Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem kochana :(. I mnie też się chce płakać, bo wiem, że Ty nie raz to jeszcze przeżyjesz :(. Taki los DT i hotelików. Dlatego jestem pełna podziwu dla takich ludzi. Dostajesz półdzikiego psa czasem, a gdy zaczynają być widoczne efekty Twojej pracy ... ktoś przyjeżdża i zabiera psiaka. Jedyne pocieszenie: robię to dla dobra psiaka, chcę, aby był szczęśliwy i miał swojego człowieka na własność..... :Rose::Rose::Rose:.

Powodzenia Lolitko. Bądź szczęśliwa.

Posted

yumanji jestes twarda sztuka dasz rade,ja bym pewnie biegla za tym autem ze spikiem na twarzy......................
to okropne,ale przynajmniej wiesz,ze pojechala po nowe,super zycie..............no i bedzie niedaleczko:)za gora i rzeczka:)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']huraaaaaaaaaaaa:D:D:D:

co??????? jest KTois Kto chce Cywila i Miodka razem?????????[/QUOTE]
Tak,jakis wariat dal sobie wcisnac kit,jak to chlopaki sie bardzo kochaja.I nawet zaplaci za kastracje jednego.

Posted

nie bede komentować tych waszych wypocin...
Ale CIESZĘ SIE!!!!!!!!!!!!DZIĘKI Lolaola za finanseDZIEKI sponsorom i podbijaczom...DZIĘKI yumanji - za kąt i opieke...DZIĘKI Koosiek za PA....

KOLEJNY SZYDŁOWIECKI ŚMIERDZIEL W WARSZAWIE :P

a dodać coś....Lolex bedzie mieszkał w okolicy mojego funfla, kt często odwiedzam :P

samo najpiekniejsze Centrum...na Pola mokotowskei rzut beretem!!!!i wogóle....

BOZIUNIuuuuuuuu ale CZAD...i kto by pomyślał, ze ta sierotaaaa

MA TAK WSPANIAŁY DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='anita_happy']nie bede komentować tych waszych wypocin...
Ale CIESZĘ SIE!!!!!!!!!!!!DZIĘKI Lolaola za finanseDZIEKI sponsorom i podbijaczom...DZIĘKI yumanji - za kąt i opieke...DZIĘKI Koosiek za PA....

KOLEJNY SZYDŁOWIECKI ŚMIERDZIEL W WARSZAWIE :P

a dodać coś....Lolex bedzie mieszkał w okolicy mojego funfla, kt często odwiedzam :P

samo najpiekniejsze Centrum...na Pola mokotowskei rzut beretem!!!!i wogóle....

BOZIUNIuuuuuuuu ale CZAD...i kto by pomyślał, ze ta sierotaaaa

MA TAK WSPANIAŁY DOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty mnie nie denerwuj!umowa adopcyjna jest potrzebna,i miedzy innymi po to,ze jest tam wzmianka o dobrowolnym datku na nastepne bezdomne psy.To taki ladny obyczaj,ale ja sama
prosic nie bede panciostwa.A pytalam ,czy zorganizujesz umowe.

Posted

yumanji - własnie z mamas się pokłociłam!!!!jak przeczytała "naiwniaki" to sie na nas wkurzyła, ze jakby to ona przeczytała to by się wkurzyła!!!i tak w domu mam wojne!!!!wieć prosze Cie wyedytuj post..albo wyjasnij oficjalnie jak my kochamy naszych"naiwniaków" :)

bo kochamy...
i mamy nadzieję, ze zrozumieją żart sytuacyjny....
O Lolicie nie ma żadnych tajemnic i jest przecudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odn. umowy - Juz oficjalnie zadzwoniłma do Pańciostwa i obgadałam sprawę, ze jak tylko wrócę do Warszafy to sie pojawiam i podpisujemy umowę..malo...
domek ma już pare fotecek nasego kotecka i zaloguje się na Forum i skrobnie co nieco....

Lolita w aucie jechała na swoim kocyku i ąłdnie sie zachowywała jakby w aucie się urodziła!!!!TO WIELKI PLUS PSA MIEJSKIEGO!!!!!!!!!!! :)
ja mam takie dwa, a trzecia potrafi ziać przez 700 km!!!na Hydroxizine :)

Lolita pokochała Panią i już....na całe życie

Zwrotów po odejściu od kasy nie przyjmujemy :P
hihihihi

nawet nie chce o tym myśleć!!!!!!!!!!!!!!!!!!już GAPA wróciła i była to trauma dla wszystkich...

w kazdym razie - jesteśmy w kontakcie...

Posted

[quote name='anita_happy']odn. Cywila i Mioda - jak bede w Warszawie to pojade, ale!!!!jestem w Szydłwocu...i wracam w pn..na pokladzie bede miec Stefanas i jego znajomego!!i doopa[/QUOTE]
Dzwon do faceta.!

Posted

[quote name='anita_happy']yumanji - własnie z mamas się pokłociłam!!!!jak przeczytała "naiwniaki" to sie na nas wkurzyła, ze jakby to ona przeczytała to by się wkurzyła!!!i tak w domu mam wojne!!!!wieć prosze Cie wyedytuj post..albo wyjasnij oficjalnie jak my kochamy naszych"naiwniaków" :)

bo kochamy...
i mamy nadzieję, ze zrozumieją żart sytuacyjny....
O Lolicie nie ma żadnych tajemnic i jest przecudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

odn. umowy - Juz oficjalnie zadzwoniłma do Pańciostwa i obgadałam sprawę, ze jak tylko wrócę do Warszafy to sie pojawiam i podpisujemy umowę..malo...
domek ma już pare fotecek nasego kotecka i zaloguje się na Forum i skrobnie co nieco....

Lolita w aucie jechała na swoim kocyku i ąłdnie sie zachowywała jakby w aucie się urodziła!!!!TO WIELKI PLUS PSA MIEJSKIEGO!!!!!!!!!!! :)
ja mam takie dwa, a trzecia potrafi ziać przez 700 km!!!na Hydroxizine :)

Lolita pokochała Panią i już....na całe życie

Zwrotów po odejściu od kasy nie przyjmujemy :P
hihihihi

nawet nie chce o tym myśleć!!!!!!!!!!!!!!!!!!już GAPA wróciła i była to trauma dla wszystkich...

w kazdym razie - jesteśmy w kontakcie...[/QUOTE]
Nie macie poczucia humoru! i sie nie wymadrzaj,bo ja juz dostalam zdjecie z auta i tez dzwonili !!!

Posted

Witam, wszystkich zainteresowanych zdrowiem suczki z radością informuję, że ma się doskonale. Chude to straszliwie po chorobie, ale z wilczym apetytem nadrobi szybko stracone kilogramy. Suczka bardzo ładnie zachowuje się w domu (ładuje się na kanapę, he, he), ładnie chodzi na smyczy - widać, że miała kiedyś dom i opiekuna. Mam nadzieję, że mimo stresującej dla niej nowej sytuacji, szybko przyzwyczai się do naszego domu. Chciałam bardzo podziękować dwóm osobom - anicie_happy i yumanji - za informacje, pomoc, wysiłek, zaangażowanie. Dziewczyny, wielkie dzięki :-) Jestem też wdzięczna wszystkim, którzy od początku starali się o wyciągnięcie psa, nie tylko z resztą tego jednego, z bezdomności. Wasze oddanie i zaangażowanie na prawdę robią wielkie wrażenie. Lolka w tej chwili śpi na swoim nowym - i na zawsze - posłaniu. Chciałam dorzucić zdjęcie, ale nie umiem :( Zdjęcia trafiły do obu Pań, możecie je Panie dorzucić do tego wątku. Pozdrawiam gorąco, Iga.

Posted

[quote name='anita_happy']WITAMY...f-iga :)

mam foty, ale nie mogę ich open :(

jakie to rozszerzenie

Anitko kliknij prawym myszki na fotkę i wybierz właściwości - tam będzie podany typ pliku (rozszerzenie). Możesz też spróbować zmienić nazwę fotki i po nazwie napisać .jpg Czasami pomaga.