Lolalola Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 czesc Loluniu:)ale by bylo fajnie gdybysmy mogli zobaczyc jakies Twoje nowe foteczki...................tak sobie marze;) Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Co tam nowego u Lolity?......:) Bo u Ramzesa tak cichutko.......... Quote
yumanji Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dzieciaki moje wrocily,eks -maz rowniez,ale na chwile:lol:zapoznawalam ich z psami.Lola lubi dzieci,biegala do 21 po podworku.Ramzes tez mily w stosunku do dzieci.Lola latala znow troche luzem po lace.Dla mnie to super,bo nie mam stresu,ze ktos zwieje. Quote
Lolalola Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ciesze sie,ze wszystko w porzadku............ u mnie za to nie bardzo,bo rozbilam dzis auto...........chociaz o Ciebie maluchu jestem spokojna Quote
Lolalola Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 czesc lolinka:)dalszej milej zabawi zycze!!!!!!!!!!!!!! Quote
yumanji Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Lola-Lizak biegala dzis po lace z moimi dzieckami.Teraz siedza w boksach,u nas goraco,a ja jade po zakupy. Quote
Lolalola Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 yumanji napisał(a):Lola-Lizak biegala dzis po lace z moimi dzieckami.Teraz siedza w boksach,u nas goraco,a ja jade po zakupy. Lola Lizak:)hehehhe ona jest calusna i lubi dzieciaki i to super bo rozumiem,ze generalnie powinna byc dobrym pieskiem adopcyjnym.......mam nadzieje,ze ktos sie odezwie o Lolcie,wiecej ogloszen trzeba mi jej zrobic..........tzn poprosic jakas madra ciotke zeby pomogla.............;) Quote
Aimez_moi Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Trzeba slicznie poprosic o ogloszenia i ewentualnie zaplacic bo ja jestem beztalencie......... Quote
Lolalola Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 tak tez zrobimy cioteczko bo ja tez talentem nie grzesze:( Quote
Lolalola Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Czesc Lizusia:loveu:przypomnimy Cie ciotkom na powitanie bo cosik zapominaja o Tobie:eviltong: milego dzionka:) Quote
Lolalola Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 haha to super:) Lolunia co wyprawiasz dzis panienko??? Quote
Aimez_moi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Lolka......:) Ty sie troche uspokoj Kochana.....:) lapy sobie zlatasz....:) Quote
Lolalola Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 to skoro dawalas od rana to pewnie jestes zmeczona i bedziesz spac jak zabita;)wiec kolorowych snow zycze Lolinko:lol:i Twoim kolegom tez;) Quote
Lolalola Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 czesc Smiechotko i Lizaczku:)baw sie dzis dobrze:)ciocia idzie do pracy.............:( Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ciocia to powinna chyba troszke odpoczac........ Lolita na pewno ma sie dobrze......:) Quote
Lolalola Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 :lookarou:ciocia nie moze odpoczac:(......szczegolnie po tym jak narozrabiala:shake::stupid::stupid: Lolunia co u Ciebie????????????mam nadzieje,ze wszystko gra :Dog_run::Dog_run: i tak sobie latasz;) Quote
Recommended Posts