Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malibo57']Do mnie wczoraj dzwoniła pani z Konstancina - ma się zastanowić i napisać. Przekazałam dane do Alice.[/QUOTE]

fajnie , że się robi ruch w okół jego Psiej Wysokości :)

Posted

[quote name='alice midnight']To dobrze, że są chętni na te piękne zdjęcia :diabloti:
Do Konstancina Kajtuna trzeba by było zawieźć i sprawdzić jak się zachowuje w stosunku do kota....[/QUOTE]
Państwo z Poznania chyba rzeczywiście utknęli na etapie miłości do zdjęcia....

Posted

He he, już po wizycie :)
Kajtun w doskonałej formie - włos błyszczący, iskra w oku, ogon w górę :evil_lol:
Było miło poznać całą ekipę i Panią Małgosię :)

Posted

[quote name='zebrazebra']He he, już po wizycie :)
Kajtun w doskonałej formie - włos błyszczący, iskra w oku, ogon w górę :evil_lol:
Było miło poznać całą ekipę i Panią Małgosię :)[/QUOTE]
hahahahaha zebra ta iskra w oku to jest to :):)
ale było bardzo miło :)

Posted

Udało mi się wydrapać małą cholerę i trzeba przyznać że robi postępy. Szczególnie kozaczy jak obok jest Pani Małgosia + 10 do odwagi. Charakterny jest i przekupny, błyszczący, zadbany i w ogóle nie taki straszny jak myślałam kiedyś :D

A Guliwera to w ogóle wielbi swoją psią miłością.

Posted

no to ekipa przypadła do gustu wstręciuchowi :)
Ewa - on lubi ładne kobiety, zwłaszcza długowłose :D
Wydrapałaś go mówisz przy pierwszym spotkaniu? No to szok.
Ja wczoraj cały dzien poza domem byłam, telefonu zapomniałam, widziałam że [B]zebra[/B] do mnie dryndała, pewnie z relacjami. ;)
Fajnieeee, a foty jakies macie? Na potwierdzenie tego, żeście cali i zdrowi :P wrócili.

Posted

no właśnie i tutaj następuje tzw "zonk" ja zapomniałam aparatu, zebrazebra miała , ale nie jestem pewna czy nie padł :)
teraz kajtun będzie miał trochę spokoju, niech się rozkoszuje , bo jakś czas nie będzie miał odwiedzin.

Posted

[quote name='alice midnight']
Wydrapałaś go mówisz przy pierwszym spotkaniu? No to szok.
[/QUOTE]
To nasze drugie spotkanie, na pierwszym wydawał mi się 2 razy większy przez to ujadanie i próby wypędzenia mnie z posesji. No ale strach ma wielkie oczy :D przynajmniej jadł z ręki psie przysmaki. Przy drugim stwierdziłam więc, że jakiś mały wypierdek nie będzie mi mówił gdzie jest moje miejsce i wstałam ostentacyjnie z huśtawki, trochę się zdziwił ale chyba po mojej minie wyczytał że mam dość tego teatrzyku i nie odpuszczę. Szkoda że fot nie mamy.

Posted

[url=http://naforum.zapodaj.net/6170ff9453b3.jpg.html][img]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6170ff9453b3.jpg[/img][/url][IMG]http://zapodaj.net/images/150e0940cca4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Fiera']Biedna psinka, taki śliczny pycholek ma bez tego paskudnego guza. Oby tak dalej, i oby domek się znalazł...[/QUOTE]

Witam nową ciotkę, zawsze miło gościć nowe osoby :)

[quote name='Czorcik']cześć Kajtulku :):)[/QUOTE]

ciekawe jak on znosi te rezpierduchę na nieboskłonie... moje psy świrują :/

Posted

[quote name='alice midnight']Witam nową ciotkę, zawsze miło gościć nowe osoby :)

ciekawe jak on znosi te rezpierduchę na nieboskłonie... moje psy świrują :/[/QUOTE]

Witamy, [B]Fiera[/B] :)

A Noel chowa się w najciemniejszy kąt i dyszy tak, że aż strach się bać, nie wspominając o wytrzeszczu... :(

Posted

ja wczoraj byłam akurat w Centrum jak szalała burza równo nade mną :angryy:, tak się bałam , ze niczym szczurek zeszłam do podziemi i koczowałam tam czekając na lepsze warunki atmosferyczne :evil_lol:

Posted

Zrobiłam bazarek - książki i płyty dla Kajtunka i Rudiego:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/211519-Ksi%C4%85%C5%BCki-wakacyjne-i-nie-tylko-troch%C4%99-muzyki-do-4.08.-%2821.00%29-dla-Rudiego-i-Kajtuna[/url]