alice midnight Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 To dobrze, że są chętni na te piękne zdjęcia :diabloti: Do Konstancina Kajtuna trzeba by było zawieźć i sprawdzić jak się zachowuje w stosunku do kota.... Quote
malibo57 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Kotem bym się nie martwiła - raczej, czy "kupi" ludzi. Czy on się bardzo stresuje w drodze? Ostatnio miał możliwość, żeby się "odczulać". Quote
Czorcik Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='malibo57']Do mnie wczoraj dzwoniła pani z Konstancina - ma się zastanowić i napisać. Przekazałam dane do Alice.[/QUOTE] fajnie , że się robi ruch w okół jego Psiej Wysokości :) Quote
_Goldenek2 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Szukamy deklaracji, domu, pomysłów [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211035-****Właścicielka-trafiła-do-szpitala-2-psy-szukają-domu[/URL]!**** . Proszę, pomóżcie. Quote
mmd Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='alice midnight']To dobrze, że są chętni na te piękne zdjęcia :diabloti: Do Konstancina Kajtuna trzeba by było zawieźć i sprawdzić jak się zachowuje w stosunku do kota....[/QUOTE] Państwo z Poznania chyba rzeczywiście utknęli na etapie miłości do zdjęcia.... Quote
zebrazebra Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 He he, już po wizycie :) Kajtun w doskonałej formie - włos błyszczący, iskra w oku, ogon w górę :evil_lol: Było miło poznać całą ekipę i Panią Małgosię :) Quote
Guliwer89 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Nam też było bardzo miło a Kajtunowi jak widziałem jeszcze bardziej ;) Normalnie chłopiec grzeczny i przykładny jak nigdy ;) Zapraszamy częściej ;) Quote
Czorcik Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='zebrazebra']He he, już po wizycie :) Kajtun w doskonałej formie - włos błyszczący, iskra w oku, ogon w górę :evil_lol: Było miło poznać całą ekipę i Panią Małgosię :)[/QUOTE] hahahahaha zebra ta iskra w oku to jest to :):) ale było bardzo miło :) Quote
Essme_SPS Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Udało mi się wydrapać małą cholerę i trzeba przyznać że robi postępy. Szczególnie kozaczy jak obok jest Pani Małgosia + 10 do odwagi. Charakterny jest i przekupny, błyszczący, zadbany i w ogóle nie taki straszny jak myślałam kiedyś :D A Guliwera to w ogóle wielbi swoją psią miłością. Quote
alice midnight Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 no to ekipa przypadła do gustu wstręciuchowi :) Ewa - on lubi ładne kobiety, zwłaszcza długowłose :D Wydrapałaś go mówisz przy pierwszym spotkaniu? No to szok. Ja wczoraj cały dzien poza domem byłam, telefonu zapomniałam, widziałam że [B]zebra[/B] do mnie dryndała, pewnie z relacjami. ;) Fajnieeee, a foty jakies macie? Na potwierdzenie tego, żeście cali i zdrowi :P wrócili. Quote
Czorcik Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 no właśnie i tutaj następuje tzw "zonk" ja zapomniałam aparatu, zebrazebra miała , ale nie jestem pewna czy nie padł :) teraz kajtun będzie miał trochę spokoju, niech się rozkoszuje , bo jakś czas nie będzie miał odwiedzin. Quote
Essme_SPS Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='alice midnight'] Wydrapałaś go mówisz przy pierwszym spotkaniu? No to szok. [/QUOTE] To nasze drugie spotkanie, na pierwszym wydawał mi się 2 razy większy przez to ujadanie i próby wypędzenia mnie z posesji. No ale strach ma wielkie oczy :D przynajmniej jadł z ręki psie przysmaki. Przy drugim stwierdziłam więc, że jakiś mały wypierdek nie będzie mi mówił gdzie jest moje miejsce i wstałam ostentacyjnie z huśtawki, trochę się zdziwił ale chyba po mojej minie wyczytał że mam dość tego teatrzyku i nie odpuszczę. Szkoda że fot nie mamy. Quote
zebrazebra Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [url=http://naforum.zapodaj.net/6170ff9453b3.jpg.html][img]http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6170ff9453b3.jpg[/img][/url][IMG]http://zapodaj.net/images/150e0940cca4.jpg[/IMG] Quote
Czorcik Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 chyba zebrazebra próbowała cos załączyć ale nie pykło :evil_lol: Quote
zebrazebra Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Załączyła, jedyne co wyszło ;) Zaklinacza psów :) Quote
Czorcik Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 ale oni fajnie razem wyglądają :) normalnie wzruszyłam się :) Quote
zebrazebra Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ogólnie to Kajtun jest niezwykle barwną osobowością ;) Quote
Fiera Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Biedna psinka, taki śliczny pycholek ma bez tego paskudnego guza. Oby tak dalej, i oby domek się znalazł... Quote
alice midnight Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Fiera']Biedna psinka, taki śliczny pycholek ma bez tego paskudnego guza. Oby tak dalej, i oby domek się znalazł...[/QUOTE] Witam nową ciotkę, zawsze miło gościć nowe osoby :) [quote name='Czorcik']cześć Kajtulku :):)[/QUOTE] ciekawe jak on znosi te rezpierduchę na nieboskłonie... moje psy świrują :/ Quote
zebrazebra Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='alice midnight']Witam nową ciotkę, zawsze miło gościć nowe osoby :) ciekawe jak on znosi te rezpierduchę na nieboskłonie... moje psy świrują :/[/QUOTE] Witamy, [B]Fiera[/B] :) A Noel chowa się w najciemniejszy kąt i dyszy tak, że aż strach się bać, nie wspominając o wytrzeszczu... :( Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Mój maluch tak się bał, że go na kolana wzięłam, kocem nakryłam i trzymałam uszka, żeby mniej docierało hałasu. Quote
Czorcik Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 ja wczoraj byłam akurat w Centrum jak szalała burza równo nade mną :angryy:, tak się bałam , ze niczym szczurek zeszłam do podziemi i koczowałam tam czekając na lepsze warunki atmosferyczne :evil_lol: Quote
mmd Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Zrobiłam bazarek - książki i płyty dla Kajtunka i Rudiego: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211519-Ksi%C4%85%C5%BCki-wakacyjne-i-nie-tylko-troch%C4%99-muzyki-do-4.08.-%2821.00%29-dla-Rudiego-i-Kajtuna[/url] Quote
Recommended Posts