Lolalola Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 oooo dziekujemy kama:) z tego co pisala yumanji to chyba sobie przypominam,ze Lolcia fajnie bawi sie z jej dziecmi......ale jeszcze poczekamy,az sie odezwie.......................wtedy wypoce cos ladnego dla Loli........tak...wyteze umysl i postaram sie napisac cos fajnego;) Quote
yumanji Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Kota tam nie jestem w stanie zaniesc,moze Lolke jakos do domu wpuszcze i sprawdze.Do dzieci jest super,a poza tym taka szczenieca bardzo w swoich zachowaniach.Bawi sie glownie calymi dniami z moim 6-mies Wilczusiem.Poza tym chodzi na spacery bez smyczy z moim starszym synem i ladnie sie pilnuje. Quote
Lolalola Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 :lol:bo to piesek idealny:lol: idealny do adopcji,kochania,rozpieszczania.......... zuch dziewczynka:) spij slodko:) Quote
Kociabanda2 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 yumanji napisał(a):Kota tam nie jestem w stanie zaniesc,moze Lolke jakos do domu wpuszcze i sprawdze.Do dzieci jest super,a poza tym taka szczenieca bardzo w swoich zachowaniach.Bawi sie glownie calymi dniami z moim 6-mies Wilczusiem.Poza tym chodzi na spacery bez smyczy z moim starszym synem i ladnie sie pilnuje. Kochana... :loveu: To jeszcze tylko na kotki warto by ją było sprawdzić. Quote
Aimez_moi Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Lolka to chodzaca milosc...... pewnie na kociamberki tez......:) Quote
Lolalola Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 tez tak sadze:)nasza kochana malenka jest na pewno przyjacielsko nastawiona i do kociatek:) Quote
haliza Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Więc panienka idealna :lol: jeszcze tylko domek i pełnia szczęścia :loveu: Quote
Aimez_moi Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Oby ten domek szybko sliczna wypatrzyl........ Quote
Lolalola Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 sciskam Cie z rana kochany Psiuniu:) ciociu yumanji jak bedziesz maiala sekund 5 to napisz proszem;)co Lolcia wyrabia? Quote
kaja555 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 oj taka ładna, a zero telefonów? ma dość sporo wyświetleń na allegro, ale pewnie nikt nie dzwoni Quote
Lolalola Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 kurcze:(..........no raczej nie:(bo yumanji pewnie by dala znac........mam nadzieje jednak,ze passa sie odwroci i Lolcia znajdzie swego ludzia:) Quote
Aimez_moi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Witamy Lolke......:) pewnie dziewczyna zaganiana........ Quote
yumanji Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Lolalola napisał(a):kurcze:(..........no raczej nie:(bo yumanji pewnie by dala znac........mam nadzieje jednak,ze passa sie odwroci i Lolcia znajdzie swego ludzia:) A moj nr podajecie ?nikt nie dzwonil. Quote
Aimez_moi Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Lola..... nie martw sie...... jestes super...... Znajdzie Cie domek...;):) Quote
Lolalola Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 witaj kochana Lolciu:)ciocia wczoraj nie mogla zajrzec do Ciebie:( jak sie miewasz psinko??? yumanji-wszystkim chetnym,ktorzy chcieli zrobic ogloszenia dla lolci podawalam Twoj nr,lecz widzialam tez,ze ktos skopiowal nr Anity,wiec mam nadzieje,ze to tez jest ok..............taka sliczna Lolcia i nikt nie dzwoni:( wiadomo juz cos na temat Lolci i kociakow?? Quote
yumanji Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nie ,bo wczoraj bylam w w-wie,dzis to sprawdzimy.Rozmawialam z kumpela,ktora ma przytulisko pod w-wa,u niej tez adopcje stanely i zero telefonow,ale to normalne w tym okresie.Zawsze we wrzesniu sie rusza. Quote
Kociabanda2 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Fakt z adopcjami teraz kicha. Tylko ja mam jakiegoś dzikiego farta, bo obaj moi podopieczni znaleźli domki w okresie wakacyjnym :) Aż się dziwię :P A będą jakieś nowe foty Loli? Tak nieśmiało zapytam :) Quote
Lolalola Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 no wlasnie:)moze niesmialo mozemy poprosic o jakies fotki:)..........jak cioteczka yumanji znajdzie sekundke bo wiemy,ze zalatana;) Quote
Recommended Posts