Czoko Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 U nas wszystko w porządku a jak zwykle przed majówką utknęłam w pracy i walczę o kilka dni urlopu. Zwierzaki zdrowe i jak zawsze nieznośne! Pozdrawiamy serdecznie Quote
Pandisia Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czoko wygłaskaj lisiczkę ode mnie i mojego rudzielca :loveu: Quote
Czoko Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Sobota 26 kwietnia była inna niż dotychczas.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W nocy został przywrócony ruch samochodowy obydwoma pasami ruchu w normalnym kierunki i po raz pierwszy zadziałały właśnie zamontowane światła sygnalizacji świetlnej na skrzyżowaniu obok naszego domu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W tej samej chwili na około miesiąc został wstrzymany ruch tramwajowy bo zaczęła się przebudowa linii tramwajowej i wielu skrzyżowań wzdłuż ulicy Puławskiej.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chodziłam i oglądałam jaką trasą będą jeździły zastępcze autobusy.[/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Czoko']U nas wszystko w porządku a jak zwykle przed majówką utknęłam w pracy i walczę o kilka dni urlopu. Zwierzaki zdrowe i jak zawsze nieznośne! Pozdrawiamy serdecznie[/quote] Witaj, Nawrócona! Ja do pracy dojeżdżam Z-3... Autobusy kursują b.często i tutaj nie mogę narzekać:lol: Nie jest źle... Pzdr. Quote
Figa Bez Maku Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Witaj Czoko..będziesz czasem wychodzić na wiosenne spotkania na PM? Quote
Czoko Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Oglądałam ostatnio w galeriach kilku koleżanek śliczne wiosenne zdjęcia i zmobilizowałam się do zobaczenia mojej prywatnej wiosny![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Niestety nie zrobiłam żadnych zdjęć i z działki wróciłam całkiem załamana...[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]U mnie nie kwitnie nic – albo już przekwitło albo zostało skradzione. Zniknął nawet kran więc wody na działce też nie mam.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wieczorem dobiło mnie jeszcze jedno – właśnie odkryłam ze w dniu imienin męża równocześnie na szkolną wycieczkę do Lwowa wyjeżdżał Krzyś i całkiem zapomniałam że było szkolne zebranie.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]W poniedziałek jechałam po raz pierwszy autobusami zastępczymi – zwiedziłam pół Mokotowa ale do pracy zdążyłam na czas.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tak szybko jak teraz nie poruszałam się dawno – więc teraz na dojazdy do pracy też nie mogę narzekać! Asiu wczoraj rano widziałam Cię przez okno 505 niedaleko naszej poczty... Dziś popołudniu było trochę gorzej bo wcale nie przyjechały trzy Z-2... [/SIZE][/FONT] Quote
Czoko Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chocula jest zabezpieczona na całkiem świeżutko![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Od niedzielnej wycieczki mam obsesję p/kleszczową. Straciłam rachubę ile chodzących zdejmowałam z koca, siebie, męża i suczki. Do wieczora miałam zajęcie i podczas jazdy i w domu – wyczesywanie przeglądanie. Jeszcze rano znalazłam wygryzane miejsce na sierści i jednego jeszcze chodzącego... Jutro powinny już być zatrute jeśli mimo wszystko cokolwiek znajdę.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Oczywiście całkiem straciłam zainteresowanie do zrobienia zdjęcia![/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Tak więc Wszystkim życzę spokojnego, pogodnego i bezkleszczowego wypoczynku w majowy weeckend i pozdrawiam serdecznie Ewa.[/SIZE][/FONT] Quote
Czoko Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Figa Bez Maku']Witaj Czoko..będziesz czasem wychodzić na wiosenne spotkania na PM?[/quote] Haniu dla naszej łobuzicy musi być całkiem pusto bo bywa nieznośna! Pamiętasz naszą Anię? Mam przeczucie ze ze mną dzieje się coś podobnego i znikam stopniowo... ale chociaż znamy swoje maile i nr telefonu... Quote
Rudzia-Bianca Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 co z Wami dziewczyny, gdzie jesteście ?? Quote
Asiaczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Miłego dłuuugiego weekendu! Pzdr.[/quote] Ewuniu, dłuuuuugi weekend już się dawno skończył...:cool1: Pzdr. Quote
Czoko Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 Jestem ale po kryjomu! Podziwiałam Dumną Perełkę na ringu, prześliczne Kitki i bawiącego się Tatusia! Odwiedziłam Bianeczkę ale Happy jeszcze nie udało mi się zobaczyć! Nie wiedziałam że mieszkasz w Myślenicach - jak wiesz jestem Krakowianką! Krzyś przeszedł do II klasy bez poprawki i pracy wakacyjnej. Teraz jest na Helu. W pracy znowu szaleństwo - nie ma pomocnika a za miesiąc planuję urlop! Podobno "mężczyźni" zaczynają się oglądać za naszą dziewczynką więc może urlop byłby spokojniejszy. Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za pamięć Ewa &Choco Quote
Asiaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A dlaczego się ukrywasz?! My tutaj nie bijemy....:lol: Pzdr. Quote
miroszki Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Nie bijemy, nie bijemy, tylko chcemy pooglądać czekoladową dziewuszkę!;) Quote
marzenna79 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [COLOR=DarkOrchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Ewuniu !!! :multi: Jestem z powrotem tutaj !!! :multi: Mizianka dla Chocuni !!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam. [/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
Czoko Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='Asiaczek']A dlaczego się ukrywasz?! My tutaj nie bijemy....:lol: Pzdr.[/quote] Zupełnie na nic nie mam czasu nawet na pójście na własną działkę! [quote name='miroszki']Nie bijemy, nie bijemy, tylko chcemy pooglądać czekoladową dziewuszkę!;)[/quote] Nawet zdjęcia przestałam robić i nie zdażyłam przeglądnąć zrobionych od listopada! [quote name='marzenna79'][COLOR=darkorchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Ewuniu !!! :multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Jestem z powrotem tutaj !!! :multi:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Mizianka dla Chocuni !!! :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Pozdrawiam. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [/quote] Bardzo serdecznie Witamy Cię Marzenko ponownie w naszych progach! [COLOR=#2c2c2c][FONT=Verdana]Krzyś wrócił z Helu szczęśliwy, wypoczęty i zadowolony. W domu mamy same atrakcje - podczas spaceru jakiś pan "ukamieniował" małą. Opalał się gdzieś w haszczach na zrujnowanym stadionie - terenie budowy. Mąż z małą tam chodzi na spacer - natkneła się na niego i zaczęła szczekać co panu się bardzo nie spodobało. Tak więc do urazów typu bicie kijami, kopanie, pogryzienie doszło nam rzucanie kamieniami... W kamienicy właśnie zaczął się remont elewacji i balkonów a w budynku dodatkowo seria hydraulicznych awarii - w piwnicy pęknięta rura z wrzącą wodą a w naszym mieszkaniu pękł zawór do zimnej wody i niebezpieczeństwo kolejny raz zalania sąsiadów - związku z czym poszczególne piony nie mają wody... W domu mam malowanie... generalne porządki i przygotowanie mieszkania do zamieszkania w nim Babci - staruszki podczas naszego urlopu...[/FONT][/COLOR] Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa __________________ Quote
Asiaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 O, masz... czyżby 7 lat chudych i do Was dotarło? Trzymajcie się! Pzdr. Quote
Poświata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='marzenna79'][COLOR=darkorchid][SIZE=3][FONT=Georgia]Witaj Ewuniu !!! :multi:[/FONT][/SIZE][/COLOR] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Jestem z powrotem tutaj !!! :multi:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Mizianka dla Chocuni !!! :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=darkorchid]Pozdrawiam. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [/quote] Córa marnotrawna powróciła po prawie rocznej nieobecności :multi:. Krótki wypadzik w te strony, czy raczej na dłużej ??? Quote
Poświata Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Czoko']Zupełnie na nic nie mam czasu nawet na pójście na własną działkę![/quote]Ooooo :crazyeye: i Ewa była i nawet ślad po sobie zostawiła :multi:. Witaj zapracowana kobieto, pamiętamy o Tobie i Choko :-D. Quote
Czoko Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [quote name='Poświata']Ooooo :crazyeye: i Ewa była i nawet ślad po sobie zostawiła :multi:. Witaj zapracowana kobieto, pamiętamy o Tobie i Choko :-D.[/quote] Dziękuję bardzo za wizyty jest nam bardzo miło że o nas pamiętacie. Mam problemy z włączeniem Dogo ale czasem Was ukradkiem odwiedzam! [FONT=Times New Roman]Właśnie mi się wszystko zawaliło jeśli chodzi o urlop – tam zamieszka osoba napromieniowana tuż po wyjściu ze szpitala bo nie chce narażać najbliższych... a czekałam na urlop w całkiem pustym domku z dobrym ogrodzeniem ogrodu gdzie nasza bardzo agresywna suczka nie tolerująca żadnych ludzi mogła sobie biegać do woli bez smyczy i kagańca a w dodatku właśnie podczas mojego urlopu będzie miała cieczkę... Po powrocie do domu mam o tym zawiadomić męża...[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Brat też przestał zajmować się genealogią bo widzicie jakie mają problemy ze zdrowiem Teściowej, która nie wiadomo czy to przeżyje... trudno tego lata nie spotkam swojego Brata.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Jesteśmy na etapie prania wykładzin i dywanów. Nie wiem kiedy zacznę urlop – za tydzień czy dwa.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa[/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A ja chciałam się pochwalic, że dzisiaj lecąc do pracy spotkałam Ewę (pewnie tez wybierała się do pracy...?). Uściski! Pzdr. Quote
Czoko Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 [COLOR=blue][B]Przed chwilą około 22:10 Mruczuś [U]po ostatniej w swoim 8 letnim[/U] życiu ucieczce już nie zdążył wrócić do domu.[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts