Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra przynamy się....
za plecami forumowiczów była PA
za plecami, zeby nie zapeszac...
PA zrobiła ciocia Koosiek :) i tu dziękujemy oficjalnie :)
Dom PA Koosiek PRZESZEDŁ!!!
Pańciostwo jadą do Lolki na zapoznanie...domek odpowiedzialny chce sprawdzic czy miedzy nimi, a Lolcią ZAISKRZY :) ze zdjecia już złapała za serce- ACH TE OCZYYYYYYYYYYYYYY
środa/czwartek trzymac BABY kciuki...wziac wolne w robocie...dzieciom i chłopom powiedzieć NIE!!!
Kciuki potrzebne

Posted

1. panciostwo lolki ma dzwonic do yumanji z zapytaniem wyjazdu do loli środa/czwartek - juz wiem ze sroda yumanji nie passo

2. Lola moze byc zabrana przez nowy dom do DOMU jak zaiskrzy...PA pozytywne...ale yumanji mowi,ze lolka nie jje i trzeba jej badania krwi zrobić i nie wyda psa bez badań.../ja o tym nie wiedziałam wcześniej!!!/

Lolaola masz pelną skrzynkę

ja na badaina mowie TAK...jak trzeba to trzeba..ale mozna je bylo wczesniej zrobic....kasa sie znajdzie....

Posted

Takie dobre wiadomości a tu wpadka z tymi badaniami... :( Szkoda, że nie były wcześniej zrobione, bo informacja o tym, że Lolusia nie je była już wcześniej... Ale nic...mam nadzieję, ze potencjalni Państwo Lolusi zakochają się w niej i zabiorą ją po zrobieniu badań :)

Posted

anita_happy napisał(a):
1. panciostwo lolki ma dzwonic do yumanji z zapytaniem wyjazdu do loli środa/czwartek - juz wiem ze sroda yumanji nie passo

2. Lola moze byc zabrana przez nowy dom do DOMU jak zaiskrzy...PA pozytywne...ale yumanji mowi,ze lolka nie jje i trzeba jej badania krwi zrobić i nie wyda psa bez badań.../ja o tym nie wiedziałam wcześniej!!!/

Lolaola masz pelną skrzynkę

ja na badaina mowie TAK...jak trzeba to trzeba..ale mozna je bylo wczesniej zrobic....kasa sie znajdzie....

Nie mozna ich bylo wczesniej robic...jak zaczyna cie drapac w gardle i nie chce ci sie isc gdziekolwiek,tylko wolisz lezec pzred telewizorem ,to bierzesz wit C i cos pzreciwgoraczkowego i czekasz ,co bedzie dalej,
a nie lecisz robic morfologie z biochemia i usg jamy brzusznej,tak?czy moze zle mysle?a mysle tak ,bo wiem,ze kiepsko z kasa i tez tzreba podchodzic rozsadnie,a nie wpadac w histerie.
Nie chodzi mi o to,zeby oszczedzac na psie,ale przede wszystkim slucham wytycznych weterynarza.

Posted

magenka1 napisał(a):
a ja będę trzymać kciuki i za badania i za nowy domek :)

bardzo dobry pomysl:)
chcialabym zeby Lolcia dobrzala u yumanji,niedobrze by bylo aby zmieniala otoczenie podczas choroby i niech lepiej prowadzi ja lekarz,ktory juz jest w temacie!!!na pewno bedzie ok i Lolcia zawita w nowej chatce w dobrej formie:)

Posted

Panstwo dzwonili do mnie ,b sympatyczni,wytlumaczylam s,jaka jest sytuacja.Przyjada w piatek z wizyta,powiedzieli,ze kilka dni ich nie zbawi.Opowiedzialam,jaka
jest fajowa i jaki ma dlugi jezor,Pani jest zdecydowana.