Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem czy ma dobry pomysł, ale jeśli można by zrobić takie allegro zbiorcze - ZAPOMNIANE PSIAKI Z POWODZI lub cos w tym stylu O NAS JUŻ ZAPOMNIANO - nie wiem czy to dobry pomysł, liczę na podpowiedzi
nie mają psiaki jescze żadnego ogłoszenia - oprócz tych co robi minia913
wszystkim dziękuję za pomoc

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zrobiłam im wszystkim ogłoszenia na szerlok.pl i poprosiłam admina kundelka żeby założył im wątek na kundelku dostałam odp. że wątek założony zdjęcia i opisy zdjęte z dogo. Oby cokolwiek się ruszyło:( wieczorem jak wrócimy z bazy:loveu: od psiaków porobię im ogłoszenia na morusku . Basiu pomysł z allegro jest dobry myślę ,że każde ogłoszenie będzie dawało nadzieję na to ,że ktoś się zainteresuje. Ja nie mam pojęcia jak się robi takie zbiorowe allegro więc jak ktoś może to niech zrobi bo tak jak pisze Basia1968 te psy są zapomniane :-( a tak się garną do człowieka ,że serce boli :-(
Nie ogłaszałam mamuśki:loveu: bo nie ma jej na dogo

Posted

Moze zrobic allegro kazdemu psiakowi z osobna? Co Wy na to? Moge jutro czy w niedziele wystartowac. Jesli chodzi o inne ogloszenia, to albo Eloise albo Karolciasz28 albo Dzika Figa robia mase ogloszen.

Posted

jeżeli ktoś mógłby zrobić jakiś banerek ze zdjęciami i linkiem do wątku piesków to mogłabym udostępnić miejsce na stronie tarnobrzeskiego portalu gdzie reklamuję swoją działalność i na jakiś czas wstawić tam psiaki. Pisałam już do admina tego portalu i mam nadzieję ,że się zgodzi na taką zmianę

Posted

kolejny psiaczek po 17-tej pojechał do domku do Sandomierza - to maleńka Pinia - przyjechała cała rodzinka - cudowna rodzinka widać, że kochają psiaki. Pinia zamieszka w domku jednorodzinnym.
O 19.30 wyruszam ponownie na Machów - u nas ukrop. Skwar.

Posted

jeśli moge prosić op pomoc w ogłoszeniach. Czas płynie nieubłaganie,a psiaki siedzą dalej w klatach.
Ulka18 jesli możesz prosże Cie zrób allegro.
dzisiaj jadę po psiaczka maluskiego, który boi sie panicznie facetów, jest agresywny w stosunku do nich. Ponoć cały się trzęsie - chociaż wcześniej nie miał takich objawów.
Psinka waży może 4 kg.

Oto i on.

Posted

uaktualniłam pierwszy post, widać tam jakie zwierzaki są , oraz wrzuciłam te które wróciły do właścicieli czy poszły do adopcji.

Posted

Sylwka napisał(a):
Ale Cycu urósł (też w szerz). Piękna psinka z niego. Taki grubasek że chyba już nie za bardzo da się go już nosić na rękach.

E tam ja GO biorę, bo w trakcie tak fajnie stęka :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :loveu: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Dzisiaj rano do Niemiec pojechały trzy psiaki :)

Kurcze to jużWam ubywa powoli, naliczyłam że 5 ostatnio się "pozbyłyście" ? a kto pojechał? to ile jeszcze zostało ? lecę obglądnąć 1 post :)

Wiem, że pod dostatkiem macie kłopotów i psów, ale jakbyście nie miały maleńkiej suni, a ktoś szukałby to prosze podeślijcie, nie wiem co mam z malizna zrobić :( :(

http://www.dogomania.pl/threads/189744-Taka-malizna-bez-domku-%28Prosz%C4%99-o-pomoc-Mielec

Posted

[quote name='kaskadaffik']Kurcze to już Wam ubywa powoli, naliczyłam że 5 ostatnio się "pozbyłyście" ? a kto pojechał? to ile jeszcze zostało ? lecę obglądnąć 1 post :)

Wiem, że pod dostatkiem macie kłopotów i psów, ale jakbyście nie miały maleńkiej suni, a ktoś szukałby to prosze podeślijcie, nie wiem co mam z malizna zrobić :( :(

http://www.dogomania.pl/threads/189744-Taka-malizna-bez-domku-%28Prosz%C4%99-o-pomoc-Mielec

Pojechała Brendy, Atos i taka nowa sunia z wiochy pod Stalową Wolą.

Link mi się nie chce otworzyć

Posted

niesamowicie cieszę się, że Atosowi /dziadeczkowi/ Brenduni i sunieczce, którą przywiozłyśmy z okolic Stalowej Woli, oszczeniła się biedaczka, ale podjęłyśmy decyzję o uśpieniu / niesamowicie wystraszonej, która prawdopodobnie została przywiązana do drzewa na nylonowym sznurku i go na szczęście przegryzła- mam "dowód" w torebce/ udało sie pojechać po nowe życie. ielismy tez drugą sunieczkę w typie chau chau, ae niestety uciekła od weta :-(:-(
Jednak dobrze się stało, że Niemcy zobaczyli jak to faktycznie wygląda na własne oczy - nie obyło się bez łez. Najbardziej zależało mi na dziadku i Brenduni i im się udało. Uwyłam się oczywiście, gdy je żegnałam.
Ale żeby nie było tak miło, że trzem psiakom sie udało, to mamy nowiuśki nabytek popowodziowy śliczną, bardzo przyjacielską, oryginalnej urody nietoperkową żółciutką sunieczkę.

Posted

Basia jakbys mi to z ust wyjęła :( :( u nas schron pełen takich dziadeczków, które nigdy pewnie już czułego dotyku przed smiercią nie poczują, straszne to,a le prawdziwe w naszym idealnym, zdrowym, wiecznie młodym i tolerancyjnym społeczeństwie :angryy::angryy::angryy: