Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teraz zobaczycie nadzwyczajną umiejętność Kreona - to co potrafi najlepiej : syf przy jedzeniu :diabloti:
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/3113/tnp1010056op6.jpg[/IMG]

Posted

podziękowania podziękowaniami, ale na spacerek się trza umówić jak się pogoda ustabilizuje :cool3:
ja już się wielokrotnie wypowiadałam co przeżywam jak Kreoś pije ....

Posted

[quote name='eria']podziękowania podziękowaniami, ale na spacerek się trza umówić jak się pogoda ustabilizuje :cool3:
ja już się wielokrotnie wypowiadałam co przeżywam jak Kreoś pije ....[/quote] A te juz cosik "chachmyncom"!!!

Posted

o spacyrku godosz ?
to przijedź tyż do Rudy to nos bydzie wiecej:cool3: ino Kreoś bidny w domu będzie musiał zostać, bo coś czarno widzę zaprzyjeźnianie sie z Gutkiem:roll:

Posted

[quote name='eria']teraz zobaczycie nadzwyczajną umiejętność Kreona - to co potrafi najlepiej : syf przy jedzeniu :diabloti:
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/3113/tnp1010056op6.jpg[/IMG][/quote]

A niby taki porządny...:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']o spacyrku godosz ?
to przijedź tyż do Rudy to nos bydzie wiecej:cool3: ino Kreoś bidny w domu będzie musiał zostać, bo coś czarno widzę zaprzyjeźnianie sie z Gutkiem:roll:[/quote] - nie, Gutek to gbur! I konkurencji nie lubi! Ale chcialbym poznac Cie osobiscie, bo musze wiedziec - jak wygalda osobka, ktora robi takie sliczne banki!!!
A Kreos to CIAPROK!!!!

Posted

jak wygląda to mozesz zobaczyć w galerii, jakiś czas temu Usia wyprosiła, żebym wkleiła swoje zdjęcie,a całkiem niedawno w pamietniku Kreona też jestem z nim na zdjęciu :lol:

Posted

[COLOR=DarkOrchid][I][B]Jo jest za spacerkiem i nie tylko hehehe ;-)
Same to my mogymy sie juz spotkac ;-) ale z psiami to dopiero za 2 tygodnie ...Zuzia niedysponowana hehe ...;-)
Jola nie obrazej mi ziecia ;-) ;-) .....bo koniec z miłoscia hehe ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

tak, Foxi ma adresówkę kostkę, czerwoną z białym napisem, na innych fotach widac w pełnej krasie :cool3:
spacerek się kroi jak Zuzie skończy się cieczka :lol:
a aparat - dzisiaj była obejrzeć upatrzony model, jestem już zdecydowana na canona powershot A430. Tylko najpierw czekam aż ta kumpela wreszcie przyjdzie ten mój zobaczyć, mówi że weźmie go na 95%, ale ona jest dość roztargniona i ciągle jej przypominam że ma przyjść :mad:
ale aparat nowy będzie, bo jest rewelacyjny.

Posted

[quote name='milena182'][IMG]http://img373.imageshack.us/img373/8778/tn13qm6.jpg[/IMG]
kreon podko****e sie w foxi nie mam co do tego watpliwosci:cool3:,czy na szyji foxi dostrzegam adresowke kostke?[/quote]
Witanko ;-) widze ze psioczki tez wystrzalowo pozuja ;-) nie ma to jak dobrze ulozone zwierzaczki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
W sumie dobrze ze wrociła PANI JESIEN ;-) ...Zima jeszcze nam sie obrzydnie heheh ....... Buziole ;-)

Posted

ale to zdjęcie było robione...hmm....dość dawno, w październiku chyba....
:evil_lol: ale wy oglądacie tą galerię uważnie, nie ma co gadać - Zuzole teraz zauważyły to zdjęcie, dopiero jak milena je zacytowała i to chyba z konkursu na zdjęcie listopada :cool3: ale ciiiiiiii

Posted

no moje dwa pozują ślicznie, ale jak próbowaliśmy ustawić wszystkie 4 (z Figą i Hektorem)to ..hmmm...nie wyszło....efekty widać gdzieś tam wcześniej w galerii.

Posted

Eria - nie wszystkie psy pozują chętnie do fotek ;) Z mojej koleżanki psem jest tak, że jak zobaczy aparat to ją "muruje" i się nie rusza, a po pstryknięciu fotki lata jak szalona :evil_lol: Kiedy fotki Kreona i Foxi :loveu: ?