Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lolalola']kurna no............wplacalam 3 razy,raz calosc te 300,pozniej bylo bodajze 195 zl od ludu,wiec ja reszte,no i raz 220......................ale i tak bardzo prosze aby zerknac na wyciag bankowy

[quote name='anita_happy']BABKI - zróbcie porządne rozliczenie jak to KAMA robi

Lolaola wpłaciał do yumanji
300zł+105zł+220zł = 625 zl

wpłaty DOGO ogólnie - 250zł/195zł+55zł wpłaty z konta Aimez/

+ ja 50 zł/zwrot za transport Nuki i Rudusia/

razem wpłaty 925zł

od tego odjąć trzeba hotel+koszty dodatkowe

LOLA trafiła do hotelu 20 lipca
zabrana do DS 8 październik
co daje 81 dni pobytu w hotelu
1 dzień pobytu w hotelu /z proporcji/ =8,3zł /250zł dzielone przez 30dni/

/81 dni x 8,3zł/

co daje nam 672,3 zł - hotel

+252,7 zł

koszty dodatkowe -100zł wet - choroba Lolki

+152,7zł

yumanji wypisz KOSZTY dodatkowe

[quote name='yumanji']mam takie wplaty:
195,00 od Agnieszki Siwik,
55,00 od aIMEZ,
220,00 od Loli,
byl tez w pierwszym m-u przelew na konto mojego bylego meza,chyba maja romans,ale w funtach,Lola bedzie pamietala ile,tm bylo troche wiecej niz 300 zl
,z tego co pamietam,bylo nierowno...
Lola na wyjsciu dostala synergal ,steryd i dwa zastrzyki z Catosalu do zrob w domu-63 zl
przedtem dostala antyb i niesteryd pzreciwzapalny w odstepie doby,to powinno byc na watku...moj wet pewnie juz nawet nie pamieta ,co to bylo,moze udaloby sie to znalezc...
to byl ten pierwszy raz,kiedy byla "niewyrazna" i myslelismy,ze ma jakas infekcje

nie no..umre zaraz....
Loloaola -
300zł
dołożyła do 195 aby było 300
220 - października
yumanji - pisze, ze
coś ponad 300 zł
220zł

kocham was kobiety...nie ma to tamto - rozliczenie mogę zrobić
na moje oko to yumanji wisi Lolce 1000 :P

koszty dodatkowe w hotelu:
100 zł - badania

Lola na wyjsciu dostala synergal ,steryd i dwa zastrzyki z Catosalu do zrob w domu-63 zl
przedtem dostala antyb i niesteryd pzreciwzapalny w odstepie doby,to powinno byc na watku...moj wet pewnie juz nawet nie pamieta ,co to bylo,moze udaloby sie to znalezc...
to byl ten pierwszy raz,kiedy byla "niewyrazna" i myslelismy,ze ma jakas infekcje
- nie bede szukać przepraszam, ale nie bede wertowac 100 stron, zapytaj weta

tam WIEM jestem NUDNA, ale cóż - tak mam na drugie imie

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']nie no..umre zaraz....
Loloaola -
300zł
dołożyła do 195 aby było 300
220 - października
yumanji - pisze, ze
coś ponad 300 zł
220zł

kocham was kobiety...nie ma to tamto - rozliczenie mogę zrobić
na moje oko to yumanji wisi Lolce 1000 :P

koszty dodatkowe w hotelu:
100 zł - badania

- nie bede szukać przepraszam, ale nie bede wertowac 100 stron, zapytaj weta

tam WIEM jestem NUDNA, ale cóż - tak mam na drugie imie
Tobie sie ydaje ,ze moj wet ,ktory ma codziennie kilkanascie wyjazdow,pamieta ,co dal dwa m-e temu jednemu z moich dwudziestuparu psow?wpisuje na watku,musze wiedziec co to bylo....wtedy bede wiedziala ile kosztowalo

Posted

yumanji napisał(a):
Tobie sie ydaje ,ze moj wet ,ktory ma codziennie kilkanascie wyjazdow,pamieta ,co dal dwa m-e temu jednemu z moich dwudziestuparu psow?wpisuje na watku,musze wiedziec co to bylo....wtedy bede wiedziala ile kosztowalo

A wplaty byly takie ,jak podaje:
300 zl w funtach na konto meza,
a potem 195,
55 zl oraz ost wplata to 220 zl.

Posted

yumanji napisał(a):
a potem 195,

zaraz napisze do moda,z e wątek Loli rozlicza yumanji...oka i bede miec problem z głowy?
yuma - nie bede wertowac wątku..to, ze go rozliczam to tez nie dla tego,z e taka funkcej tu mam,a le dlatego,z e musze bo mi BAN grozi!!!kapito
ja sie w finanse nie wbijam...Lola to pierwsza i ostatna psina, kt rozliczam
ja robie co innego i tez mam swoje życie, kt sie jebie ostatnio

Posted

yumanji napisał(a):

a moze ma zapisane???co?
jak kupuje głupie tabletki na robale..to glupi wet szydlowiecki ma zeszyt i pisze datami...ot
nie bede sie wywnetrzniac juz w tym temacie

Posted

Mozesz sobie pisac do moda ,co chcesz,ale nie do mnie nalezy rozliczanie watkow..tak samo,jak wozenie psa na sekcje,ucinanie mu lba i wydzwanianie
w sprawie wscieklizny...spusc troche z tonu,ok?

Posted

yumanji napisał(a):
a potem 195,

jest dokladnie tak,takie byly moje wplaty!!!
Lolinka chudziaku trzym sie tam,bo tu wojna jak widzisz;)

Posted

Lolalola napisał(a):
zaraz!!!!!!!!!!!!!!!!
za 2 miesiac tez doplacalam w funtach na konto meza yumanji tak zeby bylo 300,wiec ta wplata gdzies tu widze zwiala,ale na pewno jest na wyciagu!

To napisz ,prosze,jaka to byla kwota za drugim razem,b zanim On sprawdzi wyciagi,to wieki mina.

Posted

jesli dobrze pamietam to wplacilam 30 funciakow..................dobrze byloby jednak zerknac w ten wyciag z banku..................kuzwa nie mam swistka :angryy::angryy::angryy:wrrrrrrrrrrrrr

Posted

[quote name='yumanji']Mozesz sobie pisac do moda ,co chcesz,ale nie do mnie nalezy rozliczanie watkow..tak samo,jak wozenie psa na sekcje,ucinanie mu lba i wydzwanianie
w sprawie wscieklizny...spusc troche z tonu,ok?

..rulez...yuma - przesadziłaś, sory
Pisze do MODA, ze rozliczenie miedzy
Lolaola, kt finansowała w glownej mierze LOLE/Aimez, kt przelewała pieniądze zbierane na jej konto od sponsorów z Dogomnai/yumanji, prowadzi hotel dla psów, przyjmowała fundusze za pobyt i odchowanie psióry/
ROZLICZAJĄ TE TRZY OSOBY...
nie będe obrywać jobów od MODA, od yumanji i szydłwoiaków
po co mi to

Posted

[quote name='anita_happy']..rulez...yuma - przesadziłaś, sory
Pisze do MODA, ze rozliczenie miedzy
Lolaola, kt finansowała w glownej mierze LOLE/Aimez, kt przelewała pieniądze zbierane na jej konto od sponsorów z Dogomnai/yumanji, prowadzi hotel dla psów, przyjmowała fundusze za pobyt i odchowanie psióry/
ROZLICZAJĄ TE TRZY OSOBY...
nie będe obrywać jobów od MODA, od yumanji i szydłwoiaków
po co mi to

Moze mod ma b realistyczne podejscie do zycia niz Ty...moze zrozumie,ze moj maz,ktory mieszka w Londynie nie moze teraz urwac sie z roboty i pobiec do netu,zeby sprawdzic wyciagi...
A ja ,jak juz dam leki chorym dzieciom,obrobie dwadziescia pare psow,nakarmie koty,poloze wszystkich spac,wstawie pranie,ugotuje obiad na jutro i poodkurzam mieszkanie,to usiade do netu
i przekopie sie pzrez watek Loli,zeby sprawdzic ,w ktorym poscie napisalam ,co Lola dostala.Z pewnoscia Ty masz duzo wiecej obowiazkow ,wiec z pzryjemnoscia Cie odciaze.

Posted

WPLACILAM do yumanji
300zł+105zł+220zł = 625 zl

wpłaty DOGO ogólnie - 250zł/195zł+55zł wpłaty z konta Aimez/

Abita-50 zł/zwrot za transport Nuki i Rudusia/

razem wpłaty 925zł

od tego odjąć trzeba hotel+koszty dodatkowe

LOLA trafiła do hotelu 20 lipca
zabrana do DS 8 październik
co daje 81 dni pobytu w hotelu
1 dzień pobytu w hotelu /z proporcji/ =8,3zł /250zł dzielone przez 30dni/

/81 dni x 8,3zł/

co daje nam 672,3 zł - hotel

+252,7 zł

koszty dodatkowe -100zł wet - choroba Lolki

233 zl

poniewaz jestem chora pozwolilam sobie tylko zmienic odrobine to co napisala Anita wczesniej,bo zaraz umre..............koszta dodatkowe u yumanji to 233 zl,leczenie i wet.............na koncie Loli zostaje 19.7 zl.........co oczywiescie bardzo chce przeznaczyc dla Ramzia jak juz wczesniej pisalam.............
teraz pozwolicie,ze sobie spokojnie pojde spac i wstane w poniedzialek...

Posted

Jako wlascicielka hotelu,nie wiem,czy moge sie rozliczyc sama ze soba...ale wg mnie wyglada to tak:
Wplaty na Lole od Lolalola:
300 zl+105 zl+220zl=625 zl

Wplaty z Dogo ogolne:
250 zl (195 zl + 55 zl z konta Aimez)
Anita -50 zl (zwrot za transport Nuki)
RAZEM: 925 zl

Koszty:
doba pobytu psa w hotelu plus karma= 10 zl/dziennie.
Pies przebywal w hotelu od 20 lipca do 8 pazdziernika ,czyli 81 dni,co nam daje kwote 810 zl.
Koszty dodatkowe ;
70 zl- dwukrotnie antybiotyk,niesteryd lek pzreciwzapalny,odrobacz Aniprazolem
63 zl-leki,ktore pies dostal w dniu adopcji ,antybiotyk w tabletkach ,steryd i zastrzyki Catosalu
100 zl-koszt badan laboratoryjnych,
RAZEM-233 zl
Koszty -hotelowanie plus koszty weterynaryjne= 1043 zl.
Do zaplacenia pozostaje 118 zl.