Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Tutaj wstawiam kawałek aktualnego rozliczenia, który nie chce mi się zmieścić w poście z [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/189215-Kajtun-bez-DS-zbieramy-na-hotel-i-psie-potrzeby?p=20918537#post20918537"]rozliczeniem konta Kajtuna za zeszły rok[/URL]... :angryy:

Pogońcie mnie wreszcie do Maupy4 o dodanie postów na początku... :scared:

[COLOR=#0000ff]-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/COLOR]

[SIZE=3][COLOR=#ff8c00][B]DEKLARACJE[/B][/COLOR][/SIZE]:

[B]Lida[/B] - 20 zł /od VI do IX 2012/ 40zł /przez X, XI, XII 2012/ 30zł /I-XI 2013/ [COLOR=#ff8c00][B]40zł[/B][/COLOR] /XII 2013-XII 2014/
AleksandraF - 10zł /od II 2013 do ?/ zawieszona od X 2013[B]
mmd - [COLOR=#ff8c00]20zł[/COLOR] [/B]/od II 2013 do ?/ [B]
pinczerka_i_Gizmo - [/B][B][B][COLOR=#ff8c00]10zł[/COLOR] [/B][/B]/od III 2013 bezterminowo /[B][B][B][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/B][/B] Panna Marple - [COLOR=#ff8c00]20zł[/COLOR] [/B]/od III 2013 do ?/[B][B][B][B][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B]-----------------------------------------------------------------------------------------
[SIZE=3][B]RAZEM m-czne STAŁE: [SIZE=4][COLOR=#ff8c00]90 zł[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE] :Rose:[B][B][B][B][COLOR=#b22222]
[/COLOR][/B][/B][/B][/B]

[COLOR=#b22222][B]INNE - deklaracje, dary, pomoc niematerialna itp:[/B][/COLOR]
[I](wcześniejsze i aktualne)[/I]

[B]zebrazebra, mmd, Guliwer89, diana79, reksio7, Mazowszanka2[/B] - fanty na bazarek
[B]Czorcik, Bakusiowa, mdk8, haliza, lipsik[/B] - /w miarę możliwości/
[B]pinczerka_i_Gizmo, Ulka18, diana79, taks, Anka : )[/B] - ogłoszenia
[B]inka33[/B] - bazarkowanie i fanty

[B][COLOR=#ff8c00]DZIĘKUJĘ też wszystkim, których tu nie wymieniłam :oops: za każde wsparcie dla Kajtuna![/COLOR][/B] :Rose:
-----------------------------------------------------------------------------------------

[SIZE=5][COLOR=#d3d3d3]......................[/COLOR]2014
[/SIZE]

[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][U][B][SIZE=2]STYCZEŃ[/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=#800080]+354,35[/COLOR] zł[/SIZE] - SALDO z poprzedniego m-ca [/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2](roku[SIZE=2])
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][COLOR=#ff0000]-367[/COLOR] zł - hotelowanie ([SIZE=2][SIZE=2]7 XI - 6 XII 2013) [SIZE=2]360zł + odrobaczenie 7zł [/SIZE][/SIZE][/SIZE] - 02.01
[/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+120[/COLOR] zł - Panna Marple ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] za I, II, III, IV, V, VI) 02.01
[/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#0000ff]+80[/COLOR] zł - Panna Marple (dodatkowo) 02.01
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie +xx zł - bazarek "DROBIAZGOWO WIELKIE" xx.01[/SIZE][/SIZE]
będzie [/SIZE][/SIZE]+10 zł - pinczerka_i_Gizmo ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] I) xx.01
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie [/SIZE][/SIZE]+40 zł - Lida ([COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR] I) xx.01 [/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie do zapłacenia -366 zł - hotelowanie (7 XII 2013 - 5 I 2014) [SIZE=2]360zł + Fiprex 6zł
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] -------------------------------------------------------------------------------------------[SIZE=3][COLOR=#b22222][B]
[SIZE=2][B][SIZE=3][COLOR=#b22222]+187,35[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE] zł[/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=3] - SALDO na dzień [COLOR=#b22222]02.01.2014 [/COLOR][/SIZE]
[/B]
[/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][U][B][SIZE=2]LUTY[/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=#800080]+xx[/COLOR] zł[/SIZE] - SALDO z poprzedniego m-ca
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie [/SIZE][/SIZE]+10 zł - pinczerka_i_Gizmo ([SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] II) xx.02
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie [/SIZE][/SIZE]+40 zł - Lida ([SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] II) xx.02
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]+20 zł - mmd ([SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] II) xx.02
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie do zapłacenia -360 zł - za 30 dni hotelowania (6 I - 4 II)[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]------------------------------------------------------------------------------------------[SIZE=2][B]-
+xx[/B] [/SIZE][B][SIZE=2]zł [/SIZE][/B]- SALDO na koniec m-ca[U][B][SIZE=2]
[/SIZE][/B][/U]

[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][U][B][SIZE=2]MARZEC[/SIZE][/B][/U]
[SIZE=2][COLOR=#800080]+xx[/COLOR] zł[/SIZE] - SALDO z poprzedniego m-ca
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie [/SIZE][/SIZE]+10 zł - pinczerka_i_Gizmo ([SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] III) xx.03
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie [/SIZE][/SIZE]+40 zł - Lida ([SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] III) xx.03
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]+20 zł - mmd ([SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]dekl.[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] III) xx.03
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]będzie do zapłacenia -367 zł - hotelowanie (5 II - 6 III) [SIZE=2]360zł + odrobaczenie 7zł
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]------------------------------------------------------------------------------------------[SIZE=2][B]-
+xx[/B] [/SIZE][B][SIZE=2]zł [/SIZE][/B]- SALDO na koniec m-ca[/SIZE]

[SIZE=2]------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[SIZE=2]dn. 07.01.2014 [COLOR=#ff0000]będzie do zapłacenia 366 zł[/COLOR] - za 30 dni hotelowania (7 XII 2013 - 5 I 2014) [SIZE=2]360zł + Fiprex 6zł[/SIZE]
więc wg rzeczywistego stanu konta na dziś - [COLOR=#ff8c00]brakuje jeszcze 366zł[/COLOR]... :-(
[SIZE=2][SIZE=2]------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2]dn. 06.02.2014 [COLOR=#ff0000]będzie do zapłacenia 360 zł[/COLOR] - za 30 dni hotelowania (6 I - 4 II)
więc wg rzeczywistego stanu konta na dziś - [COLOR=#ff8c00]brakuje jeszcze 360zł[/COLOR]... :-(
[SIZE=2][SIZE=2]------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2]dn. 08.03.2014 [COLOR=#ff0000]będzie do zapłacenia 367 zł[/COLOR] - za 30 dni hotelowania (5 II - 6 III) [SIZE=2]360zł + odrobaczenie 7zł [/SIZE]
więc wg rzeczywistego stanu konta na dziś - [SIZE=2][SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]brakuje jeszcze 367zł[/COLOR]... [/SIZE][/SIZE][/SIZE] :-(
[SIZE=2][SIZE=2]------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

...itd.

[B]Chyba, że stanie się cud i Kajtun znajdzie swój jedyny i pradziwy dom... [/B]:modla: [SIZE=3][SIZE=2]

.[/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[COLOR=#0000ff]Edit:[/COLOR]

[COLOR=#ff0000][SIZE=4][B]ROZLICZENIE SKOPIOWANE NA POCZĄTEK WĄTKU.[/B][/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][COLOR=#0000ff]→post [/COLOR][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/189215-Kajtun-bez-DS-zbieramy-na-hotel-i-psie-potrzeby?p=21718880#post21718880"][COLOR=#0000ff]#4[/COLOR][/URL][/SIZE]

.

Edited by inka33
poprawka błędów w datach hotelowania
Posted

Wow, Ineczko - jesteś wielka! Mega rozliczenie, ale musiałaś się napracować!

Kochany Kajtunek, gdzie ten Twój domek :( Oby Nowy Rok przyniósł Kajtusiowi tego jedynego, wyjątkowego człowieka!!!

Dziś poleciała moja deklaracja dla Kajtusia :)

Posted

Już mnie nie musicie gonić do Maupy4. :grins:
Działa lepiej niż pogotowie w PL - już mam wątas Kajtuna "przerobiony" - przepisany na mnine i dodane posty na początku. :)
No, to teraz trochę roboty jeszcze będę miała... :huh: ale przynajmniej jako taki porządek tu zapanuje i nie będzie trzeba przez 150 stron poszukiwać rozliczeń. :multi:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wow, Ineczko - jesteś wielka! Mega rozliczenie, ale musiałaś się napracować!

Kochany Kajtunek, gdzie ten Twój domek :( Oby Nowy Rok przyniósł Kajtusiowi tego jedynego, wyjątkowego człowieka!!!

Dziś poleciała moja deklaracja dla Kajtusia :)[/QUOTE]
Dzięki... :oops:
Rozliczenie było od dawna, tylko zaległości miałam aż od początku listopada... :oops: :oops: :oops:

Posted

Mieliśmy wybrać do ogłoszeń foty Kajtuna z sesji by Muzzy - 5 postów od [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/189215-Kajtun-bez-DS-zbieramy-na-hotel-i-psie-potrzeby?p=21489549#post21489549[/URL]

Takie głosy mamy:
[quote name='Bonsai']Jak dla mnie [B]13, 16, 20 i 22[/B], z czego 22 na miniaturkę ;-)[/QUOTE]
[quote name='Czorcik']zdjęcia są super, ale nie na wszystkich dobrze wygląda z chustką :-D coś mi nie pasuje na niektórych, ale zdjęcia są naprawdę super jakości i widać profesjonalizm :multi:

moi synowie wybierali i po burzliwej dyskusji wybór padł na :[B] 3, 5, 12, 16, 20, 21[/B][/QUOTE]

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Na niektórych chusteczka zawiązana tak wysoko, że wygląda jak rasowy kowboj ... ;-)

Jak dla mnie:

[B]5, 12, 13, 21[/B] :smile:[/QUOTE]

Mój (i TŻta) wybór: 3 lub 4, 12, 13, 16 lub 19, 21 lub 22.

Z czego wynika:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]nr fotki
[/TD]
[TD]głosujący
[/TD]
[TD]suma głosów
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]Czorcik, inka33
[/TD]
[TD]1,5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]inka33
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]Czorcik, pinczerka_i_Gizmo
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]Czorcik, pinczerka_i_Gizmo, inka33
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]Bonsai, pinczerka_i_Gizmo, inka33
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16
[/TD]
[TD]Bonsai, Czorcik, inka33
[/TD]
[TD]2,5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19
[/TD]
[TD]inka33
[/TD]
[TD]0,5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20
[/TD]
[TD]Bonsai, Czorcik
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21
[/TD]
[TD]Czorcik, pinczerka_i_Gizmo, inka33
[/TD]
[TD]2,5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22
[/TD]
[TD]Bonsai, inka33
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24
[/TD]
[TD]-
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Czy ktoś miałby coś do dodania...? ;)
Chce ktoś jeszcze zagłosować?

Na dniach "wydłubię" poprzednie teksty ogłoszeń (wstawię na początek wątku).
Wtedy serdecznie poproszę o pomysły na nowy tekst - jakiś taki czarodziejsko skuteczny... :modla:
No i jeszcze o podpowiedzi, na jakie województwo uderzać tym razem. :hmmmm:

Posted

[SIZE=2][B]Wcześniejsze ogłoszenia Kajtuna zebrałam w poście:[/B][/SIZE]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/189215-Kajtun-bez-DS-zbieramy-na-hotel-i-psie-potrzeby?p=21718885#post21718885[/URL]

[B][COLOR=#ff0000]Kto się pokusi o ulepienie nowego tekstu na podstawie wcześniejszych...? :modla:[/COLOR][/B]

[quote name='Czorcik']inka a dlaczego Twój wybór to 0,5 ?[/QUOTE]
Bo byłam niezdecydowana i głosowałam: 3 [B]lub[/B] 4, 16 [B]lub[/B] 19, 21 [B]lub[/B] 22, a za wybór 12 i 13 po 1pkt. :p

Mam się zdecydować, czy dać wszystkim po 1pkt. i tak...? :hmmmm:

Posted

Znów będę tą niedobrą co przyłazi z rozliczeniem ;)

[B]Do zapłaty 6 grudnia było -527 zł
Wpłaty:[/B]
+160 zł inka33
+367 zł inka33
[B]Razem: 0 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
-360 zł hotelowanie
-6 zł Fiprex
[B]Razem: -366 zł[/B]

[COLOR=#ff0000][B]Do zapłaty na dzień 5 stycznia jest -366 zł.[/B][/COLOR]

Ale mam też dobrą wiadomość: nie ma ślinotoku nadal. Czasami się coś pojawia, ale minimalnie, nie zachodzi nawet ta ślina na gardło. No i wydaje mi się, że dzięki odpowiedniemu towarzystwu Kajtusiek pożegnał się z wałeczkami na boczkach ;)

Posted

[quote name='Murka']Znów będę tą niedobrą co przyłazi z rozliczeniem ;)

[B](...)[/B][/QUOTE]
No trudno - taka Twoja podła rola (m.in.). :p
Przeleję na dniach, bo karta z kodami do przelewów netowych się dziś gdzieś przede mną ukryła...
Nie ma to jak sprzątanie i wkładanie ważnych papierków w bezpieczne i niezapominalne miejsce... :splat:

Dopatrzyłam się błędu w datach hotelowania (różnica o jeden dzień) od listopada, ale już poprawiłam w rozliczeniach.
Tylko chyba w dwóch przelewach masz błędny wpis w tytule... :oops:

[quote name='Murka']Ale mam też dobrą wiadomość: nie ma ślinotoku nadal. Czasami się coś pojawia, ale minimalnie, nie zachodzi nawet ta ślina na gardło. No i wydaje mi się, że dzięki odpowiedniemu towarzystwu Kajtusiek pożegnał się z wałeczkami na boczkach ;)[/QUOTE]
To dobrze, że tym ślinieniem chociaż nie musimy się zanadto martwić. :multi:

A co do braku wałeczków, to uwierzę, jak zobaczę! :eviltong:

Posted

[quote name='Marycha35']Inko jestem, poczytam, bo widzę, że psinek z przeszłością jest! Szacun za rozliczenie!!!:):)[/QUOTE]

z przeszłością i charrrakterem :diabloti:

Posted

[quote name='Marycha35']Inko jestem, poczytam, bo widzę, że psinek z przeszłością jest! Szacun za rozliczenie!!!:):)[/QUOTE]
Witaj u Kajtuniastego! :)

Ale za co ten szacun...? :hmmmm: :oops:

[quote name='Czorcik']z przeszłością i charrrakterem :diabloti:[/QUOTE]
I to jakim! :p

[quote name='Panna Marple']Inko, jutro zajrzyj se:cool3: na konto...[/QUOTE]
Szanowna Panno Marple, czy Panna zapomniała, że wpłaciła Kajtunowi 200zł dopiero co, czyli 02.01.2014...? :-o :-o :-o

Posted

[quote name='Panna Marple']Panna jeszcze pamięć ma...;), ale nie wie co będzie jutro:diabloti:[/QUOTE]
Czy mam sie szykować na jakiś armagedon, czy jak...? :hmmmm:

A Panna aby tak na trzeźwo całkiem te przelewy robi...?! :nerwy:
Bo ja już nie wiem, jak mam Pannie dziękować... :oops:

Posted

[quote name='Panna Marple']Czy to ważne czy na trzeźwo czy nie?:drink1: Ważne, że przelew poszedł:evil_lol:[/QUOTE]

Przelew od Ciebie doszedł... Brak mi słów... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

[SIZE=3][COLOR=#0000ff][B]366zł[/B][/COLOR][/SIZE]! :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2:

Doszła tez wpłata jednorazowa [B][COLOR=#0000ff]50zł[/COLOR][/B] od lipsik - ogromne dzięki! :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

[quote name='Panna Marple']Ta niedobra Murka taki brzydki post wkleiła z rozliczeniem;)... No to przynajmniej jeden miesiąc będziesz miała luźniejszy:lol:[/QUOTE]
Wariatka...! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Marycha35']Szacun Ineczko za kupę....!!!:) roboty:):):)[/QUOTE]
Muszę powiedzieć, że to jeden z oryginalniejszych komplementów jaki w życiu dostałam... :D

[quote name='Panna Marple']Dzięki:evil_lol:. Obiecuję poprawę, więcej grzechów nie pamiętam:evil_lol:[/QUOTE]
Cieszę się, że masz dobry nastrój - to zdecydowanie poprawia sytuację Kajtuna. ;)

[quote name='Czorcik']:multi: :multi: :multi: :multi:[/QUOTE]
Prawda? :)

Posted

[quote name='Czorcik']prawda Inka prawda , to jak los na loterii :D :D[/QUOTE]
Trzy razy sprawdzałam na koncie, czy mi się od kataru szóstki w oczach nie dwoją... :eek2: