Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

Posted

oooo dziekujemy kama:)
z tego co pisala yumanji to chyba sobie przypominam,ze Lolcia fajnie bawi sie z jej dziecmi......ale jeszcze poczekamy,az sie odezwie.......................wtedy wypoce cos ladnego dla Loli........tak...wyteze umysl i postaram sie napisac cos fajnego;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kota tam nie jestem w stanie zaniesc,moze Lolke jakos do domu wpuszcze i sprawdze.Do dzieci jest super,a poza tym taka szczenieca bardzo w swoich zachowaniach.Bawi sie glownie calymi dniami z
moim 6-mies Wilczusiem.Poza tym chodzi na spacery bez smyczy z moim starszym synem i ladnie sie pilnuje.

Posted

yumanji napisał(a):
Kota tam nie jestem w stanie zaniesc,moze Lolke jakos do domu wpuszcze i sprawdze.Do dzieci jest super,a poza tym taka szczenieca bardzo w swoich zachowaniach.Bawi sie glownie calymi dniami z
moim 6-mies Wilczusiem.Poza tym chodzi na spacery bez smyczy z moim starszym synem i ladnie sie pilnuje.

Kochana... :loveu: To jeszcze tylko na kotki warto by ją było sprawdzić.

Posted

Lolalola napisał(a):
kurcze:(..........no raczej nie:(bo yumanji pewnie by dala znac........mam nadzieje jednak,ze passa sie odwroci i Lolcia znajdzie swego ludzia:)

A moj nr podajecie ?nikt nie dzwonil.

Posted

witaj kochana Lolciu:)ciocia wczoraj nie mogla zajrzec do Ciebie:(
jak sie miewasz psinko???
yumanji-wszystkim chetnym,ktorzy chcieli zrobic ogloszenia dla lolci podawalam Twoj nr,lecz widzialam tez,ze ktos skopiowal nr Anity,wiec mam nadzieje,ze to tez jest ok..............taka sliczna Lolcia i nikt nie dzwoni:(
wiadomo juz cos na temat Lolci i kociakow??

Posted

Nie ,bo wczoraj bylam w w-wie,dzis to sprawdzimy.Rozmawialam z kumpela,ktora ma przytulisko pod w-wa,u niej tez adopcje stanely i zero telefonow,ale to normalne w tym okresie.Zawsze we wrzesniu sie rusza.

Posted

Fakt z adopcjami teraz kicha. Tylko ja mam jakiegoś dzikiego farta, bo obaj moi podopieczni znaleźli domki w okresie wakacyjnym :) Aż się dziwię :P

A będą jakieś nowe foty Loli? Tak nieśmiało zapytam :)