Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro będą zdjęcia - Lola przed, Lola po. Od czasu do czasu mamy przejściowe małe sensacje z brzuchem, ale bez paniki. Póki nie ma strajku głodowego i biegunki, wszystko jest pod kontrolą. Mamy bardzo przyjemnego i kompetentnego weterynarza, dobrze ustawione karmienie, pies ma dwa kilo więcej. W międzyczasie troszkę ją rozpuściliśmy, darowaliśmy jej kanapę (ale jest kompromis, może się wylegiwać tylko po jednej stronie). Suczka się bardzo zadomowiła i zrobiła okrutnie łakoma na pieszczoty, zaczepia do zabawy i łasi się jak kot. Czekamy na wizytę poadopcyjną :-)

Posted

f-iga napisał(a):
Jutro będą zdjęcia - Lola przed, Lola po. Od czasu do czasu mamy przejściowe małe sensacje z brzuchem, ale bez paniki. Póki nie ma strajku głodowego i biegunki, wszystko jest pod kontrolą. Mamy bardzo przyjemnego i kompetentnego weterynarza, dobrze ustawione karmienie, pies ma dwa kilo więcej. W międzyczasie troszkę ją rozpuściliśmy, darowaliśmy jej kanapę (ale jest kompromis, może się wylegiwać tylko po jednej stronie). Suczka się bardzo zadomowiła i zrobiła okrutnie łakoma na pieszczoty, zaczepia do zabawy i łasi się jak kot. Czekamy na wizytę poadopcyjną :-)

wrrrrrrrrrrrrrrrr
wczoraj byłam na Madalińskiwgo!!!alw fona od was zagubiłam podczas zmiany aparatu fon.. :(
Aimez nie mogła namierzyc w sieci...
szit
poprosze na moj fon 0 692 407 681 smsa z WASZYM fonem!!bedę na madalińskeigo niebawem:)
tzn. na Karłowicza /od Madalinskiego/

Posted

anita_happy napisał(a):
wrrrrrrrrrrrrrrrr
wczoraj byłam na Madalińskiwgo!!!alw fona od was zagubiłam podczas zmiany aparatu fon.. :(
Aimez nie mogła namierzyc w sieci...
szit
poprosze na moj fon 0 692 407 681 smsa z WASZYM fonem!!bedę na madalińskeigo niebawem:)
tzn. na Karłowicza /od Madalinskiego/

Boze ales namieszala.....................:)
tak ja BARDZOOOOOOO PROSZE O FOTY!!!!PROSZE UCALOWAC LOLCIE!!!!

Posted

Kochani, foty posłane, jest na nich Lola przed i Lola po - przytyła ponad dwa kilo. Jeden śmierdzielek uszczęśliwiony :-) możecie być spokojni. Teraz martwimy się o inne stwory :-) Anita, sms wysłany, mail też, czekam na Was dziewczyny na Moko, Lolex też czeka. Pozdrawiam

Posted

f-iga napisał(a):
Kochani, foty posłane, jest na nich Lola przed i Lola po - przytyła ponad dwa kilo. Jeden śmierdzielek uszczęśliwiony :-) możecie być spokojni. Teraz martwimy się o inne stwory :-) Anita, sms wysłany, mail też, czekam na Was dziewczyny na Moko, Lolex też czeka. Pozdrawiam

na Moko - oka...a Mokka będzie:)
pudzian..wklejaj fotos

Posted

Kochani, trzymajcie kciuki, Lola ma znowu problemy z brzuchem. Od poniedziałku siedzimy u weta. Schudła, wróciła do stanu wagi z przed pięciu tygodni. Jesteśmy po badaniach krwi, jutro USG brzucha. Mam nadzieję, że szybko się wyciągnie. Jest osłabiona, ale bardzo dzielna! Jeśli więc będziecie nas odwiedzać, uprzedzam, suka jest chuda jak modelka (ale nie tak, jak po październikowej głodówce). Wygląda na to, że to nic straszliwie poważnego, musimy jednak ustalić leczenie. Od poniedziałku siedzimy w domu z psem, na zmianę. Jutro po USG i konsultacji napiszę coś więcej.