eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 teraz zobaczycie nadzwyczajną umiejętność Kreona - to co potrafi najlepiej : syf przy jedzeniu :diabloti: [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/3113/tnp1010056op6.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 hehe eria tak samo jak moj swintoch :loveu: nawet niepytam co robi Kreon jak go pragnienie dopadnie :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]ERIA !!!!!!!!!!!! WIELGACHNEEEEEEEEE !!!!! DZIEKIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!! KUSIOLEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!! [/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 podziękowania podziękowaniami, ale na spacerek się trza umówić jak się pogoda ustabilizuje :cool3: ja już się wielokrotnie wypowiadałam co przeżywam jak Kreoś pije .... Quote
sota36 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='eria']podziękowania podziękowaniami, ale na spacerek się trza umówić jak się pogoda ustabilizuje :cool3: ja już się wielokrotnie wypowiadałam co przeżywam jak Kreoś pije ....[/quote] A te juz cosik "chachmyncom"!!! Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 o spacyrku godosz ? to przijedź tyż do Rudy to nos bydzie wiecej:cool3: ino Kreoś bidny w domu będzie musiał zostać, bo coś czarno widzę zaprzyjeźnianie sie z Gutkiem:roll: Quote
Pianka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='eria']teraz zobaczycie nadzwyczajną umiejętność Kreona - to co potrafi najlepiej : syf przy jedzeniu :diabloti: [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/3113/tnp1010056op6.jpg[/IMG][/quote] A niby taki porządny...:evil_lol: Quote
sota36 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='eria']o spacyrku godosz ? to przijedź tyż do Rudy to nos bydzie wiecej:cool3: ino Kreoś bidny w domu będzie musiał zostać, bo coś czarno widzę zaprzyjeźnianie sie z Gutkiem:roll:[/quote] - nie, Gutek to gbur! I konkurencji nie lubi! Ale chcialbym poznac Cie osobiscie, bo musze wiedziec - jak wygalda osobka, ktora robi takie sliczne banki!!! A Kreos to CIAPROK!!!! Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 jak wygląda to mozesz zobaczyć w galerii, jakiś czas temu Usia wyprosiła, żebym wkleiła swoje zdjęcie,a całkiem niedawno w pamietniku Kreona też jestem z nim na zdjęciu :lol: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]Jo jest za spacerkiem i nie tylko hehehe ;-) Same to my mogymy sie juz spotkac ;-) ale z psiami to dopiero za 2 tygodnie ...Zuzia niedysponowana hehe ...;-) Jola nie obrazej mi ziecia ;-) ;-) .....bo koniec z miłoscia hehe ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 :cool3: Zuza czekej jak Gutek pozno Foxi :cool3: więc spacerek dopiero za 3 tyg, ale taki porządny :evil_lol: Quote
wiq Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 o.. ciotkom sie spacerek kroi.. a jak apaat..?:cool3: Quote
milena182 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [IMG]http://img373.imageshack.us/img373/8778/tn13qm6.jpg[/IMG] kreon podko****e sie w foxi nie mam co do tego watpliwosci:cool3:,czy na szyji foxi dostrzegam adresowke kostke? Quote
eria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 tak, Foxi ma adresówkę kostkę, czerwoną z białym napisem, na innych fotach widac w pełnej krasie :cool3: spacerek się kroi jak Zuzie skończy się cieczka :lol: a aparat - dzisiaj była obejrzeć upatrzony model, jestem już zdecydowana na canona powershot A430. Tylko najpierw czekam aż ta kumpela wreszcie przyjdzie ten mój zobaczyć, mówi że weźmie go na 95%, ale ona jest dość roztargniona i ciągle jej przypominam że ma przyjść :mad: ale aparat nowy będzie, bo jest rewelacyjny. Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 niemoge sie napatrzec na tego przystojniaka kreona:loveu: :loveu: :loveu: ja tez czekam na swoj aparacik i bede focic co tylko sie da :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]Dziekiiii dobra kobitoooooo !!!!!!!!!!!!!![/B][/I][/COLOR] Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Więc pozotaje tylko czekać na aparacik:multi: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='milena182'][IMG]http://img373.imageshack.us/img373/8778/tn13qm6.jpg[/IMG] kreon podko****e sie w foxi nie mam co do tego watpliwosci:cool3:,czy na szyji foxi dostrzegam adresowke kostke?[/quote] Witanko ;-) widze ze psioczki tez wystrzalowo pozuja ;-) nie ma to jak dobrze ulozone zwierzaczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W sumie dobrze ze wrociła PANI JESIEN ;-) ...Zima jeszcze nam sie obrzydnie heheh ....... Buziole ;-) Quote
eria Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ale to zdjęcie było robione...hmm....dość dawno, w październiku chyba.... :evil_lol: ale wy oglądacie tą galerię uważnie, nie ma co gadać - Zuzole teraz zauważyły to zdjęcie, dopiero jak milena je zacytowała i to chyba z konkursu na zdjęcie listopada :cool3: ale ciiiiiiii Quote
zuzolandia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]EEEEEEEE tam sie czepiasz ;-) ... chodziło mi o fajne pozowanko ;-) jesien to przy okazji heheeheh .......[/B][/I][/COLOR] Quote
eria Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 no moje dwa pozują ślicznie, ale jak próbowaliśmy ustawić wszystkie 4 (z Figą i Hektorem)to ..hmmm...nie wyszło....efekty widać gdzieś tam wcześniej w galerii. Quote
wiq Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 helol:cool3: fakt - powyzej 2ch ciezko ustawic do fotki;) Quote
haska_12 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Eria - nie wszystkie psy pozują chętnie do fotek ;) Z mojej koleżanki psem jest tak, że jak zobaczy aparat to ją "muruje" i się nie rusza, a po pstryknięciu fotki lata jak szalona :evil_lol: Kiedy fotki Kreona i Foxi :loveu: ? Quote
Recommended Posts