Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

za tydzień w sobotę będzie wizyta jednej z pań u kajtuna , sprawa juz jest umówiona ze wszystkimi stronami. ja na 99% procent pojadę z Guliwerem i z tą panią ponieważ w Nosku mam jeszcze jedno psie serce , a może nawet dwa , lub trzy eh

Posted

[quote name='Guliwer89']Napewno będzie dobrze postaramy się żeby Kajtun wypadł jak najlepiej ;) Kolanka drapanka może nawet buzi ;) Ja myśle że Kajtun wreszcie znalazł odpowiednią osobę ;)[/QUOTE]
Oby Twe słowa prorocze były :)

Wysłałam Kajtunkowi grosz z jednego bazarku
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211519-Rozliczamy-Ksi%C4%85%C5%BCki-wakacyjne-i-nie-tylko-dla-Rudiego-i-Kajtuna[/url]

Posted

[quote name='mmd']Oby Twe słowa prorocze były :)

Wysłałam Kajtunkowi grosz z jednego bazarku
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211519-Rozliczamy-Ksi%C4%85%C5%BCki-wakacyjne-i-nie-tylko-dla-Rudiego-i-Kajtuna[/url][/QUOTE]

dzięki, z mojego też będzie koło dwóch stówek :)
potwierdze na obu jak kasiora zaksięgowana będzie, tyle ze będzie pewnie jutro, a ja mam wyjazd, więc w czwartek najwczesniej.

[B]Czorcik i Guli[/B] - myślę, że Wy najlepiej wprowadzicie Panią Leną w Kajtowy klimat ;)

Posted

[quote name='alice midnight']dzięki, z mojego też będzie koło dwóch stówek :)
potwierdze na obu jak kasiora zaksięgowana będzie, tyle ze będzie pewnie jutro, a ja mam wyjazd, więc w czwartek najwczesniej.

[B]Czorcik i Guli[/B] - myślę, że Wy najlepiej wprowadzicie Panią Leną w Kajtowy klimat ;)[/QUOTE]

mam taka nadzieję :)
jedziemy we dwójkę bo Guliwer przy pierwszych spotkaniach jest tak samo nie ufny do ludzi niczym Kajtun hehehhe
dlatego ja będę robiła za mediatora :):)

Posted

Nie ukrywam, że moja nadzieja jest bezkresna :)
Żeby tylko ten mały gnojek nie zrobił czegoś okropnego, chociaż p. Lena chyba gotowa na wszystko :diabloti:

O której ta wycieczka?

Posted

byliśmy :)
i ..a więc ...:diabloti:
Kajtun stanął na wysokości zadania :) p. Lena również ,
po pierwsze ja go w końcu wygłaskałam , wpakował mi się do połowy na kolanka i mogłam go głaskać i smaczki dawać i w ogóle było super :)
A co do p. Leny : otóż pani ta żadnego potwora w nim nie widziała, wypieściła sierściucha , wygłaskała, smaczki dała i wzięła na smyczkę i na spacer :loveu::multi:
Złożyło się tak , że wizytę w Nosku złożyła takze Awit ( z dogo) i ona także została zaakceptowana bez problemu,
kajtun był dziś bardzo grzeczny , dawał się głaskać , spacerował sobie między nami i ach, ech :loveu::multi:
P. Lena jest jak najbardziej zainteresowana Kajtulem, z tym , że ma 12-letnią córkę i ustaliliśmy tak : że zawieziemy p. Lenkę ( już Lenkę :)) i jej córkę jeszcze raz do Noska , żeby dziewczynka też się zapoznała z nim.
A co będzie dalej to pokaże czas :)

Posted

Kolejna wizyta hmmmm Guliwer89 kombinuje już na jutro coś wymyślić :):) jeżeli nie da rady to p. Lenka w przyszłą sobotę lub niedzielę pojechałaby z Guliwerem i z Borsuq, ja niestety nie dam rady ani jutro ani za tydzień .