Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miło widzieć że już chcecie grabarza wzywać :diabloti:
a ja Was zaskoczę - żyję, format poszedł dobrze ale zaraz potem wchodząc na jedną jedyną stronę (żeby ściągnąć antywira) nachytałam wirusów że hej i teraz se nie mogę z nimi poradzić, wczoraj szwankował net, nie wiem czy to czasem też nie jest sprawka wirusów...
Jak dalej będa problemy to sformatuję raz jeszcze a antywira na płytce se zostawie żeby nigdzie nie wchodzić na neta bez ochrony...
ale to jest najmniejszy problem w porównaniu z tymi piaczątkami...
[SIZE=4][COLOR=royalblue]POTRZEBUJĘ 3 PIECZĄTKI POTWIERDZAJĄCE ŻE NIBY ODBYŁAM PRAKTYKI W UBOJNI (NIGDZIE NIE CHCIELI MNIE PRZYJĄĆ A BYŁAM CHYBA W 5)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=royalblue]CZY KTOŚ MA JAKIEŚ ZNAJOMOŚCI W UBOJNI ????? TO PILNE, MUSZĘ MIEĆ TE PIECZĄTKI DO PRZYSZŁEGO WTORKU...[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='eria']miło widzieć że już chcecie grabarza wzywać :diabloti:
a ja Was zaskoczę - żyję, format poszedł dobrze ale zaraz potem wchodząc na jedną jedyną stronę (żeby ściągnąć antywira) nachytałam wirusów że hej i teraz se nie mogę z nimi poradzić, wczoraj szwankował net, nie wiem czy to czasem też nie jest sprawka wirusów...
Jak dalej będa problemy to sformatuję raz jeszcze a antywira na płytce se zostawie żeby nigdzie nie wchodzić na neta bez ochrony...
ale to jest najmniejszy problem w porównaniu z tymi piaczątkami...
[SIZE=4][COLOR=royalblue]POTRZEBUJĘ 3 PIECZĄTKI POTWIERDZAJĄCE ŻE NIBY ODBYŁAM PRAKTYKI W UBOJNI (NIGDZIE NIE CHCIELI MNIE PRZYJĄĆ A BYŁAM CHYBA W 5)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=royalblue]CZY KTOŚ MA JAKIEŚ ZNAJOMOŚCI W UBOJNI ????? TO PILNE, MUSZĘ MIEĆ TE PIECZĄTKI DO PRZYSZŁEGO WTORKU...[/COLOR][/SIZE][/quote]

zebym to ja miała, to bym ci pomogła a nie mam :oops:

Posted

Zuzola zrobiła nam najazd po 23... Wymiziała Foxi i Kreona , i to tak porządnie :evil_lol: .Teraz trzymamy kciuki za jej siłę perswazji...:roll:

Posted

Haska, ale pieczątek niestety jeszcze nie ma....są problemy...
A na pocieszenie brzydkie i niewyraźne foty zrobione przed minutą:
Kreon z wyczesaną brodą :loveu:
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6625/tnp1010058qr7.jpg[/IMG]
ładną już sobie zapuściliśmy prawda?? :loveu:
rozmazana Foxi z piękną miną
[IMG]http://img92.imageshack.us/img92/1750/tnp1010059io1.jpg[/IMG]
i jeszcze raz brodaty
[IMG]http://img92.imageshack.us/img92/6392/tnp1010061hi6.jpg[/IMG]
no wprawdzie jestesmy juz po Halloween, ale co tam - macie potwora:evil_lol:
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/5037/tnp1010057kr4.jpg[/IMG]
starego aparatu koleżanka nie była nawet jeszcze obejrzeć, ehh- to jest to czego najbardziej nie lubię - niesłowności.... nie sprzedałam starego to ciężko mi kupić nowy, ale niedługo urodzinki to może kapnie jakaś kasa :D

Posted

Co ty robisz ze Kreon ma taka brode? Prezesowi grzywka rosnie a broda sie chyba mu wyciera :( podcinalam mu ja niedawno zeby szybciej zazela rosnac ale kiepsko to widze:(

a zapomnialabym napisac ze uwielbiam tego Twojego Czarnucha:loveu:

Posted

Oczka...hmm, ropieją jeszcze , ale nie tak intensywnie, no cóż, nic na nie nie działa...
Furciaczek - cieszę się że ci się Kreon podoba, a broda? rośnie mu ładnie, jak brałam go ze schroniska miał dredy straszne, które trzeba było powycinać i była taka przerzedzona, ale jest coraz lepsza teraz . Kreon chodzi najczęsciej w kagańcu a wcale mu to na brodę nie szkodzi.
A Prezes - taka jego uroda i tyle ;)
Właśnie wróciliśmy ze spacerku z Hektorem. Dzisiaj dołączył się do na taki ogrooomiaaassty dog niemiecki 1,5 roczny arlekin. Bałam sie żeby Kreon się z nim nie pożarł, ale Kreon uznał że tamten to dzieciak jeszcze i nie był agresywny na szczęście. Foxi oczywiście pokazała mu gdzie jego miejsce, bo ona w stadzie rządzi, mimo że tamten 4 razy większy od niej :evil_lol: Arlekinek bardzo nas wszystkich oślinił, ale psiak sympatyczny - trzeba przyznać.
A i muszę sie z Wami podzielić dziwolągowatością Kreona. Otóż mój pies mijał ostatnio na spacerze na polach sukę z cieczką (pan z sunią na smyczy, Kreon luzem) i o dziwo :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: NAJMNIEJSZEJ UWAGI NA NIĄ NIE ZWRÓCIŁ :crazyeye: normalnie byłam w szoku, zwłaszcza że często spotykamy taką suczkę , która jest sterylizowana i Kreon ją strasznie zawsze chce obskakiwać...
Może że tamta z cieczką to husky ? a ta rasa nie jest w jego typie ? nie mam pojęcia czemu tak jest, ale trzeba się cieszyć, że na cieczkę nie reagował ;)

Posted

[quote name='eria']Zuzola zrobiła nam najazd po 23... Wymiziała Foxi i Kreona , i to tak porządnie :evil_lol: .Teraz trzymamy kciuki za jej siłę perswazji...:roll:[/quote] - wiem! Dzwonila do mnie po 23!!!! Kiedy juz spalam, bo musialam wczesnie wstac, gdyz o 7.30 kazano mi przyjsc do szkoly - probne matury, a ja bylam szefowoa - ło Matko!

Posted

[quote name='eria']Haska, ale pieczątek niestety jeszcze nie ma....są problemy...
A na pocieszenie brzydkie i niewyraźne foty zrobione przed minutą:
Kreon z wyczesaną brodą :loveu:
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/6625/tnp1010058qr7.jpg[/IMG]
ładną już sobie zapuściliśmy prawda?? :loveu:

[/quote] cos Ty zrobila Kreosiowi??? Napastowalas go cy cosss????