yumanji Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Pogoda szaleje...u Nas jest 15 stopni,ale pewnie wiesz... Quote
Aimez_moi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 yumanji napisał(a):Pogoda szaleje...u Nas jest 15 stopni,ale pewnie wiesz... I oby jak najdluzej tak bylo.......:):) Quote
Lolalola Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 to macie fantastycznie,bo u mnie jest -4:( Quote
yumanji Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Lolalola napisał(a):to macie fantastycznie,bo u mnie jest -4:( To wracaj... Quote
koosiek Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Skoro u Loli wszystko dobrze... Pozwolę sobie zaprosić Was na wątek Rangi - ONki wywalonej na starość jak śmieć :( Sunia ma bardzo słabe zdrowie, pewnie niewiele życia jej pozostało, a cały jej świat to schroniskowy kojec :( http://www.dogomania.pl/threads/189049 Quote
Lolalola Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 moj kochany chudziaczku jak sie miewasz???ciocia bardzo ciekawa...;) Quote
f-iga Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jutro będą zdjęcia - Lola przed, Lola po. Od czasu do czasu mamy przejściowe małe sensacje z brzuchem, ale bez paniki. Póki nie ma strajku głodowego i biegunki, wszystko jest pod kontrolą. Mamy bardzo przyjemnego i kompetentnego weterynarza, dobrze ustawione karmienie, pies ma dwa kilo więcej. W międzyczasie troszkę ją rozpuściliśmy, darowaliśmy jej kanapę (ale jest kompromis, może się wylegiwać tylko po jednej stronie). Suczka się bardzo zadomowiła i zrobiła okrutnie łakoma na pieszczoty, zaczepia do zabawy i łasi się jak kot. Czekamy na wizytę poadopcyjną :-) Quote
Monika.D Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Super, że Lolinka czuje się jak u siebie :) Quote
Lolalola Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 bardzo ciesza mnie takie wiesci,mala cwaniara:)trafila do raju i korzysta;) Quote
Aimez_moi Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Acha......:) cwaniara...... ciekawe kiedy cala kanapa bedzie tylko Loli......... Quote
Aimez_moi Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Co tam nowego u dziewczynki?.......:) Quote
anita_happy Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 f-iga napisał(a):Jutro będą zdjęcia - Lola przed, Lola po. Od czasu do czasu mamy przejściowe małe sensacje z brzuchem, ale bez paniki. Póki nie ma strajku głodowego i biegunki, wszystko jest pod kontrolą. Mamy bardzo przyjemnego i kompetentnego weterynarza, dobrze ustawione karmienie, pies ma dwa kilo więcej. W międzyczasie troszkę ją rozpuściliśmy, darowaliśmy jej kanapę (ale jest kompromis, może się wylegiwać tylko po jednej stronie). Suczka się bardzo zadomowiła i zrobiła okrutnie łakoma na pieszczoty, zaczepia do zabawy i łasi się jak kot. Czekamy na wizytę poadopcyjną :-) wrrrrrrrrrrrrrrrr wczoraj byłam na Madalińskiwgo!!!alw fona od was zagubiłam podczas zmiany aparatu fon.. :( Aimez nie mogła namierzyc w sieci... szit poprosze na moj fon 0 692 407 681 smsa z WASZYM fonem!!bedę na madalińskeigo niebawem:) tzn. na Karłowicza /od Madalinskiego/ Quote
Lolalola Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 anita_happy napisał(a):wrrrrrrrrrrrrrrrr wczoraj byłam na Madalińskiwgo!!!alw fona od was zagubiłam podczas zmiany aparatu fon.. :( Aimez nie mogła namierzyc w sieci... szit poprosze na moj fon 0 692 407 681 smsa z WASZYM fonem!!bedę na madalińskeigo niebawem:) tzn. na Karłowicza /od Madalinskiego/ Boze ales namieszala.....................:) tak ja BARDZOOOOOOO PROSZE O FOTY!!!!PROSZE UCALOWAC LOLCIE!!!! Quote
Aimez_moi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 I ode mnie buziaki dla Chudzinki......:) Quote
anita_happy Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 naszzzaaa NOWA Księżniczkaaaaaaaaaaaaaaaaa jeszcze w poniedziałek była bezdomna Quote
Lolalola Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 piekna ta ksiezniczka,taka bezbronna i dostojna....... Quote
f-iga Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kochani, foty posłane, jest na nich Lola przed i Lola po - przytyła ponad dwa kilo. Jeden śmierdzielek uszczęśliwiony :-) możecie być spokojni. Teraz martwimy się o inne stwory :-) Anita, sms wysłany, mail też, czekam na Was dziewczyny na Moko, Lolex też czeka. Pozdrawiam Quote
anita_happy Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 f-iga napisał(a):Kochani, foty posłane, jest na nich Lola przed i Lola po - przytyła ponad dwa kilo. Jeden śmierdzielek uszczęśliwiony :-) możecie być spokojni. Teraz martwimy się o inne stwory :-) Anita, sms wysłany, mail też, czekam na Was dziewczyny na Moko, Lolex też czeka. Pozdrawiam na Moko - oka...a Mokka będzie:) pudzian..wklejaj fotos Quote
anita_happy Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 super..pudzian..miałes wkleic foty..super..... Quote
Aimez_moi Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Pudzian......:):) wklej fotki Lolity......:):) Quote
f-iga Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Kochani, trzymajcie kciuki, Lola ma znowu problemy z brzuchem. Od poniedziałku siedzimy u weta. Schudła, wróciła do stanu wagi z przed pięciu tygodni. Jesteśmy po badaniach krwi, jutro USG brzucha. Mam nadzieję, że szybko się wyciągnie. Jest osłabiona, ale bardzo dzielna! Jeśli więc będziecie nas odwiedzać, uprzedzam, suka jest chuda jak modelka (ale nie tak, jak po październikowej głodówce). Wygląda na to, że to nic straszliwie poważnego, musimy jednak ustalić leczenie. Od poniedziałku siedzimy w domu z psem, na zmianę. Jutro po USG i konsultacji napiszę coś więcej. Quote
Recommended Posts