wiq Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 to mamy wzywac tego infomatyka...?:evil_lol: Quote
sota36 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 [quote name='wiq']to mamy wzywac tego infomatyka...?:evil_lol:[/quote]Czytylko informatyka? Zyjesz kobieto? Quote
wiq Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 myslisz o lekarzu czy grabarzu?..:evil_lol: Quote
eria Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 miło widzieć że już chcecie grabarza wzywać :diabloti: a ja Was zaskoczę - żyję, format poszedł dobrze ale zaraz potem wchodząc na jedną jedyną stronę (żeby ściągnąć antywira) nachytałam wirusów że hej i teraz se nie mogę z nimi poradzić, wczoraj szwankował net, nie wiem czy to czasem też nie jest sprawka wirusów... Jak dalej będa problemy to sformatuję raz jeszcze a antywira na płytce se zostawie żeby nigdzie nie wchodzić na neta bez ochrony... ale to jest najmniejszy problem w porównaniu z tymi piaczątkami... [SIZE=4][COLOR=royalblue]POTRZEBUJĘ 3 PIECZĄTKI POTWIERDZAJĄCE ŻE NIBY ODBYŁAM PRAKTYKI W UBOJNI (NIGDZIE NIE CHCIELI MNIE PRZYJĄĆ A BYŁAM CHYBA W 5)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=royalblue]CZY KTOŚ MA JAKIEŚ ZNAJOMOŚCI W UBOJNI ????? TO PILNE, MUSZĘ MIEĆ TE PIECZĄTKI DO PRZYSZŁEGO WTORKU...[/COLOR][/SIZE] Quote
furciaczek Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 pewnie sie powtarzam ale on jest po prostu piekny:loveu: [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/228/tnp1010005yy1.jpg[/IMG] Quote
sota36 Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 No szkoda, ale niestety z tymi ubojniami to nie pomoge! Jo przeciez cialo pedagogiczne.... i rzez niewiniatek to robie na lekcjach, takie zaswiadczenie to moge! Quote
madzia20sosnowiec Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [quote name='eria']miło widzieć że już chcecie grabarza wzywać :diabloti: a ja Was zaskoczę - żyję, format poszedł dobrze ale zaraz potem wchodząc na jedną jedyną stronę (żeby ściągnąć antywira) nachytałam wirusów że hej i teraz se nie mogę z nimi poradzić, wczoraj szwankował net, nie wiem czy to czasem też nie jest sprawka wirusów... Jak dalej będa problemy to sformatuję raz jeszcze a antywira na płytce se zostawie żeby nigdzie nie wchodzić na neta bez ochrony... ale to jest najmniejszy problem w porównaniu z tymi piaczątkami... [SIZE=4][COLOR=royalblue]POTRZEBUJĘ 3 PIECZĄTKI POTWIERDZAJĄCE ŻE NIBY ODBYŁAM PRAKTYKI W UBOJNI (NIGDZIE NIE CHCIELI MNIE PRZYJĄĆ A BYŁAM CHYBA W 5)[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=royalblue]CZY KTOŚ MA JAKIEŚ ZNAJOMOŚCI W UBOJNI ????? TO PILNE, MUSZĘ MIEĆ TE PIECZĄTKI DO PRZYSZŁEGO WTORKU...[/COLOR][/SIZE][/quote] zebym to ja miała, to bym ci pomogła a nie mam :oops: Quote
zuzolandia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]Witanko ;-)... juz jestem jakby co hehe ;-) Ze tez nie ma gdzie cie nosic tylko akurat do ubojni ;-) Zapytam ....... Buziole dla psiaczków ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 hej eria i jak tam ida poszukiwania pieczatek?jak psiaki? Quote
eria Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 :loveu: w każdej chwili ma do mnie przyjechać zuzola nasza, która pokombinuje jutro z pieczątkami :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='eria']:loveu: w każdej chwili ma do mnie przyjechać zuzola nasza, która pokombinuje jutro z pieczątkami :loveu:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mnie wystawi zaswiadczenie o odbyciu praktyk:eviltong: Quote
wiq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 widze, ze nie zginiecie:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
eria Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Zuzola zrobiła nam najazd po 23... Wymiziała Foxi i Kreona , i to tak porządnie :evil_lol: .Teraz trzymamy kciuki za jej siłę perswazji...:roll: Quote
wiq Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 jak tu takich nie miziac:evil_lol: sznaucer mojej ciotki zyc mi nie daje jak przyjezdzam:evil_lol: takze 3mam kciuki! Quote
haska_12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Jakbym zobaczyła Kreona też bym nie lepiej postąpiła :evil_lol: Dobrze, że masz te pieczątki ;) Quote
eria Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Haska, ale pieczątek niestety jeszcze nie ma....są problemy... A na pocieszenie brzydkie i niewyraźne foty zrobione przed minutą: Kreon z wyczesaną brodą :loveu: [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6625/tnp1010058qr7.jpg[/IMG] ładną już sobie zapuściliśmy prawda?? :loveu: rozmazana Foxi z piękną miną [IMG]http://img92.imageshack.us/img92/1750/tnp1010059io1.jpg[/IMG] i jeszcze raz brodaty [IMG]http://img92.imageshack.us/img92/6392/tnp1010061hi6.jpg[/IMG] no wprawdzie jestesmy juz po Halloween, ale co tam - macie potwora:evil_lol: [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/5037/tnp1010057kr4.jpg[/IMG] starego aparatu koleżanka nie była nawet jeszcze obejrzeć, ehh- to jest to czego najbardziej nie lubię - niesłowności.... nie sprzedałam starego to ciężko mi kupić nowy, ale niedługo urodzinki to może kapnie jakaś kasa :D Quote
madzia20sosnowiec Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6625/tnp1010058qr7.jpg[/IMG] moja miełosci :loveu: a oczka jak?:oops: Quote
furciaczek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Co ty robisz ze Kreon ma taka brode? Prezesowi grzywka rosnie a broda sie chyba mu wyciera :( podcinalam mu ja niedawno zeby szybciej zazela rosnac ale kiepsko to widze:( a zapomnialabym napisac ze uwielbiam tego Twojego Czarnucha:loveu: Quote
eria Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Oczka...hmm, ropieją jeszcze , ale nie tak intensywnie, no cóż, nic na nie nie działa... Furciaczek - cieszę się że ci się Kreon podoba, a broda? rośnie mu ładnie, jak brałam go ze schroniska miał dredy straszne, które trzeba było powycinać i była taka przerzedzona, ale jest coraz lepsza teraz . Kreon chodzi najczęsciej w kagańcu a wcale mu to na brodę nie szkodzi. A Prezes - taka jego uroda i tyle ;) Właśnie wróciliśmy ze spacerku z Hektorem. Dzisiaj dołączył się do na taki ogrooomiaaassty dog niemiecki 1,5 roczny arlekin. Bałam sie żeby Kreon się z nim nie pożarł, ale Kreon uznał że tamten to dzieciak jeszcze i nie był agresywny na szczęście. Foxi oczywiście pokazała mu gdzie jego miejsce, bo ona w stadzie rządzi, mimo że tamten 4 razy większy od niej :evil_lol: Arlekinek bardzo nas wszystkich oślinił, ale psiak sympatyczny - trzeba przyznać. A i muszę sie z Wami podzielić dziwolągowatością Kreona. Otóż mój pies mijał ostatnio na spacerze na polach sukę z cieczką (pan z sunią na smyczy, Kreon luzem) i o dziwo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: NAJMNIEJSZEJ UWAGI NA NIĄ NIE ZWRÓCIŁ :crazyeye: normalnie byłam w szoku, zwłaszcza że często spotykamy taką suczkę , która jest sterylizowana i Kreon ją strasznie zawsze chce obskakiwać... Może że tamta z cieczką to husky ? a ta rasa nie jest w jego typie ? nie mam pojęcia czemu tak jest, ale trzeba się cieszyć, że na cieczkę nie reagował ;) Quote
sota36 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Eria - a probowalas swietlika na oczka??? A tak szczerze to Cie NIE LUBIE!!! BO! BO! BO SZALEJESZ Z TYMI BANERKAMI!!!! p.s. sliczny jest:) Quote
sota36 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='eria']Zuzola zrobiła nam najazd po 23... Wymiziała Foxi i Kreona , i to tak porządnie :evil_lol: .Teraz trzymamy kciuki za jej siłę perswazji...:roll:[/quote] - wiem! Dzwonila do mnie po 23!!!! Kiedy juz spalam, bo musialam wczesnie wstac, gdyz o 7.30 kazano mi przyjsc do szkoly - probne matury, a ja bylam szefowoa - ło Matko! Quote
sota36 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='eria']Haska, ale pieczątek niestety jeszcze nie ma....są problemy... A na pocieszenie brzydkie i niewyraźne foty zrobione przed minutą: Kreon z wyczesaną brodą :loveu: [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6625/tnp1010058qr7.jpg[/IMG] ładną już sobie zapuściliśmy prawda?? :loveu: [/quote] cos Ty zrobila Kreosiowi??? Napastowalas go cy cosss???? Quote
Recommended Posts