Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

magenka1 napisał(a):
nie mogę niestety mam już trzy , mieszkam z rodzicami i by mnie wyrzucili na zbity ryjek i tak już wszyscy gadają, ze psia mama :)

to witaj w klubie,bo ja też psia mama:) jak znajdę na ulicy psa,to musi być u mnie:)

Posted

milo mi, ze nie jestem sama :) ale nie raz jest ciężko słuchać tego gadania w pracy, u znajomych w rodzinie ale co ja zrobię, ja ich wszystkich kocham :) Oni nie wiedzą ile wydaje na hoteliki a teraz jak robię bazarki to się pytają ile z tego mam

Posted

magenka1 napisał(a):
milo mi, ze nie jestem sama :) ale nie raz jest ciężko słuchać tego gadania w pracy, u znajomych w rodzinie ale co ja zrobię, ja ich wszystkich kocham :) Oni nie wiedzą ile wydaje na hoteliki a teraz jak robię bazarki to się pytają ile z tego mam

hihi:evil_lol:

Posted

jeszcze śpicie cioteczki?My już po śniadaniu,zjadła suchą karmę i biega:lol: Lusia wykopała 4 dołki,zrobiła mi pobudkę szczekaniem o 4:40,a dzień wcześniej o 5:40:mad:bo jak zacznie to nie ma końca..co z nią zrobić?

Posted

ja już nie śpię fakt nie od godz. 4:40 :) Ale odwiozłam tatę do Olsztyna do pracy i zdążyłam się pomodlić :) a teraz śniadanie
jeśli chodzi o szczękanie to ja nie pomogę bo moje psiaki szczekają a ja tylko ich proszę aby robili to ciszej a jak w nocy im się to przydarzy do kładę jaśka na głowę i nic nie słyszę :)

Posted

magenka1 napisał(a):
ja już nie śpię fakt nie od godz. 4:40 :) Ale odwiozłam tatę do Olsztyna do pracy i zdążyłam się pomodlić :) a teraz śniadanie
jeśli chodzi o szczękanie to ja nie pomogę bo moje psiaki szczekają a ja tylko ich proszę aby robili to ciszej a jak w nocy im się to przydarzy do kładę jaśka na głowę i nic nie słyszę :)

to może i ja spróbuję z tym jaśkiem w nocy:evil_lol:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
dzisiaj Lusię muszę pochwalić,bo spała jak suseł:evil_lol:

Oj chyba wszyscy odsypiają te upały. Koszmarnie było.

A jak z jedzeniem?

Posted

elmira napisał(a):
Oj chyba wszyscy odsypiają te upały. Koszmarnie było.

A jak z jedzeniem?

Ładnie już zaczyna jeść i to z miski! Kupiłam jej witanimy na apetyt,bo wet radził,więc może to pomogło;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Nie szybko! :) Aparat pojechał w góry!;) Oczywiście razem z Rodzicami Kingi!
Witaj,Lusiu!:)

no właśnie i muszę czekać aż przyjadą:shake:
Lusia jest po spacerku i po kolacji,teraz się bawi z Tofikiem:)
Wiecie jak ona chrapie na spaniu?:)

Posted

elmira napisał(a):
O kurcze, a to łobuz mały. Młoda jest, nikt w nocy dziecka nie zabawiał;), to się nudziło.

Mocno się Mama zdenerwuje?:razz:

okaże się jak przyjedzie:) Tofik spał,więc Lusia mogła robić co chce;)

Posted

:) Kwiatki- rzecz nabyta! :) Posadź je jeszcze raz-te albo jakieś inne...A Luśka zachowuje się jak normalny,młody psiak,który sam sobie wyszukuje atrakcyjne zajęcia ,kiedy jest nudno.:)