Ellig Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 malawaszka napisał(a):a w ogóle to niewykluczone, że to czernysz Przepraszam , co to znaczy?Pies sie znalazl? Quote
malawaszka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Ellig napisał(a):Przepraszam , co to znaczy?Pies sie znalazl? on cały czas jest tam w jednym miejscu, no poza wyjątkami jak idzie gdzieś na przechadzkę, ale jeszcze nie jest złapany - lada chwila mosii ma tam być i jak się uda go złapać to już będzie bezpieczny :kciuki: przed chwilą do niej dzwoniłam i czekamy Quote
migdalena Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Trzymam kciuki ,oby chłopak dał się złapać ! Quote
malawaszka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 no i nic z tego dzisiaj... mosii objechała i psa nie znalazła, do ludzi którzy na nią czekali nie dodzwoniła się - ja z nimi rozmawiałam, ale może tam problemy z zasięgiem są :niewiem: w każdym razie jest jeszcze jedna Pani, która spróbuje pomóc - ale pewnie już jutro bo dziś robi się ciemno a psiak gdzieś poszedł ale wiem od Pani, która tam go dokarmia, że jest kochanym miśkiem - dziś mu wycinali trochę kołtunów i wykładał się na plecy tak mu było dobrze :) Quote
Bliss Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 malawaszka napisał(a):no i nic z tego dzisiaj... mosii objechała i psa nie znalazła, do ludzi którzy na nią czekali nie dodzwoniła się - ja z nimi rozmawiałam, ale może tam problemy z zasięgiem są :niewiem: w każdym razie jest jeszcze jedna Pani, która spróbuje pomóc - ale pewnie już jutro bo dziś robi się ciemno a psiak gdzieś poszedł ale wiem od Pani, która tam go dokarmia, że jest kochanym miśkiem - dziś mu wycinali trochę kołtunów i wykładał się na plecy tak mu było dobrze :) :loveu::loveu: kochany pesulek - pod opieka wypieknieje i siup do domku raz dwa ;) Quote
malawaszka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 boszz ja tu fermę jaj zniosę :mdleje: teraz z psiakiem jest Pani Beata która tam na miejscu zaoferowała pomoc w złapaniu gagatka - są z nim tam z Panią która go dokarmiała, ale mordulec ani myśli wsiadać do samochodu - próbują, na siłę nie bardzo bo pies wielki - no ale walczą :loveu: :kciuki: Quote
Reno2001 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jestem tu i ja. Jeśli to rzeczywiście czernysz to nie mogę go zostawic bez pomocy. Wymarzylismy sobie z TZ, że naszym następnym psem będzie własnie czarny terrier. Trzymam kciuki za złapanie chłopaka. Quote
malawaszka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Reno2001 napisał(a):Jestem tu i ja. Jeśli to rzeczywiście czernysz to nie mogę go zostawic bez pomocy. Wymarzylismy sobie z TZ, że naszym następnym psem będzie własnie czarny terrier. Trzymam kciuki za złapanie chłopaka. ja też sobie tak wymarzyłam, mój TZ niekoniecznie :lol: a pewnie i tak skończę ze stadem miniatur :lol: Quote
Reno2001 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 malawaszka napisał(a):ja też sobie tak wymarzyłam, mój TZ niekoniecznie :lol: a pewnie i tak skończę ze stadem miniatur :lol: No to u nas my mamy jedno zdanie - czernysz i już ;). Tylko musimy się wyprowadzic na wieś, ale kiedy to nastąpi czort wie ... Quote
kmurdz Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 jestem i ja. dziewczyny dajcie znak jak bedzie zbiorka, do kogo przelewac. trzeba tez na facebooku przekazac numer konta, to na pewno cos wiecej sie uzbiera. prosze o info na priva. no i powodzenia w lapaniu slicznotka! Quote
malawaszka Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 jest! jest już bezpieczny na posesji :) Quote
farmerka63 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Bliss Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 :loveu::bigcool: wiedziałam - on chciał do ludzi :multi: Quote
Ellig Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 malawaszka napisał(a):jest! jest już bezpieczny na posesji :) Fantastycznie!!!!:) Quote
AniaGucio Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 No to rewelacyjne wieści !! :) Maławaszko, jesteś WIELKA !! Quote
malawaszka Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 a dzisiaj już chłopak przyjechał do Tarnowskich Gór - jutro go zobaczę :loveu: AniaiGucio to nie ja! To ludzie, którzy nie pozostali obojętni tam na miejscu :loveu: Quote
madziamn Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 narazie zapisuję kawał dobrej roboty zrobione a teraz czekam na wieści co dalej Quote
malawaszka Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Pies jest bezpieczny, jest pod opieką Fundacji "Ulga w cierpieniu" z Tarnowskich Gór - moja rola zakończona w tym temacie. Pies będzie teraz wyleczony bo ma straszną biegunkę, zadbany, ostrzyżony i znajdzie dom, ale ja nie mam tu już nic do gadania i mogę się zająć kolejnymi bidami. Procedura Fundacji jest dość długotrwała - to wszystko poszło drogą oficjalną między gminą gdzie był pies i fundacją, więc wątek można zamknąć. Quote
go-ja Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Fajnie, że się udało :). Teraz tylko fajny domek :) :) :) Quote
madziamn Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 go-ja napisał(a):Fajnie, że się udało :). Teraz tylko fajny domek :) :) :) Też się cieszę i kciuki za domek trzymac będę. Quote
Ellig Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Czyli informacji bedziemy szukas w fundacji:) Trzymaj sie kolego!:) http://www.dogomania.pl/threads/144949-FOZ-quot-Ulga-w-cierpieniu-quot-Pom%C3%B3%C5%BC-psiakom-skrzywdzonym-przez-ludzi!-FUNDACJA Quote
malawaszka Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Super zakonczenie to będzie jak psisko - nazwane Cypisem :loveu: - trafi do własnego domku :kciuki: oby jak najprędzej Quote
Recommended Posts