Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Mam potwierdzenie z poczty gdzie wplacalam.

poczekaj do środy, czwartku - jak wpłaciłaś w piątek - to z poczty dopiero wyszły dzisiaj /weekend był/ i będą szły z 3 dni ....

Posted

Szarotko nic sie nie denerwuj:)z poczta tak jest........ja tez zawsze tak wplacam a pozniej czekam wieki;)na pewno wszystko bedzie ok:)
Loluniu spij slodko:)........moze ciocia yumanji bedzie miec sekunde bo z wami rumburakami ;)nigdy nic nie wiadomo:)i cos napisze............

Posted

Bo ciocia yumanji niedawno skonczyla obrabiac swoje psy i wreszcie usiadla przed kompem.Dzis srednio udany dzien,choc psom pogoda nie przeszkadzala.Lolinka biegala z
Miodkiem i Cywilem.Lepszy apetyt,bo na poczatku suche ja klulo w zeby,ale teraz ok.

Posted

no to super:)

dzien wolny poswiecam na wysylanie pw i nic:(..........zadna nowa ciocia nie chce do nas zajrzec:(...........zeby tylko stare nas nie opuscily..................

Posted

a wiec ...........stalych to mamy 3.....wujek&ciocia,magenka1,Ty........no i ja reszte:-(:-(ciezko idzie........Lola jest mloda,zdrowa,w hoteliku.....na dogo sa naprawde wielkie tragedie i ciezko jest zebrac deklaracje.............ale bede dalej slac pw,moze jeszcze ktos sie odezwie...........

Posted

oj magenka1 ja wciagnelam juz rodzicow,meza,znajomych.......jestem bardzo smiala,jezeli chodzi o psiaki,po prostu zawsze mowie,ze dac TRZEBA!!!!!!!!:)......tak czy inaczej to malo....jeszcze teraz gdy mam Lole na glowie;)ale myslac o tym ile mnie to kosztuje wcale,az tak strasznie nie placze;)najbardziej cieszy mnie fakt,ze ona jest happy i podziwia zaby na spacerze:):)............zebrac bede dalej;)