esperanza Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [B][I]Eureka to średnia sunia w typie owczarka. Mimo, że ma dopiero 2 lata, przeszła już dużo... W październiku 2009 roku trafiła do schroniska wraz z ośmioma szczeniakami. Niestety, przeżyły tylko trzy, ale znalazły już dobrych ludzi, którzy je przygarnęli. Została tylko ona - psina o smutnym, ale wiernym spojrzeniu.. i ciągle czeka w schronisku na Kogoś, kto spojrzy na nią i serce zabije mu mocniej na jej widok. Eureka jest łagodna, choć troszkę nieśmiała.. Jest zdrowa, wysterylizowana, brakuje jej tylko prawdziwego domu i ludzi, których mogłaby obdarzyć miłością. Będzie naprawdę wspaniałą przyjaciółką dla tego Kogoś o współczującej duszy, kto zechce ją przygarnąć. Może ktoś chciałby dać dom i miłość tej kochanej suni..? Za wszystko, co dostanie od tego dobrego człowieka, odwdzięczy się po stokroć! Kto miał lub ma psa - ten to wie. Spójrz więc raz jeszcze w te smutne, psie oczy i pomyśl, czy nie chciałbyś, by Eureka znalazła oparcie właśnie w Tobie..[/I][/B] [U][IMG]http://farm5.static.flickr.com/4002/4281620147_861277ca67.jpg[/IMG][/U] Eureka w styczniu wraz z Elfem i Erką [URL="http://img705.imageshack.us/i/img1795b.jpg/"][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/5721/img1795b.jpg[/IMG][/URL] Szukamy domu dla Eureki. Quote
MarcinPe Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 czy mogę fotkę Eureki wykorzystać do promocji jej adopcji? :) Quote
Becia66 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ona jest prześliczna, aż trudno uwierzyć że jeszcze siedzi w schronie. I mimo tylu ogłoszę jak piszesz.... Esperanaza - napisałaś[B] Elf i Erka w styczniu wraz z Elfem i Erką[/B]. A my tu pomoc Eurydyce szykujemy....;) Quote
esperanza Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Poprawiłam podpis, zdjęcia jak najbardziej są do wykorzystania, idę szukać następnych :-) Quote
Hotel KADIF Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ale się wysiliłaś! :evil_lol::eviltong: Marcin, dawaj szybko tekst to Justynka wklei do pierwszego postu!:cool3: I szukamy domku Mamusi! Quote
esperanza Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 [URL=http://img121.imageshack.us/i/25102009kruszewoirozan0.jpg/][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/2586/25102009kruszewoirozan0.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Więcej nie mam :( Quote
Abrakadabra Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A ja głupia i naiwna sądziłam, że będę druga na wątku Eureki... Quote
Hotel KADIF Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Abrakadabra']A ja głupia i naiwna sądziłam, że będę druga na wątku Eureki...[/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong: O mamusiu! Czy te dwa wystające łebki to "nasze" Szczochy czy ich nieżyjące rodzeństwo? :-( Quote
malibo57 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A, to witam wczesnym rankiem i melduje sie u Eureki-Eurydyki;-) Quote
Becia66 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='malibo57']A, to witam wczesnym rankiem i melduje sie u Eureki-Eurydyki;-)[/QUOTE] A to ja pewnie znowu namieszałam. No jasne że Eureka....:razz: Quote
beam6 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='becia66'] No jasne że Eureka....:razz:[/QUOTE] Swoją drogą to śliczna jest :) Quote
Becia66 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='beam6']Swoją drogą to śliczna jest :)[/QUOTE] I ze nikt tego nie dostrzegł....:shake: A swoja drogą, czy dużo macie adopcji w tym przytulisku ? Quote
beam6 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 To nie jest przytulisko - to jest schronisko. Czy dużo ? No trochę mamy ;-) Quote
esperanza Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Ale za mało :-( Teraz mamy tam 16 szczeniąt (zapowiadają się kolejne Erki, jeśli nie znajdą szybko dt lub ds) i 8 kociąt, no i prawie 400 dorosłych. Strona schroniska: [url]www.kruszewo.schronisko.org[/url] Brakuje osób, które jeździłyby razem z nami i pomagały promować kruszewskie psiaki. Quote
MarcinPe Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='DIF']Marcin, dawaj szybko tekst to Justynka wklei do pierwszego postu!:cool3: [/QUOTE] Tekst już wysłany do Esperanzy :) Quote
esperanza Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Tekst już w pierwszym poście. MarcinPe dzięki za napisanie :-) Niestety nie wiem, które maluchy widać na zdjeciu, gdzie głowa Eureki wystaje z budy. Zrobiłam je, gdy wszystkie maluchy żyły. Quote
MarcinPe Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Postulat: wystawićna Allegro aukcję z Eureką!! :) Tak samo jak ja trafiłem na Elfa (nie mając pojęcia o Dogomanii), tak samo może ktoś trafi na Eurekę..? Co Wy na to?? Aukcję proponuję wyróżnić (koszt dodatkowy 10 czy 12 zł - pokryję!!) Tylko dajcie znać, na jakie konto.. Quote
esperanza Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Zrobię jej allegro, tylko te foty mało aktualne (zimowe) są... Dopiero 17 lipca będę miała szansę zrobić nowe. Quote
MarcinPe Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='esperanza']Zrobię jej allegro, tylko te foty mało aktualne (zimowe) są... Dopiero 17 lipca będę miała szansę zrobić nowe.[/QUOTE] OK - na razie więc poszło pocztą e-pantoflową :) Quote
Becia66 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 [quote name='esperanza'] Dopiero 17 lipca będę miała szansę zrobić nowe.[/QUOTE] Zróbcie jej na razie zwykle allegro bo te foty nie są złe. Jak będą nowe to trzeba wyróżnić. Quote
Hotel KADIF Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Co u Eureki, bo wątek zamarł??!! Nikt nie wchodzi i wszysycy zapomnieli. Czy sunia jest gdzieś ogłaszana? Czy jakiś hotelik wchodzi w rachubę (nie u mnie, bo nie mam miejsca:roll:)? A może jakiś DT? To piękny pies i nie powinien długo szukać domu. Tylko potrzeba mobilizacji! :mad: Quote
Becia66 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Faktycznie wątek zamarł. Proszę zróbcie ogłoszenia, sunia piękna - niech ją świat ujrzy. Szczerze przyznam że ona dużo ładniejsza od swoich dzieci. Tylko ma mniej szczęścia niestety.... Quote
lika1771 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cioteczki Ona naprawde sliczna,czekam na zdjecia i robimy ogłoszenia. Quote
Becia66 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kto może zrobić zdjęcia suni ? Ona taka cudna, każdego dnia w schronie dla niej szkoda. Dziw bierze , ze nie poszła do adopcji... Quote
Recommended Posts