kama210 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 jeżeli yumanji się zgodzi - to chyba najlepiej podać jej numer - ona ma teraz największy z nią kontakt i najwięcej o niej wie ... ... bo kurcze ja np nie odpowiem na jakieś szczegółowe pytania odnośnie jej zachowania... z sunią byłam tylko raz na spacerze w niedzielę i poniedziałek wiozłam ją z pudzianem do yumanji - merda odonem do człowieka i lubi głaskanie, wywala brzuchol do góry /co na szybkiego określiłam wcześniej że się łasi/, ale w ale jest jeszcze taka zamknieta w sobie .... trochę czasu jej potrzeba ... to taka moja propozycja ... yuamnji zgadzasz się ??? można podawać Twój numer ??? Quote
Lolalola Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 czesc Lolunia!!!:)dzis dalszy ciag zapraszania ciotek do Ciebie,choc i tak duzo nowych Cie wczoraj odwiedzilo:) Yumanji podaj prosze ten nr tel;) Quote
paulinken Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jestem na zaproszenie. Stałej już póki co nie mogę, chyba że któryś z "moich" hotelowanych znajdzie domek. Ale chociaż jednorazowo. I zapiszę sobie. Quote
Aimez_moi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Lola.....:) cieszymy sie, ze tak sporo Cioteczek Cie odwiedza......:):) Quote
pudzian321 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Zaśmiecimy trochę wątek Lolci:) Zapraszam wszystkich odwiedzających na bazarki z których dochód będzie przeznaczony na psy z Szydłowca między innymi Lolcię 1.Grubaskom TEZ się coś od życia należy- na szydłowiaki - do 24.07 g. 24 2./ALMI DECOR/ zegarek, łyżeczki, świeczniki i inne na psy z Szydłowca do 25.07 do g.24 Quote
_Goldenek2 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jestem na zaproszenie. Niestety, finanse wyczerpałam na inne psiaki. Jak coś się zwolni - pomogę. Quote
Aimez_moi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dziekujemy wszystkim Cioteczkom za odwiedzinki u Lolity.........:) Quote
Lolalola Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 w sprawie kontaktu i wszelkich pytan dotyczacych Loli prosze dzwonic do yumanji 500 893 485 Quote
Ellig Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Jestem na razie nie moge pomoc....Bede zagladac... Quote
wujek & ciocia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Lolalola napisał(a):czesc Lolunia!!!:)dzis dalszy ciag zapraszania ciotek do Ciebie,choc i tak duzo nowych Cie wczoraj odwiedzilo:) Yumanji podaj prosze ten nr tel;) witam i dzięki za zaproszenie :) póki co mogę zadeklarować 20 zł stałej do grudnia , a później zobaczymy jak to będzie .... Quote
Szarotka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 wujek & ciocia napisał(a):witam i dzięki za zaproszenie :) póki co mogę zadeklarować 20 zł stałej do grudnia , a później zobaczymy jak to będzie .... O to super :):) Ja wplace swoja deklaracje jutro lub pojutrze, bo musze isc na poczte. Quote
Lolalola Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 wujek & ciocia napisał(a):witam i dzięki za zaproszenie :) póki co mogę zadeklarować 20 zł stałej do grudnia , a później zobaczymy jak to będzie .... dziekuje bardzo,bardzo:) Quote
Lolalola Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 chcialam prosic wszystkie cioteczki wysylajace pieniadze dla Lolci zeby wpisywac,ZE TO DLA LOLCI!!! CIOCIA AIMEZ ZBIERA TEZ NA INNE PIESKI..............:) Quote
polubek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 dopiero dzisiaj zaglądam nie dałąm rady wcześniej wątek przewertuję za jakieś 2-3 dni jak na dobre wrócę na dogo na razie tylko zaglądam kilka razy dziennie sprawdzając pocztę. proszę prześlijcie mi nr konta to 10 jednorazowej na razie podeślę. Quote
Szarotka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Polubku dzieki w imieniu suni :):) dawno Cie nie widzialam. :):) Jestem w Krynicy :):) Quote
polubek Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 oj bo mnie dawno nie było nie miałam czasu dużo spraw rodzinnych i egzaminy na uczelni. jeszcze nie ochłonęłam po tym wszystkim, jeszcze niedobitki spraw wykańczam Quote
Szarotka Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ja odgruzowywalam piwnice mojej Mamy po powodzi ...............i po powrocie czeka mnie to samo............. Quote
Aimez_moi Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Szarotka napisał(a):Ja odgruzowywalam piwnice mojej Mamy po powodzi ...............i po powrocie czeka mnie to samo............. O kurcze.....:) fajowe wakacje.......:) Quote
Jaga. Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 jestem na zaproszenie - zaraz poczytam wątek i zobaczę czy mogę pomóc Quote
Lolalola Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 polubek napisał(a):dopiero dzisiaj zaglądam nie dałąm rady wcześniej wątek przewertuję za jakieś 2-3 dni jak na dobre wrócę na dogo na razie tylko zaglądam kilka razy dziennie sprawdzając pocztę. proszę prześlijcie mi nr konta to 10 jednorazowej na razie podeślę. Polubek dziekuje pieknie:)juz sle dane na pw:) Quote
Lolalola Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 polubek napisał(a):otrzymane i wykonane ;) stokrotne dzieki:) Quote
Recommended Posts