Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

może to nic innego jak jakaś stara zabliźniona rana po ugryzieniu bądź skaleczeniu. bądźmy dobrej myśli :)
skoro fajny (mam nadzieję) domek się na nią szykuje, to musi być już tylko dobrze :)

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a może to jest taki odczyn po kleszczu? Mój Rocky (York) ma takie gulki na stełe po kleszczu - alegrgia. A jak ona taka delikatna to może to to. Albo może być tłuszczak... ale to też raczej nie groźne.

Posted

myjka napisał(a):
napiszcie koniecznie jutro co i jak z malutką!!

Jasne myjka :) jutro się z Madallena zdzwaniamy i jak tylko będę coś wiedzieć od razu dam znać :D

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Dostałam kolejne zapytanie o Lilunię! Macie może jakaś sunię do niej podobną? Andzike wysyłam PW ;)

Skasuj moje pw, bo nie ogarnęłam, że chodzi o Lilke ;)
Dziewczyny macie jakąś podobną sunię????

Posted

myjka napisał(a):
Jak to kolejne zapytanie!! O nie no i teraz się stresuję! (w sumie było to do przewidzenia jak się jest tak pięknym pieskiem... )

dobrze, dobrze cioteczko że są inne zapytania - ty jesteś pierwsza w kolejności, więc się nie stresuj, może niedługo już Lilka będzie u ciebie :roll:
a kolejne zapytania dają szansę innym podobnym suniom czekającym na domki, bo wtedy podsyłamy takim domkom inne sunie/pieski w potrzebie :)

Posted

Andzike napisał(a):
Skasuj moje pw, bo nie ogarnęłam, że chodzi o Lilke ;)
Dziewczyny macie jakąś podobną sunię????

Napisałam do Pani maila i juz mi odpisała. Chcą z narzeczonym zaadoptować psa ze schroniska w drugiej połowie sierpnia, ale Lilka tak ich zauroczyła,ze stwierdzili, że chcą ją od razu. Napisałam jaka jest z Lilą sprawa (w czwartek wizyta u myjki;) ) i zaproponowałam, ze podeślę inne psinki i Pani stwierdziła,ze jak najbardziej:)
Nie wiem w jakim mieście mieszkają, wysłałam im ankietę przedadopcyjną do wypełnienia, w mailu robi dobre wrażenie. Zgadza się na wizyty przed/po adopcyjne i podpisanie umowy. Mam nadzieję, że jakiś inny psiak znajdzie u niej fajny domek:)

Posted

Oto piękne sunie, które są w typie Lilki.
1. Karla, yorkowata sunia, nie ma jeszcze roku po sterylce, wazy 6 kilo

http://www.dogomania.pl/threads/188717-Bra%C5%84sk-dwie-suczki-jedna-z-dzie%C4%87mi.-.-.-./page3
2.

Maja- jest młodą ok 2 letnią sunią, waży ok 7 kg.
Jest super przyjacielska, łagodna, wesoła, zabawowa.
Jej przyszły pan będzie z niej miał dużo radości.
W domu czysta, grzeczna, nie szczeka.
Dogaduje się z kotami i innymi suniami.
Jest wysterylizowana.

Kontakt:
0609-890-204, [FONT=Verdana][email protected][/FONT]

http://img697.imageshack.us/img697/8610/dsc09123h.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/9781/dsc09124d.jpg
http://img64.imageshack.us/img64/38/dsc09136m.jpg
3. mini sunieczka, cudna, po sterylce
Sunia jest piękna i baaardzo fajna! Maleńka!!!! trzeba ją dać na mikro pieski bo jest mini mini i sliczna jak laleczka!!!

http://www.dogomania.pl/threads/188283-malutka-LISKOWATA-suczka-wyrzucona-w-Boleslawiu-pod-cmentarzem

4 i 5 dwie piękne siostry: Lala i Amisia, niesterylizowane
Lala i Amisia
Sunie po dwie z 11 psów przygarniętych przez mieszkankę Radomska, kobietę o wielkim sercu. Niestety, ze względów zdrowotnych nie jest w stanie zatrzymać wszystkich zwierzaków.
Sunie mają ok. 2-3 lat. Są wyjątkowo śliczne. Lala jest cała biała, natomiast Amisia posiada brzoskwiniowe odcienie na śnieżnej szacie. Sunie są grzeczne, tolerują inne zwierzaki. Sunieczki są odpchlone i odrobaczone.

Kontakt w sprawie adopcji.
Tel. 600 297 542
e-mail: [email protected]

http://www.dogomania.pl/threads/186874-11-par-psich-oczu-czeka-na-lepsze-%C5%BCycie-w-NOWYCH-DOMACH-RADOMSKO/page3
6. Slicznotka z Głowna, cala Lilunia tylko podpalane umaszczenie :)
http://www.przytulisko.glowno.pl/psy/slides/%C5%9Alicznotka.html

Posted

I jeszcze taka sunia :
sunia z psiego anioła prawie pudelek
Sawanna jest kontaktową, miłą sunią, już po sterylce(aborcyjnej)
Właściciele zostawili ją i jej kolege Lakiego i wyjechali na wakacje

Posted

[FONT=Times New Roman]Wczoraj nie było wizyty :( bo mru miała jaką interwencję. Ale dziś jesteśmy umówione na mur-beton!! Więc pewnie jutro będzie relacja :) mam nadzieję, że pozytywna!! [/FONT]
[FONT=Times New Roman] A jak tam Lilunia się po zdjęciu szwów? I co z tą gulką?! [/FONT]

Posted

myjka napisał(a):

A jak tam Lilunia się po zdjęciu szwów? I co z tą gulką?! [/FONT]

Wszystko ok a gulka okazała się kaszakiem. Co prawda Magda nie jest za specjalnie przekonana co do kompetencji tego weta (za to sterylizuje pieknie;) ), więc jeśli Lileczka, myjka, trafi do Ciebie to koniecznie ktoś ją jeszcze musi obejrzeć ...

Posted

[FONT=Times New Roman]jak tylko trafi do mnie to pojedziemy do mojej cioci (w której kompetencje w 200% wierzę bo jest niesamowita - kiedyś mi z żółtaczki sukę Kaśkę wyciągnęła a była już czterema łapami i ogonem po tamtej stronie... ) to wymacamy dokładnie!! Ale ja też czuję, ze to nic groźnego!! [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Szczerze mówiąc mam nadzieje, że trafi bo mam już dla mniej posłanko beżowo niebieściutkie i kocykiem, zabaweczkę i kapciucha do gryzienia. Puszkę kostek-ciasteczek do nauki. Dwie miseczki jedna beżowa a druga zielona, (szczerze mówiąc nie mogę się zdecydować jaki kolor bardziej do niej pasuje, niebieski czy zielony... ). [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Wiem wiem za wcześnie się "napalam" ale jakoś czuję, że Lilka będzie moją księżniczką.... [/FONT]

Posted

myjka napisał(a):
]Wiem wiem za wcześnie się "napalam" ale jakoś czuję, że Lilka będzie moją księżniczką....

A napalaj się ile wlezie ;) Oby wizyta była ok (chociaż większych wątpliwości nie mam ....;)
Myślałaś już jak odbierzesz Lilkę, jeśli wszystko się ułoży? Masz możliwość pojechania po nią do Magdy na działkę (okolice Radzymina)?

Posted

[FONT=Times New Roman]jasne, że tak miałam nadzieję, że w czwartek będzie wizyta, dziś obgadacie sprawę i w sobotę już po nią pojadę ;p [/FONT]
[FONT=Times New Roman]dziś seretek Baciorek idzie do domku stałego więc wysprzątam zapachy innego psa i dom będzie gotowy na Lilkę.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]A Bacior oczywiście nie jedzie do sopotu bo jak go tam zawieźliśmy to pan jak się dowiedział, że pies jest chory to powiedział, że dziękuje (pewnie na handel szykował...) [/FONT]
[FONT=Times New Roman]No ale mój tatko się w nim zakochał i zostaje z nim i seterką irlandzką Klarą. Tak więc tatko będzie miał zabawę z dwoma seterami hihih :D [/FONT]