Basia1968 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 nie wiem czy ma dobry pomysł, ale jeśli można by zrobić takie allegro zbiorcze - ZAPOMNIANE PSIAKI Z POWODZI lub cos w tym stylu O NAS JUŻ ZAPOMNIANO - nie wiem czy to dobry pomysł, liczę na podpowiedzi nie mają psiaki jescze żadnego ogłoszenia - oprócz tych co robi minia913 wszystkim dziękuję za pomoc Quote
minia913 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 zrobiłam im wszystkim ogłoszenia na szerlok.pl i poprosiłam admina kundelka żeby założył im wątek na kundelku dostałam odp. że wątek założony zdjęcia i opisy zdjęte z dogo. Oby cokolwiek się ruszyło:( wieczorem jak wrócimy z bazy:loveu: od psiaków porobię im ogłoszenia na morusku . Basiu pomysł z allegro jest dobry myślę ,że każde ogłoszenie będzie dawało nadzieję na to ,że ktoś się zainteresuje. Ja nie mam pojęcia jak się robi takie zbiorowe allegro więc jak ktoś może to niech zrobi bo tak jak pisze Basia1968 te psy są zapomniane :-( a tak się garną do człowieka ,że serce boli :-( Nie ogłaszałam mamuśki:loveu: bo nie ma jej na dogo Quote
Ulka18 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Moze zrobic allegro kazdemu psiakowi z osobna? Co Wy na to? Moge jutro czy w niedziele wystartowac. Jesli chodzi o inne ogloszenia, to albo Eloise albo Karolciasz28 albo Dzika Figa robia mase ogloszen. Quote
minia913 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 dodałam psiaki jeszcze na portal zwierzęta ze znanych mi został morusek.pl gdzie jeszcze można je ogłaszać? Quote
minia913 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 jeżeli ktoś mógłby zrobić jakiś banerek ze zdjęciami i linkiem do wątku piesków to mogłabym udostępnić miejsce na stronie tarnobrzeskiego portalu gdzie reklamuję swoją działalność i na jakiś czas wstawić tam psiaki. Pisałam już do admina tego portalu i mam nadzieję ,że się zgodzi na taką zmianę Quote
Basia1968 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 dzisiaj do domku pojechał Pustak - psiak kudłaty w typie Briarda, a Łapuniek wrócił do właścicielki. Quote
Basia1968 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 kolejny psiaczek po 17-tej pojechał do domku do Sandomierza - to maleńka Pinia - przyjechała cała rodzinka - cudowna rodzinka widać, że kochają psiaki. Pinia zamieszka w domku jednorodzinnym. O 19.30 wyruszam ponownie na Machów - u nas ukrop. Skwar. Quote
Basia1968 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 jeśli moge prosić op pomoc w ogłoszeniach. Czas płynie nieubłaganie,a psiaki siedzą dalej w klatach. Ulka18 jesli możesz prosże Cie zrób allegro. dzisiaj jadę po psiaczka maluskiego, który boi sie panicznie facetów, jest agresywny w stosunku do nich. Ponoć cały się trzęsie - chociaż wcześniej nie miał takich objawów. Psinka waży może 4 kg. Oto i on. Quote
Luzia Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Wiadomość dnia, Misiu nasz rottweiler wrócił do swoich właścicielek. Czyli kolejna historia kończąca się happy endem. Quote
Sylwka Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 O rany ale zaj.... . To jeden wieeeeeeelki kłopot z głowy. Quote
Luzia Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 uaktualniłam pierwszy post, widać tam jakie zwierzaki są , oraz wrzuciłam te które wróciły do właścicieli czy poszły do adopcji. Quote
Sylwka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ale Cycu urósł (też w szerz). Piękna psinka z niego. Taki grubasek że chyba już nie za bardzo da się go już nosić na rękach. Quote
Luzia Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Sylwka napisał(a):Ale Cycu urósł (też w szerz). Piękna psinka z niego. Taki grubasek że chyba już nie za bardzo da się go już nosić na rękach. E tam ja GO biorę, bo w trakcie tak fajnie stęka :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Luzia Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Aramis jakąś godzinę temu pojechał do nowego domu, aż do Radomia. :) Quote
Luzia Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Dzisiaj rano do Niemiec pojechały trzy psiaki :) Quote
kaskadaffik Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Dzisiaj rano do Niemiec pojechały trzy psiaki :) Kurcze to jużWam ubywa powoli, naliczyłam że 5 ostatnio się "pozbyłyście" ? a kto pojechał? to ile jeszcze zostało ? lecę obglądnąć 1 post :) Wiem, że pod dostatkiem macie kłopotów i psów, ale jakbyście nie miały maleńkiej suni, a ktoś szukałby to prosze podeślijcie, nie wiem co mam z malizna zrobić :( :( http://www.dogomania.pl/threads/189744-Taka-malizna-bez-domku-%28Prosz%C4%99-o-pomoc-Mielec Quote
Luzia Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 [quote name='kaskadaffik']Kurcze to już Wam ubywa powoli, naliczyłam że 5 ostatnio się "pozbyłyście" ? a kto pojechał? to ile jeszcze zostało ? lecę obglądnąć 1 post :) Wiem, że pod dostatkiem macie kłopotów i psów, ale jakbyście nie miały maleńkiej suni, a ktoś szukałby to prosze podeślijcie, nie wiem co mam z malizna zrobić :( :( http://www.dogomania.pl/threads/189744-Taka-malizna-bez-domku-%28Prosz%C4%99-o-pomoc-Mielec Pojechała Brendy, Atos i taka nowa sunia z wiochy pod Stalową Wolą. Link mi się nie chce otworzyć Quote
Basia1968 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 niesamowicie cieszę się, że Atosowi /dziadeczkowi/ Brenduni i sunieczce, którą przywiozłyśmy z okolic Stalowej Woli, oszczeniła się biedaczka, ale podjęłyśmy decyzję o uśpieniu / niesamowicie wystraszonej, która prawdopodobnie została przywiązana do drzewa na nylonowym sznurku i go na szczęście przegryzła- mam "dowód" w torebce/ udało sie pojechać po nowe życie. ielismy tez drugą sunieczkę w typie chau chau, ae niestety uciekła od weta :-(:-( Jednak dobrze się stało, że Niemcy zobaczyli jak to faktycznie wygląda na własne oczy - nie obyło się bez łez. Najbardziej zależało mi na dziadku i Brenduni i im się udało. Uwyłam się oczywiście, gdy je żegnałam. Ale żeby nie było tak miło, że trzem psiakom sie udało, to mamy nowiuśki nabytek popowodziowy śliczną, bardzo przyjacielską, oryginalnej urody nietoperkową żółciutką sunieczkę. Quote
aganela Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 poprawiłam na owczarkach pieski....dobrze ,że choć część z nich ma domki.... Quote
minia913 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 prosimy o pomoc w znalezieniu domku dla Portosa:-( ten biedny staruszek jest w dramatycznej sytuacji:-( pomóżcie mu się godnie zestarzeć. Quote
Basia1968 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 wołanie jest bezcelowe - nikt nie pomoże, bo staruszków jest full. Quote
kaskadaffik Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Basia jakbys mi to z ust wyjęła :( :( u nas schron pełen takich dziadeczków, które nigdy pewnie już czułego dotyku przed smiercią nie poczują, straszne to,a le prawdziwe w naszym idealnym, zdrowym, wiecznie młodym i tolerancyjnym społeczeństwie :angryy::angryy::angryy: Quote
Luzia Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Zaktualizowałam pierwsze posty. Wieczorem po powrocie z Machowa dorzucę "nówki". :) Quote
Recommended Posts