Lolalola Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 to znow ja:) oczywiscie,ze jest lagodna,ja to wiem:)..........nazwalabym ja Lula i mocno sciskala,ona ma taka pysie do sciskania,do lulania;) no to dorzucam sie 15 zl miesiecznie dla suni.......jak kiedys znikne z dogo tzn,ze zamkneli mnie za dlugi i niewyplacalnosc badz tez zwialam do innego kraju;) w tym czasie chyba jednak podejme dodatkowa prace na ulicy,aby radni z Szydlowca mogli wozic spokojnie swe grube dupy w blyszczacych furach i trzymac glowe wysoko i nie widziec takich bied jak Junior,Szczotek,Husky,Latika,Nova aka Lula,Casper,Ramzes itp .............. Mamo Juniorka-jestem z Toba:) Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Lolaola..... pojechałas znowu..drinol był :P wiesz co..ja ja chcialam wirtualnie nazwac LOLA...bo jakos tak mis ie tez marzy sunia Lolita...::P to jak NOvA bedzie LOLA :P poszla LOLA do przedszkola zapomniała gdzie jej DOM moze ona nie wiedziała co to znaczy mieć swoj DOM chcesz się LOLI przypodobać zaproponuj jej swój DOM odwzajemni ci to stokroć, popilnuje GDY JEJ DOM Lola szuka ludzia swego co da jej ten własnie DOM poszła Lola do przedszkola i wiedziała GDZIE JEJ DOM ...............taka fraszka o LOLI Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Jak wchodze na jej wątek to ręce mi opadają!!!! nie widać w niej rasy.... uroda żadna... kundel polski - kundel bury... czy znajdzie DOM - moze...nie wiem... ALE MoZNA SIE W NIEJ ZAKOCHAC.... Lolaola - wiesz, ze my znamy sie od Juniorka....ile łez poleciało... ten wątek jest dla mnie strasznie melancholijny...takie zywe wspomnienie po Juniorku... TE OCZY....głowka...bardzo Go przypomina - moze przesadzamy z gloryfikacją Juniorka - ale nie miałabym Latiki gdyby nie ON...nie znala bym yumanji...Lolaola... echhh.. co za los..Kama ładnie napisała, ze nie tylko ludzie o nas plotkują!!!SKAD ta sunia wiedziała, ze JEJ pomozemy... pierwszy raz ja spotkałam pod bramą u cioci, kolo lak gdzie był Juniorek...ja biegałam sobie z Latiką po podwórku, a Nova/Lola pojawiła sie znikąd...połozyła sie pod furtka i Latika ja obszczekala...nakarmiłam,dałam jeść...zostawiłam...bo gdzie ją wziąć... potem sunia poszla do Kamy.... skąd wiedziała... Quote
IVV Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Latika jej naszczekala ;) o Kamie ona to troche na gonczego polskiego wyglada ;) Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 IVV napisał(a):Latika jej naszczekala ;) o Kamie ona to troche na gonczego polskiego wyglada ;) ona jes malusia..taka za kolano...w klebie...jak wyjeli jej te szczyle to taka sama waga jak Juniorek - waga NIC... Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 IVV napisał(a):tzn miniatura gonczego ;) teraz takie modne :) oka.. mini Gonczy.. hihihihi Quote
Lolalola Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dzizyssss gdyby ja nazwac LOLA to ja bym chyba umarla z dumy:)toz LOLA to bulion moj ukochany,moja corka i bratnia dusza:)Uwazam ,ze to by znaczylo,ze Junior do mnie przemowil z zaswiatow i cos to znaczy...............:( drina jeszcze nie bylo,ja mam tak normalnie;)............................... Niech bedzie Lola proszeeeeeee,toz to taka mala slodka Loleczka,dziewczynunia sliczna............i wlasnie,ze jest sliczna,ma taki pysio,ze tylko kochac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Lola - heh..niech bedzie bo ta NOvA to tez mnie juz zaczela draznic...hhahapudzian wie czemu i Aimez tez :P hihihi Quote
Lolalola Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 wszyscy wiedza tylko ja nie;)o Wy...............;) Quote
Lolalola Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 i prosze natychmiast zmienic tytul watku:eviltong: Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 sie robi...ale banerka nie chce mis ie zminiac :( Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 niech sie laska pokazuje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1118130960 Quote
Lolalola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :loveu:Lolinka witaj:loveu:pokazuj sie ciotkom :) Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Lolaola..ona sie pokazuje..ale jakos nie interesuje...wakacje... a ona taka pospolita..ALE I TAKA KOCHANA...nasza LOLA Napisałm do Elig - wysłała 43 kg KARMY do yumanji!!!Lola 10 dni i jedziesz do Garwolina... poprosze mojego tate moze ja zabierze tam...ona jest w swej pospolitej urodzie Piekna... nie wiem co w niej JEST..ale ma cos w sobie... Kazda potwora znajdzie swego amatora - JA CZEKAM od paru lat :P hahahha Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Wcale nie......psiunia jest ladna i tyle. Ma piekne oczy i lagodne usposobienie..... co chcesz wiecej......:) Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 JA TEZ MAM PIEKNE OCZY a mowisz do mnie ty potworze! Quote
Lolalola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :-Danita_happy napisał(a):JA TEZ MAM PIEKNE OCZY a mowisz do mnie ty potworze!:evil_lol::-D:megagrin: Ja sobie wypraszam aby mowic o Loluni pospolita:mad:;)to jest taki magiczny pies jak Juniorek,ma cos w sobie.......uwielbiam wszystkie psy,lecz jedne urzekaja mnie bardziej,drugie mniej,inne zas normalnie kocham od pierwszego ujrzenia...........Juniorek taki byl:( i ona tez taka jest,te oczeta i w ogole.... Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 ja tez mam cos w sobie - pokochasz mnie :P Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 O Boziu...Anita...:) oczy masz faktycznie ladne a jakie rzesy......:):) a poza tym jestes ...... okropna ale sie przyzwyczajam...:):) Sunia jest cudna....ma w sobie taka ufnosc ...:) Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Lolalola napisał(a):no przeciez ja juz Cie kocham;) Aimez_moi napisał(a):O Boziu...Anita...:) oczy masz faktycznie ladne a jakie rzesy......:):) a poza tym jestes ...... okropna ale sie przyzwyczajam...:):) Sunia jest cudna....ma w sobie taka ufnosc ...:) to czemu nie głosowałyście na mnie w wyborach o fotel Quote
Lolalola Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Anita Ty dioble uspokoj sie:) Lusia spij slodko,postaram sie podrzucic jutro twoj watek innym cioteczkom,bo strasznie ich tu malo;( Quote
Recommended Posts