Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

Posted

Lolalola napisał(a):
cos nasza Lolunia ma malutko odwiedzin:(
wieczorem bede atakowac i jutro i pojutrze i za tydzien tez bede pw wysylac:evil_lol:
domek musi byc i juz!!!!!!!!!!!!!!!!teraz jade po autko...................pa

No wiesz, przeciez stale jakies ciotki przychodza.
Jak u Henia sa 3 ciotki dziennie to sie ciesze :):)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotko przeciez ja jestem wdzieczna i za to,ze tyle cioteczek sie zjawilo tylko sobie tak zartuje..............wieksze bidy sa na dogo:(..........ale to prawda,ja jestem Lolcia zauroczona kompletnie i chcialabym wszystko naj i w ogole:)
dobranoc Lolcia i cioteczki:)

Posted

u Nas w normie...Lola chodzi na spacer z Bullem,sama sie boi..bylismy dzis w lesie,a na lace byly krowy,ktore bardzo Lole zaintrygowaly...stala i patrzyla,i musielismy czekac z Bullem.Poza tym bawi sie ze
Szczeniakiem Wilczusiem i z moja Psula malenka....taa jest niewybawiona jeszcze

Posted

ooo jak wspaniale:)............jak ciotka yumanji nie naskrobie nic przez nastepne 2 dni,to bedziemy dzwonic:evil_lol:patrzec czy zyje,czy ja rumburaki nie wykonczyly;):evil_lol:

Posted

...............tak sobie mysle..........ze skoro ona tak sie boi nawet z Toba na spacer isc...........to jak ona sie musiala bac wczesniej,kiedy byla sama,zanim znalazly ja dziewczyny.................przykre to!!!