marzenawtf Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 trzymamy mocno kciuki. :) powodzenia. :multi: Quote
belmonti Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 UWAGA UWAGA!!!:)))) HISTORIA CIASIA DZIS W TV SUPER STACJA godz 18.15, 19.15 , 20.00 wydanie główne:)))))))))))))) Quote
marzenawtf Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 postaram się nie przegapić! :) Ciasio na pewno skradnie komuś serce, ktoś go dostrzeże i się zakocha na zabój! takie mam przeczucie.. Quote
belmonti Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 HOPSA Ciasiu !!!!!!!!!!!!!!! cisza :( czy ktoś wczoraj widział go w TV ? Byłam w pracy i nie widziałam!!! Quote
marzenawtf Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 a ta telewizja ma moze swoja strone internetowa? poszukam pozniej, moze tam bedzie.. ja tez wczoraj nie dalam rady, wszystko mi sie posypalo.. sytuacja nieciekawa, az szkoda gadac.. :( teraz w pracy siedze, moze pozniej jak wroce to przeprowadze wywiad.. Quote
ciachu Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Sytuacja z Ciasiem robi się napięta. Dom tymczasowy powoli się kończy. Dziewczyna która go przygarnęła na chwilę jedzie na wakacje i nie ma możliwości go zabrać. :( Quote
belmonti Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Kto weźmie Ciasia???????/ Tymczas???????? Tylko nie do klatki!!! ???????????? Quote
belmonti Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 dom dla CIAŚKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PILNEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! Quote
marzenawtf Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 kurcze no to się porobiło.. :( trzeba coś pomyśleć, wątek po innych osobach porozsyłać.. do kiedy Ciasio ma czas? wybaczcie, ale ja dziś znów do pracy muszę lecieć, więc z odwiedzaniem wątku będzie problem. zajrzyjcie tutaj: http://mapapomocy.dogomania.pl/cat.php?id=14 Quote
ciachu Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 CIasio do końca tygodnia ma dom. Potem będzie duży kłopot :( Quote
belmonti Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Hopla Ciasiek :))))))))))))) DOM DOM lub TYMCZAS ??????? Quote
belmonti Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 domku pilnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet tymczas mail [email protected] Quote
AnnaA Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Chyba trzeba uruchomic PW do zaprzyjażnionych dobrych duszyczek z prosbami o pomoc bo będzie kiepsko. Nie widzę tłoku na wątku. Quote
mimiś Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 bo jak nie mozna pomóc to co tu sie tłoczyć...:-( Quote
mimiś Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 biedaczysko. jest sliczny i napewno niewymagający, kawałeczek miejsca w ogródku.. Quote
AniaAniaAnia Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 a gdzie jest teraz Ciasio ? czy ten tymczas już mu się skończył ? bo z tego co czytałam to miało być to końca tamtego tygodnia ? czy jeszcze wcześniej ? jeny gdzie on teraz jest ? taki biedaczek ;( jacy Ci ludzie są okropni ;( wstyd mi czasem za nich ... Quote
ciachu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ciasio obecnie przebywa w Legionowie w domu tymczasowym. Zawiozłam go tam z nadzieją, że może zostanie na zawsze ale niestety. Są tam dwa pieski. Z jednym Ciasio się dogaduje z drugim "Czarnym"nie. Czarny mieszka tam 12 lat i zawsze(a zazwyczaj były tam trzy psy) dominował w stadzie. Ciasio był na początku przyjaźnie nastawiony i chętny do zawierania nowych znajomości. Ale po jakimś czasie stwierdził, że nie może tak bezkarnie odpuszczać Czarnemu i zaczął mu się odszczekiwać i odgryzać. Tak więc zamiast we trzech biegać po całkiem sporej działce muszą być na zmianę zamykani w kojcu. Obiecałam, że z początkiem roku szkolnego zabiorę Ciasia. Także znowu pilnie szukamy dla niego domu. Bardzo pilnie!!!!!!!!!! Quote
ciachu Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 A zapomniałam napisać, że Ciasio Wszystkich pozdrawia hał hał Quote
mimiś Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 a ja miałam nadzieję ,żę psina grzeje dupkę w ds.. Quote
AnnaA Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Z tego co zrozumiałam to Ciaś nie ma żadnych ogłoszeń. Na dogomanii domku nie znajdziecie. Psiaka trzeba bardzo intensywnie ogłaszac. Quote
ciachu Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Są ogłoszenia o Ciasiu. Ale bez odzewu jak narazie. Quote
Recommended Posts