Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ta telewizja ma moze swoja strone internetowa? poszukam pozniej, moze tam bedzie..
ja tez wczoraj nie dalam rady, wszystko mi sie posypalo..
sytuacja nieciekawa, az szkoda gadac.. :(
teraz w pracy siedze, moze pozniej jak wroce to przeprowadze wywiad..

Posted

Sytuacja z Ciasiem robi się napięta. Dom tymczasowy powoli się kończy. Dziewczyna która go przygarnęła na chwilę jedzie na wakacje i nie ma możliwości go zabrać.
:(

Posted

a gdzie jest teraz Ciasio ? czy ten tymczas już mu się skończył ? bo z tego co czytałam to miało być to końca tamtego tygodnia ? czy jeszcze wcześniej ? jeny gdzie on teraz jest ? taki biedaczek ;( jacy Ci ludzie są okropni ;( wstyd mi czasem za nich ...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Ciasio obecnie przebywa w Legionowie w domu tymczasowym. Zawiozłam go tam z nadzieją, że może zostanie na zawsze ale niestety. Są tam dwa pieski. Z jednym Ciasio się dogaduje z drugim "Czarnym"nie. Czarny mieszka tam 12 lat i zawsze(a zazwyczaj były tam trzy psy) dominował w stadzie. Ciasio był na początku przyjaźnie nastawiony i chętny do zawierania nowych znajomości. Ale po jakimś czasie stwierdził, że nie może tak bezkarnie odpuszczać Czarnemu i zaczął mu się odszczekiwać i odgryzać. Tak więc zamiast we trzech biegać po całkiem sporej działce muszą być na zmianę zamykani w kojcu. Obiecałam, że z początkiem roku szkolnego zabiorę Ciasia. Także znowu pilnie szukamy dla niego domu. Bardzo pilnie!!!!!!!!!!