko na noc:evil_lol:[/quote] Wystarczy, że będzie ładne. Ale jak możesz-pamiętasz ta kartke co mi robiłas z tymi kamyczkami, to takie tło moze być:eviltong: Albo jakie ci wyjdzie takie ci wyjdzie. Rozmiar 300x250 dla Mabel. Napis "Historia suczki, której paniczny strach przerodził się w wielką miłość i przywiązanie" Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Doginka']wymiga się i powie, że już wyschła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] nie rozumien:roll: [quote name='Czarna_Owieczka']Doginka - gassira miała chyba na myśli kobietę (zleceniodawcę (?)) z pracy o którą stara się eria [/quote] zdecydowanie o to:evil_lol:a o co chodziło Dogince?????:evil_lol: Quote
eria Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Pianka zrobię ;) Gassira,też jestem ciekawa co Doginka miała na myśli :evil_lol::evil_lol: Czy ktoś może mi powiedzieć czemu nie mogę wgrać avatara ?:mad: rozmiar dobry,ciężar dobry, a pisze 'unable to save image' :mad: chciałam se komplecik zmienić ale chyba nic z tego Quote
ariss Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='eria']Pianka zrobię ;) Gassira,też jestem ciekawa co Doginka miała na myśli :evil_lol::evil_lol: Czy ktoś może mi powiedzieć czemu nie mogę wgrać avatara ?:mad: rozmiar dobry,ciężar dobry, a pisze 'unable to save image' :mad: chciałam se komplecik zmienić ale chyba nic z tego[/quote] też tak mam:angryy:dostałam świąteczny komplecik i nie moge go zamieścić:angryy:a już właściwie po świętach:-( Quote
wiq Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ten od Ciebie musiałam zapisać jako gif i dopiero wtedy wlazł :( Quote
olifka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='eria']od jutra z braku czasu będzie tylko 5 dziennie ale będą :) co jak co ale dogociotek nie zaniedbam ! :loveu:[/quote] U mnie jest 5 na miesiąc:siara::evil_lol: Quote
eria Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 [quote name='wiq']ten od Ciebie musiałam zapisać jako gif i dopiero wtedy wlazł :([/quote] spróbowałam tak,ale nie wchodzi :roll: Quote
Ka-Vanga Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 BRY :multi: [quote name='eria'][URL]http://images31.fotosik.pl/190/b5785877da09f984.jpg[/URL][/quote] ale suuuuuper foteczka :multi:. Quote
natija Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Ka-Vanga']BRY :multi: ale suuuuuper foteczka :multi:.[/QUOTE] zgadza sie jest the best:):):) Quote
Doginka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [quote name='Czarna_Owieczka']Doginka - gassira miała chyba na myśli kobietę (zleceniodawcę (?)) z pracy o którą stara się eria [/quote] [quote name='gassira']nie rozumien:roll: zdecydowanie o to:evil_lol:a o co chodziło Dogince?????:evil_lol:[/quote] [quote name='eria'] Gassira,też jestem ciekawa co Doginka miała na myśli :evil_lol::evil_lol: [/quote] nie doczytałam do końca i myślałam, że nie masz mokrych fot, bo są wczorajsze i myślałam, że Gass mówi o tych fotach, że niby się wymigujesz, zeby ich nie wkleisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='eria']...będą :) co jak co ale dogociotek nie zaniedbam ! :loveu:[/quote] I za to Cię koffffam:loveu: to [URL="http://oblej.pl/335809"][B]podarek dla Ciebie[/B] [/URL]aby wyrazić swą miłość:cool3: Quote
Junka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dobranoc wam :) A foteczki jak zwykle superanckie :loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witam Aniu widze ze tu jak zawsze duzooo swietnych fotek:loveu: :loveu: :loveu: Koda sliczna:loveu: :loveu: Koniecznie jutro relacje z nowej pracy;) Quote
eria Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Doginka'] to [URL="http://oblej.pl/335809"][B]podarek dla Ciebie[/B] [/URL]aby wyrazić swą miłość:cool3:[/quote] zapamiętam se to :razz: dzień dobry ciotki !! Bardzo to dla mnie nienaturalne tak wcześnie wstawać...a od jutra jeszcze wcześniej :shake: w dodatku widząc śnieg za oknem,odechciewa się wszystkiego:roll: zdam relacje wieczorem Quote
Recommended Posts