Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 zeberka4 dziekuje bardzo:)napisze do Kamy w sprawie kontaktu bo inne cioteczki sa na wakacjach.......zaraz napisze........ Quote
Szarotka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 zeberka4 napisał(a):pieniadze możesz wpłacić na poczcie Tez tak myslalam. To dajcie nr. konta, wplace 20 zl. jednorazowej. Quote
Isadora7 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Jestem na zaproszenie ale... niestety finansowo nie dam rady zupełnie pomóc :( Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 swietnie dziekuje:)Magenka1,zeberka,szarotka:) juz wysylam dane na pw,kazdy grosik sie liczy:) Quote
zeberka4 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 ja czekam na opis i zaraz ogloszenia porobie bo chociaz tyle mogę Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Lolita........:) ale masz juz Cioteczek u siebie.....:):) Quote
wtatara Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 jestem-dziękuje za zaproszenie szukam domku dla suni Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 sunieczka jest z Szydlowca....jest po sterylce aborcyjnej,wiadomo,ze rodzila wczesniej wiele razy:( prawdopodobnie jest to mama Juniorka,ktorego nie udalo sie uratowac i jest za TM:(.......dlatego zobowiazalam sie ja ocalic od ulicy bo strasznie oba psiaki zapadly mi w serducho,aktualnie przebywa w hoteliku u yumanji.. Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 yumanji napisał(a):Lola biegala dzisiaj po podworku i probowala sie zaprzyjaznic ze wszystkimi.Zachowuje sie ,jak szczeniak,wylizuje psom kaciki warg,pokazuje ciachniety brzuszek.Nie wszystkim pasowalo tak ekstrawertyczne okazywanie uczuc,Cywila to wrecz denerwuje,ale kilku Panow bylo zachwyconych,szczegolnie Bialy,ktory przyjechal do mnie wczoraj. Jest dosc wybredna ,jesli chodzi o jedzenie.Troche musialam pokombinowac,zeby Ja zaprosic z powrotem do boksu,zreszta przy najblizszej okazji smyrgnela mi miedzy nogami i zwiala. Pozwala do siebie podejsc,choc sama jest doc ostrozna.Bardziej otwarta chyba w stosunku do innych psow,niz do ludzi.Nie wpadla w panike ,kiedy uslyszala szczekanie z kilkunastu gardel. taka krotka wzmianka o Lolci.............Kama dodala,ze Lolcia bardzo lgnie do czlowieka..... Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 zeberka4 dalej czekam na namiary do kontaktu....jestem praktycznie sama,czesc dziewczyn wakacjuje,ale napisalam juz do nich...................dzieki:) Quote
pudzian321 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 POTRZEBNA PILNA POMOC KOLEJNE NIESZCZĘŚCIE NA ULICY SZYDŁOWCA Widzę że dużo cioteczek zagląda do Lolci to może cioteczki zajrzą też tutaj CLICK Bernardyn o wyglądzie charta nie mamy z nim co zrobić a na hotelik nas już nie stać!!! Może cioteczki coś doradzą Quote
zeberka4 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Lolalola napisał(a):zeberka4 dalej czekam na namiary do kontaktu....jestem praktycznie sama,czesc dziewczyn wakacjuje,ale napisalam juz do nich...................dzieki:) nie rozumiem??? ja zaraz zabiorę sie za ogloszenia wemze tekst z allegro Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Kama......Cioteczki od benkow trzeba koniecznie powiadomic........ Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 zeberka4 wszystko mi sie porabalo:oops::oops:zaraz wysle nr do kontaktu.......... Quote
zeberka4 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 są już ojej.pl ojoj.pl ale.gratka.pl szerlok.pl morusek.pl pineska.pl olx.pl cwirek.pl na razie tylę bo dziś juz nie dam rady wiecej,oczy mi sie zamykaja Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Zeberka4 jestes wspaniala-dziekuje:)kolorowych...........;) i wyczysc skrzynke bo masz zapchana;) Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Cudownie.....Lolita ma juz ogloszonka......:):) Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 chcialam podac jednak Twoj numer i Kamy bo nie wiem gdzie jest Anita:(....... Quote
yumanji Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Anita utonela swojej wannie,jak sadze...ostatnio ,jak z Nia gadalam,to plywala... Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Ale Cioteczce Anicie dobrze jest.....:):) ale juz chyba niedlugo wroci z tych kapieli......... Quote
Recommended Posts