_Goldenek2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Pokochają ją od pierwszego wejrzenia. To wspaniała psica :) Quote
Lolalola Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 bede dzwonic!!!!!!!!trzymac za dziewuszke kciuki caly czas:) Quote
anita_happy Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='yumanji']wIZYTA O 11.[/QUOTE] LOLKA uczesz się!!!! Quote
Lolalola Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='yumanji']Sama sie uczesz.[/QUOTE] bo umre ze smiechu:)przestan...............to juz za pare minut..............jestem w stresie Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Owca umiera! Ma guza mózgu, padaczkę, oślepł... Czy jest jeszcze szansa, by ten wspaniały pies zaznał w swoim życiu odrobinę szczęścia? :-( Proszę, zajrzyjcie na jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/119443 Quote
wujek & ciocia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Lolalola']bo umre ze smiechu:)przestan...............to juz za pare minut..............jestem w stresie[/QUOTE] ja również :) Quote
yumanji Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jacys dziwni jestescie...czym tu sie stresowac?nikt nie umarl... Quote
yumanji Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A co ma byc?dobrze..zjadla sniadanie,dostala leki,zrobila siusiu..spala w nocy na kanapie Quote
_Goldenek2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wykończysz nas.... mów jak wizyta????????????????? Quote
kama210 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 pisz tu szybciutko .... bo zaraz będę nękać telefonami ...:) Quote
yumanji Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Wylaczam .Jade do stolicy do teatru z nowym narzeczonym. Quote
_Goldenek2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 yumanji .... dlaczego jesteś taka wredota? ;) Quote
Lolalola Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 a ja wiem juz,ze mamy powod do:sweetCyb::laugh2_2::modla::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!::thumbs: no i oczywiscie do:drink1:!!!!!!!!!!!!!!jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!! Quote
yumanji Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Lolalola']a ja wiem juz,ze mamy powod do:sweetCyb::laugh2_2::modla::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!::thumbs: no i oczywiscie do:drink1:!!!!!!!!!!!!!!jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Oj wez..kurde....spalilas ....no dobra...zabrali brzydote,naiwniaki... Quote
Livka Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 HUUURRRAAA :multi::multi::multi: Jak cudnie :cunao::cunao::cunao: Quote
koosiek Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='yumanji']Oj wez..kurde....spalilas ....no dobra...zabrali brzydote,naiwniaki...[/QUOTE] No to mam nadzieję, że naiwniaki pojawią się niedługo na wątku i pochwalą, w co dali się wkręcić ;) Quote
yumanji Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Dobra,a teraz zakichane szydlowiaki maja zadzwonic do Pana ,ktory chce zabrac Cywila i Miodlka i zwoni tysiac razy dziennie i dopomina sie o wizyte pzredadopcyjna.Ja nie bede tego robic,ani dzwonic, bo naiwniaki siedzialy 2 godz i ja jeszcze gowien psich nie pospzratalam.Ja nie mam czasu!ludzie,blagam!Naiwniaki super fajne,swoja droga. Quote
Lolalola Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='yumanji']Oj wez..kurde....spalilas ....no dobra...zabrali brzydote,naiwniaki...[/QUOTE] terefere,tak spalilam celowo i nie moglam utrzymac jezora za zebami,bo mam taki dlugi jak Lolex hahhahaha:) Quote
yumanji Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Lolalola']terefere,tak spalilam celowo i nie moglam utrzymac jezora za zebami,bo mam taki dlugi jak Lolex hahhahaha:)[/QUOTE] Nie ma sprawy,polozysz sie na stol,moj wet Ci ciachnie ozor. Quote
yumanji Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='_Goldenek2']yumanji .... dlaczego jesteś taka wredota? ;)[/QUOTE] Bo to zemsta za to,ze to ja plakalam patrzac ,jak pies blagalnym wzrokiem spoglada za mna zza szyby samochodu,a nie Wy!!! Quote
wujek & ciocia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 czyli nasza Lola w drodze do nowego domku ? :) Quote
Recommended Posts