Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ellig napisał(a):
Przepraszam , co to znaczy?Pies sie znalazl?

on cały czas jest tam w jednym miejscu, no poza wyjątkami jak idzie gdzieś na przechadzkę, ale jeszcze nie jest złapany - lada chwila mosii ma tam być i jak się uda go złapać to już będzie bezpieczny :kciuki: przed chwilą do niej dzwoniłam i czekamy

Posted

no i nic z tego dzisiaj... mosii objechała i psa nie znalazła, do ludzi którzy na nią czekali nie dodzwoniła się - ja z nimi rozmawiałam, ale może tam problemy z zasięgiem są :niewiem:
w każdym razie jest jeszcze jedna Pani, która spróbuje pomóc - ale pewnie już jutro bo dziś robi się ciemno a psiak gdzieś poszedł

ale wiem od Pani, która tam go dokarmia, że jest kochanym miśkiem - dziś mu wycinali trochę kołtunów i wykładał się na plecy tak mu było dobrze :)

Posted

malawaszka napisał(a):
no i nic z tego dzisiaj... mosii objechała i psa nie znalazła, do ludzi którzy na nią czekali nie dodzwoniła się - ja z nimi rozmawiałam, ale może tam problemy z zasięgiem są :niewiem:
w każdym razie jest jeszcze jedna Pani, która spróbuje pomóc - ale pewnie już jutro bo dziś robi się ciemno a psiak gdzieś poszedł

ale wiem od Pani, która tam go dokarmia, że jest kochanym miśkiem - dziś mu wycinali trochę kołtunów i wykładał się na plecy tak mu było dobrze :)

:loveu::loveu: kochany pesulek - pod opieka wypieknieje i siup do domku raz dwa ;)

Posted

boszz ja tu fermę jaj zniosę :mdleje: teraz z psiakiem jest Pani Beata która tam na miejscu zaoferowała pomoc w złapaniu gagatka - są z nim tam z Panią która go dokarmiała, ale mordulec ani myśli wsiadać do samochodu - próbują, na siłę nie bardzo bo pies wielki - no ale walczą :loveu: :kciuki:

Posted

Jestem tu i ja. Jeśli to rzeczywiście czernysz to nie mogę go zostawic bez pomocy. Wymarzylismy sobie z TZ, że naszym następnym psem będzie własnie czarny terrier. Trzymam kciuki za złapanie chłopaka.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Jestem tu i ja. Jeśli to rzeczywiście czernysz to nie mogę go zostawic bez pomocy. Wymarzylismy sobie z TZ, że naszym następnym psem będzie własnie czarny terrier. Trzymam kciuki za złapanie chłopaka.

ja też sobie tak wymarzyłam, mój TZ niekoniecznie :lol: a pewnie i tak skończę ze stadem miniatur :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też sobie tak wymarzyłam, mój TZ niekoniecznie :lol: a pewnie i tak skończę ze stadem miniatur :lol:

No to u nas my mamy jedno zdanie - czernysz i już ;). Tylko musimy się wyprowadzic na wieś, ale kiedy to nastąpi czort wie ...

Posted

jestem i ja. dziewczyny dajcie znak jak bedzie zbiorka, do kogo przelewac. trzeba tez na facebooku przekazac numer konta, to na pewno cos wiecej sie uzbiera. prosze o info na priva. no i powodzenia w lapaniu slicznotka!

Posted

Pies jest bezpieczny, jest pod opieką Fundacji "Ulga w cierpieniu" z Tarnowskich Gór - moja rola zakończona w tym temacie.
Pies będzie teraz wyleczony bo ma straszną biegunkę, zadbany, ostrzyżony i znajdzie dom, ale ja nie mam tu już nic do gadania i mogę się zająć kolejnymi bidami. Procedura Fundacji jest dość długotrwała - to wszystko poszło drogą oficjalną między gminą gdzie był pies i fundacją, więc wątek można zamknąć.