Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja wiem juz,ze mamy powod do:sweetCyb::laugh2_2::modla::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!::thumbs: no i oczywiscie do:drink1:!!!!!!!!!!!!!!jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Lolalola']a ja wiem juz,ze mamy powod do:sweetCyb::laugh2_2::modla::bigcool::bigcool::klacz::klacz::Cool!::Cool!::thumbs: no i oczywiscie do:drink1:!!!!!!!!!!!!!!jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Oj wez..kurde....spalilas ....no dobra...zabrali brzydote,naiwniaki...

Posted

[quote name='yumanji']Oj wez..kurde....spalilas ....no dobra...zabrali brzydote,naiwniaki...[/QUOTE]

No to mam nadzieję, że naiwniaki pojawią się niedługo na wątku i pochwalą, w co dali się wkręcić ;)

Posted

Dobra,a teraz zakichane szydlowiaki maja zadzwonic do Pana ,ktory chce zabrac Cywila i Miodlka i zwoni tysiac razy dziennie i dopomina sie o wizyte pzredadopcyjna.Ja nie bede tego robic,ani dzwonic,
bo naiwniaki siedzialy 2 godz i ja jeszcze gowien psich nie pospzratalam.Ja nie mam czasu!ludzie,blagam!Naiwniaki super fajne,swoja droga.

Posted

[quote name='yumanji']Oj wez..kurde....spalilas ....no dobra...zabrali brzydote,naiwniaki...[/QUOTE]
terefere,tak spalilam celowo i nie moglam utrzymac jezora za zebami,bo mam taki dlugi jak Lolex hahhahaha:)

Posted

[quote name='Lolalola']terefere,tak spalilam celowo i nie moglam utrzymac jezora za zebami,bo mam taki dlugi jak Lolex hahhahaha:)[/QUOTE]
Nie ma sprawy,polozysz sie na stol,moj wet Ci ciachnie ozor.

Posted

[quote name='_Goldenek2']yumanji .... dlaczego jesteś taka wredota? ;)[/QUOTE]
Bo to zemsta za to,ze to ja plakalam patrzac ,jak pies blagalnym wzrokiem spoglada za mna zza szyby samochodu,a nie Wy!!!