Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

Posted

jeżeli yumanji się zgodzi - to chyba najlepiej podać jej numer - ona ma teraz największy z nią kontakt i najwięcej o niej wie ...
... bo kurcze ja np nie odpowiem na jakieś szczegółowe pytania odnośnie jej zachowania... z sunią byłam tylko raz na spacerze w niedzielę i poniedziałek wiozłam ją z pudzianem do yumanji - merda odonem do człowieka i lubi głaskanie, wywala brzuchol do góry /co na szybkiego określiłam wcześniej że się łasi/, ale w ale jest jeszcze taka zamknieta w sobie .... trochę czasu jej potrzeba ...

to taka moja propozycja ... yuamnji zgadzasz się ??? można podawać Twój numer ???

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lolalola napisał(a):
czesc Lolunia!!!:)dzis dalszy ciag zapraszania ciotek do Ciebie,choc i tak duzo nowych Cie wczoraj odwiedzilo:)
Yumanji podaj prosze ten nr tel;)

witam i dzięki za zaproszenie :)

póki co mogę zadeklarować 20 zł stałej do grudnia , a później zobaczymy jak to będzie ....

Posted

wujek & ciocia napisał(a):

póki co mogę zadeklarować 20 zł stałej do grudnia , a później zobaczymy jak to będzie ....

O to super :):)

Ja wplace swoja deklaracje jutro lub pojutrze, bo musze isc na poczte.

Posted

wujek & ciocia napisał(a):

dziekuje bardzo,bardzo:)

Posted

dopiero dzisiaj zaglądam nie dałąm rady wcześniej wątek przewertuję za jakieś 2-3 dni jak na dobre wrócę na dogo na razie tylko zaglądam kilka razy dziennie sprawdzając pocztę.
proszę prześlijcie mi nr konta to 10 jednorazowej na razie podeślę.

Posted

oj bo mnie dawno nie było nie miałam czasu dużo spraw rodzinnych i egzaminy na uczelni. jeszcze nie ochłonęłam po tym wszystkim, jeszcze niedobitki spraw wykańczam

Posted

Szarotka napisał(a):
Ja odgruzowywalam piwnice mojej Mamy po powodzi ...............i po powrocie czeka mnie to samo.............

O kurcze.....:) fajowe wakacje.......:)

Posted

polubek napisał(a):
dopiero dzisiaj zaglądam nie dałąm rady wcześniej wątek przewertuję za jakieś 2-3 dni jak na dobre wrócę na dogo na razie tylko zaglądam kilka razy dziennie sprawdzając pocztę.
proszę prześlijcie mi nr konta to 10 jednorazowej na razie podeślę.

Polubek dziekuje pieknie:)juz sle dane na pw:)