Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anka_szklanka'](...) trzeba tylko cierpliwości i miłości (no i pełnej michy oczywiście)(...)[/QUOTE]
I to jest to! Wyznaję dokładnie taką zasadę, z naciskiem na cierpliwość :diabloti:

Posted

Jutro osobiście oddeleguję Kajtuna do samochodu :multi: i pomacham mu na do widzenia :loveu: i w nochalka cmoknę :eviltong: foteczki dla cioteczek zrobię jak chcą :diabloti:

Posted

Chcą:)
Prawie równiutko pół roku zajęło Kajtunowi szukanie domu, oby już był szczęśliwy.

I dobrze, że się wygadała, bo na wyróżnionym ogłoszeniu już sobie nowy piesek urzęduje, a każdy dzień to szansa;)

Posted

[quote name='alice midnight']ja tylko nie chce zeby było tak jak ze Szpilką...[/QUOTE]
Nie wiem, jak było, ale co ma być to będzie;) Ja też się boję, że ten nygus zeżre coś w domu (drzwi albo kanapę), ale bo to jedyny, co rozrabia - wczoraj pokazywałam co lepsze z wątku "szkodników" rodzinie, żeby se nie myśleli:)

Posted

[quote name='alice midnight']poka poka :razz:[/QUOTE]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doceń-zwierza-swego-bo-mogłaś-mieć-gorszego/page42[/URL]

Posted

[quote name='Ziutka'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doce%C5%84-zwierza-swego-bo-mog%C5%82a%C5%9B-mie%C4%87-gorszego/page42"]http://www.dogomania.pl/threads/192687-SZKODNIKI-czyli-doceń-zwierza-swego-bo-mogłaś-mieć-gorszego/page42[/URL][/QUOTE]

Ciekawa lektura, nie powiem... :evil_lol:
Wychodzi na to, że mam w domu nie psy, a anioły!

Kajtun, kciuki mnie już bolą, ale trzymam wciąż mocno!

Posted

[quote name='alice midnight']dzieki za kciuki!

Ziutka..pokaze to mojej mamie...juz widze to oburzenie :D[/QUOTE]

A czym będzie oburzona ? :cool3:

Posted

Wszystko jest dogadane. Panie wiedzą o Kajtunie już chyba wszystko, a może nawet więcej.
Casus Szpilki nie jest taki zły, Alice:) W czwartek wyjeżdża do Wrocławia. Widać tak miało być. Wrocław zgłosił chęć adopcji od razu i czekał na Szpilkę cierpliwie.
No, i Szpilka pozostanie Szpilką!

Posted

[quote name='malibo57']Wszystko jest dogadane. Panie wiedzą o Kajtunie już chyba wszystko, a może nawet więcej.
...[/QUOTE]
To "więcej" mnie uspokoiło:) Powinny jeszcze dostać do wglądu "szkodniki", żeby wiedziały, że anioła adoptują. Chociaż Kajtun tam chyba był...
I tak najgorsza zaraza to szczeniaki;)

Posted

[quote name='alice midnight']chyba nikt nie chce tego napisać...
ale z adopcji Kajtunia nici.
Kajtunowi nie spodobała się Pani Lena :(

co tu jeszcze napisać...[/QUOTE]

o matko!! i co teraz?