Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już mam wszystko gotowe i zaplanowane;)
oczywiście ja te wszystkie rzeczy mam w domu mamy schowane bo jak znam już Baciora to napewno by obslinił i na bank by się skitfasił w to malutkie słodkie posłanko!! Już nawet naładowałm aparat;)

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okazuje się, że księżniczka Lilianna to niezły śpioch!! dziś musiałam ją budzić na spacerek! A na nim niczym prawdziwy samiec podsikuje z nogą do góry. A następnie zakopuje rozsiewając swój zapach!

wczoraj jakiś debil puszczał fajerwerki więc Lilka w 3 sekundy była na łóżku wtulona w szyje, co mnie urzekło że spałyśmy tak nosek w nosek.... w nocy się obudziła, w tylną łapką na policzku wtulona w pośladek. Małpa się tak rozwala i rozpycha!

Zostajemy w domku bez problemy, nie płaczemy! nic absolutnie nic nie zrobiła w mieszkanku tylko na spacerkach! Coś mi się wydaje, że Lilka jest mądrzejsza niż nam się wydawało i już załapał, że to już jej stały domek na zawsze!

Jutro wrzucę zdjęcia bo dziś to mamy wolny dzień więc się przytulamy z Lilką!

Posted

super, bardzo się cieszę że wszystko się tak super udało :)
Magda pewnie beczy i szlocha za Lilunią, ale przynajmniej kolejne psie cudo wyleguje się na kanapach cudownego swojego domku :)

Posted

Z pamiętnika Księżniczki Lilianny :)

pierwsze spotkanie

na posłanku z zabaweczkami :)

ktoś u się zakochał :)

Niczym prawdziwy samice ;)

Posted

C.D.

Przepraszam.... Czy mogę?

Dziewczyny na spacerku (z Mamisią czarną suczką i moją Mamusią)

Tyle tu zapachów!!

:)

moje ulubione zdjęcie!

A to już na dziś ostatnie:)

Posted

Na księżniczkę Lilę jest sporo chętnych jeszcze. Może wklejcie tu jeśli macie podobne pieski do adopcji, Lila się na pewno nie obrazi :) a nam ułatwi polecanie innym domkom

Posted

a co z tą drugą, tą jamniczką czarną? razem do Magdy przyjechała z Lilką, bo gdzieś jej wątek zgubiłam - na nią też był jakiś domek chętny, prawda?

Posted

Akrum napisał(a):
a co z tą drugą, tą jamniczką czarną? razem do Magdy przyjechała z Lilką, bo gdzieś jej wątek zgubiłam - na nią też był jakiś domek chętny, prawda?

tak, podobno tak

Posted

Mam nadzieję, ze wiecej piesków znajdzie domek. I mam nadzieję, że wiecej ludzi, będzie miało tak kochanego psiaczka.

Melduję posłusznie, że dziś kupiłyśmy identyfikator z imieniem i nr. telefonu. I o 18:00 idziemy się za chipować i obejrzeć:)

p.s. okazuje się, że Lilka to pies na facetów;) ale nie takich "zwykłych" ona rano i popołudniu (jak się wraca z pracy) na spacerkach zaczepia tylko panów w garniturach i im lepiej ubrany tym bardziej zaczepia....:oops::oops::oops:

A najkochansza jest jak ide spać!!! podchodzi do mnie ja ją drapię za uszkiem ona daje mi buzi i odwaraca się i idzie na posłanko (na kanape) spać!! :loveu:

Posted

myjka napisał(a):

p.s. okazuje się, że Lilka to pies na facetów;) ale nie takich "zwykłych" ona rano i popołudniu (jak się wraca z pracy) na spacerkach zaczepia tylko panów w garniturach i im lepiej ubrany tym bardziej zaczepia....:oops::oops::oops:

muahahahaha :P

Posted

mru napisał(a):
muahahahaha :P

bardzo śmieszne!
szczegulnie dziś jak padało rano a ona łapkami na pana skoczyła.... :crazyeye::crazyeye:
(jescze jej nie okiełznałam pod tym kontem) na całe szczeście normalny facet uśmiał się i pogłaskał ja i poszedł dalej!

chyba zacznę się lepiej ubierac na spacerki ;)

Posted

Lilka jest niesamowita...
Ciesz się myjka, że masz ją u siebie, bo cały czas domki piszą w jej sprawie... Oczywiście podsyłam inne bidy:)
A jak przyjadę do Ciebie na poadopcyjną na Kabaty (odwiedzając przy okazji UBOCZE) to Ci opowiem jak pies potrafi upolować faceta ;)