Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marycha35']Noo raaaaaaaczej;):):):):)[/QUOTE]
Tylko pamiętaj! :mad: :eviltong:

[quote name='zebrazebra']Dobrze że od razu jest jasna sytuacja.[/QUOTE]
Prawie od razu. ;)

[quote name='mmd']Cichaczem podczytywałam i nie chciałam zapeszać. Wiem, że z deklaracjami ciężko i Kajtulek powinien mieć dom, ale gdyby wiedział co się święci no to nie wiem.... ;)

Zdjęcia z fiśmiętymi kolegami super![/QUOTE]
Tyż ni wim... :roll:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Najważniejsze, że sprawa wyjaśniła się teraz, a nie np. jak Kajtuś byłby już na miejscu.
Cieszmy się, że tam nie pojechał, bo na pewno czeka na niego ten lepszy domek... musimy tylko uzbroić się w cierpliwość :)

Kajtun nie jest przypadkiem fatalnym - potrzebuje po prostu twardej ręki i dobrego przewodnika, aby być fajnym, przyjacielskim i ułożonym psem. Kto taki się znajdzie - jestem pewna![/QUOTE]
O, ja miękka i zła...! :roll: :modla: :sad:

Posted

Ineczko kochana, nie tak chciałam, żebyś zrozumiała moje słowa!
Ja też bym nie podołała. Nie potrafię poradzić sobie z psami-dominatorami. Nawet z moją Fioną poradzić sobie nie umiem i na głowę mi wchodzi...
Wiele osób z Kajtunem nie dałoby sobie rady i wiemy wszyscy, że zrobiłaś wszystko, co było w Twojej mocy, co jest co do słowa udokumentowane tu na wątku.

Ja Cię podziwiam, że tak się starasz, że opiekujesz się Kajtuśkiem i nie poddajesz - masz złote serce!

Chodziło mi o to tylko, że nie jest przypadkiem fatalnym - np. psem skrajnie agresywnym. Jak widać u Murki, która ma doświadczenie potrafił stanąć na łapy i wierzę, że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Murka na tym świecie ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ineczko kochana, nie tak chciałam, żebyś zrozumiała moje słowa!
Ja też bym nie podołała. Nie potrafię poradzić sobie z psami-dominatorami. Nawet z moją Fioną poradzić sobie nie umiem i na głowę mi wchodzi...
Wiele osób z Kajtunem nie dałoby sobie rady i wiemy wszyscy, że zrobiłaś wszystko, co było w Twojej mocy, co jest co do słowa udokumentowane tu na wątku.

Ja Cię podziwiam, że tak się starasz, że opiekujesz się Kajtuśkiem i nie poddajesz - masz złote serce!

Chodziło mi o to tylko, że nie jest przypadkiem fatalnym - np. psem skrajnie agresywnym. Jak widać u Murki, która ma doświadczenie potrafił stanąć na łapy i wierzę, że istnieją jeszcze tacy ludzie jak Murka na tym świecie ;)[/QUOTE]

Rety, wiem, że Ty nie przeciwko mnie! :buzi:

Tylko po prostu - jak widać - ciągle nie w 100% się pogodziłam z tym, że nie podołałam... :sad:
Chociaż to nie o wyrzuty sumienia jakieś chodzi już, tylko mi czasem smutno z tego powodu, że nie mógł z nami zostać... :(

Posted

Przypominam, że dzisiaj kończy się Psi Targ na Kajtuna - zapraszam! :bigok:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Poleciała dziś moja deklaracja dla Kajtuna :)[/QUOTE]
Dzięki! :Rose:
Zamelduje grzecznie, jak doleci. :)

Posted

[quote name='Czorcik']ja również podeszłam jakoś bez specjalnego entuzjazmu do tego niedoszłego domku, widać to nie to.[/QUOTE]
Od początku tak nam się wydawało, że to nie to...

Posted

Chcieliśmy zrobić fotki Tajciowi, ale Kajtusiek się bezczelnie wepchał w kadr ;)

[IMG]http://images62.fotosik.pl/616/294a2223b2f8c145.jpg[/IMG]

[IMG]http://images64.fotosik.pl/616/7e615e0ed78f5adb.jpg[/IMG]

[IMG]http://images62.fotosik.pl/616/53575d6f9bbff092.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Murka']Chcieliśmy zrobić fotki Tajciowi, ale Kajtusiek się bezczelnie wepchał w kadr ;)

[URL]http://images62.fotosik.pl/616/294a2223b2f8c145.jpg[/URL]

[URL]http://images64.fotosik.pl/616/7e615e0ed78f5adb.jpg[/URL]

[URL]http://images62.fotosik.pl/616/53575d6f9bbff092.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Te jego miny "Mnie masz drapsiać!" i ten fafel podwinięty... :loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Paróweczka :diabloti:[/QUOTE]
Wiosna się zbliża, więc Murka chyba wie, co to oznacza... ;)

[quote name='zebrazebra']Dobrze chłopak wygląda i poczciwie mu z oczu patrzy :diabloti:[/QUOTE]
Przepoczciwie... :evil_lol:

Posted

[B]Doszły wpłaty:[/B]

[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+20[/COLOR] zł - mmd ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] II) 31.01[/SIZE]
[/SIZE] [/SIZE] [/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+10[/COLOR] zł - pinczerka_i_Gizmo ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] II) 03.02

[B][COLOR=#ff0000]Serdeczne dzięki![/COLOR][/B] :Rose: :Rose:

Zaktualizowałam rozliczenie.[/SIZE][/SIZE]

[SIZE=2][B][SIZE=2][COLOR=#b22222][B][SIZE=3][B][COLOR=#b22222]+643,45[/COLOR][/B] zł[/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=3][B] - SALDO na dzień [COLOR=#b22222]03.02.2014

[/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=2][B]05.02[/B] [SIZE=2][SIZE=2]będzie do zapłacenia 360 zł - za 30 dni hotelowania (6 I - 4 II) - [COLOR=#ff8c00]wystarczy![/COLOR]... :multi:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][B][SIZE=2][SIZE=3][B][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B]
[/SIZE]

Posted

[quote name='Marycha35']Taki pyś kochany bez domku??? Domory, szyby wam powypadają jak zobaczycie smoka:) Do roboty, dzwonić, durnoty.......[/QUOTE]
Jakiego smoka...? :hmmmm:

[quote name='Marycha35']I to są pycha wieści:)[/QUOTE]
Prawda? :)

Posted

[quote name='inka33'][B]Doszły wpłaty:[/B]

[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+20[/COLOR] zł - mmd ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] II) 31.01[/SIZE]
[/SIZE] [/SIZE] [/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+10[/COLOR] zł - pinczerka_i_Gizmo ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] II) 03.02

[B][COLOR=#ff0000]Serdeczne dzięki![/COLOR][/B] :Rose: :Rose:

Zaktualizowałam rozliczenie.[/SIZE][/SIZE]

[SIZE=2][B][SIZE=2][COLOR=#b22222][B][SIZE=3][B][COLOR=#b22222]+643,45[/COLOR][/B] zł[/SIZE][/B][/COLOR][SIZE=3][B] - SALDO na dzień [COLOR=#b22222]03.02.2014

[/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B][SIZE=2][B]05.02[/B] [SIZE=2][SIZE=2]będzie do zapłacenia 360 zł - za 30 dni hotelowania (6 I - 4 II) - [COLOR=#ff8c00]wystarczy![/COLOR]... :multi:[/SIZE][/SIZE][/SIZE][B][SIZE=2][SIZE=3][B][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/B]
[/SIZE][/QUOTE]
hurra! tak trzymać!

Posted

[quote name='Panna Marple']hurra! tak trzymać![/QUOTE]
Właściwie to jest nawet więcej, bo z bazarków wpisuję całą kwotę po otrzymaniu wszystkich wpłat, żeby się nie rozdrabniać i nie pogubić... :roll:

Posted

[quote name='Panna Marple']To trzymać jeszcze bardziej!;)[/QUOTE]
Staram się! :grins:
Wierne fanki i deklarowiczki dają mi motywację. :loveu:

[quote name='Poprawna']A ja w odwiedziny do Kajtunia wpadłam :)[/QUOTE]
Fajnie Cię widzieć choć czasem. :)

Posted

Inka, nie ogarniam wszystkiego. Mam swoje forum, FB i ciągle jakiś psiak w potrzebie. Momentami mam szczerze dość :(. Do tego dochodzi codzienne branie się z życiem za bary .... Nie daję rady.

Posted

[quote name='Marycha35']Ja w sprawie smoka:) Kciukaczę nadal;)[/QUOTE]
Smokiem nazywał Kajtuna nasz wet. :)

[quote name='Poprawna']Inka, nie ogarniam wszystkiego. Mam swoje forum, FB i ciągle jakiś psiak w potrzebie. Momentami mam szczerze dość :(. Do tego dochodzi codzienne branie się z życiem za bary .... Nie daję rady.[/QUOTE]
Kochana, ale przecież napisałam wlaśnie, że miło Cię widzieć choć czasem, tzn. że doceniam, że zaglądasz mimo braku czasu...
Jeżeli inaczej to odebrałaś, to ogromnie przepraszam - nie miałam zupełnie takiej intencji... :shake:
Cieszę się, że pomimo tylu spraw pamiętasz wciąz o kajtuśku! :buzi:

Posted

[quote name='zebrazebra']Dobrze chłopak wygląda i poczciwie mu z oczu patrzy :diabloti:[/QUOTE]

poczciwe spojrzenie :diabloti: to mi zaraz przypomina jak nas z parapetu przez okno obserwował :cool3: