Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle, ze jakies autobusy jezdza do Legionowa. Koleżanka wybiera się towarzysko i mówiła, ze jest jakis autobus. Linie i rozkłady można sprawdzić na [URL="http://www.ztm.waw.pl"]www.ztm.waw.pl[/URL] . Z tego co wiem powinien kursować jakiś pociąg na trasie Dworzec Gdański (obok metro) - Legionowo, ale nie wiem czy w weekendy też jeździ i jak daleko jest stacja.

Posted

Stacja PKP jest rzut beretem od stadionu i hali - trzeba wysiąść na stacji PKP Legionowo Przystanek i iść ulicą Sobieskiego (jedna z odchodzących od ronda przy samej stacji). To jest jakieś 10-15 minut spacerku od stacji.

Jestem też na 99% pewna, że pociągi będą w weekend kursowały - kwestia tego jak intensywnie...

Posted

Best in Show: 1. Owczarek szetlandzki,
GOLDEN PHOENIX Vesca Montana FCI
2. Foksterier krótkowłosy, DJAGO v.d. Bismarckquelle
3.Chart perski
El-Ubaid's QUADHAM
4.Jamnik szorstkowłosy standardowy,
Raydachs DENIM-N-DIAMONDS

Posted

Czy ma ktoś może zdjęcia szetlanda tricolorka, który startował w babikach? Był też w BIS Baby :)

Też mam troche fotek z BISu i spoza ringów, więc prosze pisać życzenia, może ywgrzebię dopowiedniego psiaka wśród fot :)

irishsetters, Twojego seterka mam na pewno, bo jemu zdjęcia robiłam, żeby tacie pokazać :D Wstawię je, choć ostrzegam, że nie są super jakości.

Posted

[quote name='Agasia']Mam zdjecia wszystkich psow z BISa, oraz sporo z Mlodego Prezentera, BISu Baby i Puppy. Jesli ktos zainteresowany - pisac :)[/QUOTE]

czy ja moglabym zapytac o owczarka australijskiego red merle ?? niestety nie miałam aparatu :(
bylismy na BIS Junior [SIZE=3][B][I]IV lokata[/I][/B][/SIZE] :sweetCyb:
i BOG I grupy [SIZE=3][B][I]III lokata[/I][/B][/SIZE] :bigcool:

Posted

[quote name='Sylsiaczek']
irishsetters, Twojego seterka mam na pewno, bo jemu zdjęcia robiłam, żeby tacie pokazać :D Wstawię je, choć ostrzegam, że nie są super jakości.[/QUOTE]

Super, będę bardzo wdzięczna za zdjęcia ;)

[B]Musiałek[/B] gratulacje, super wyglądaliście!

[B]Daria [/B]Dziękuję ;)

Posted

[quote name='Musiałek']czy ja moglabym zapytac o owczarka australijskiego red merle ?? niestety nie miałam aparatu :(
bylismy na BIS Junior [SIZE=3][B][I]IV lokata[/I][/B][/SIZE] :sweetCyb:
i BOG I grupy [SIZE=3][B][I]III lokata[/I][/B][/SIZE] :bigcool:[/QUOTE]
ja Was mam :)
Twój pies wystawia się obłędnie! Obstawiałam że wygra :)

Posted

[quote name='Agasia']Mam zdjecia wszystkich psow z BISa, oraz sporo z Mlodego Prezentera, BISu Baby i Puppy. Jesli ktos zainteresowany - pisac :)[/QUOTE]
Ja poproszę zdjęcia z MP, grupy młodszej. Możesz wysłać na PW, albo na Gadu (20255713)
Jeśli udało ci się złapać dziewczynę z aussikiem blue merle, to to byłam ja ;)

Posted

[quote name='kingula']ja Was mam :)
Twój pies wystawia się obłędnie! Obstawiałam że wygra :)[/QUOTE]

[quote name='irishsetters']Super, będę bardzo wdzięczna za zdjęcia ;)

[B]Musiałek[/B] gratulacje, super wyglądaliście!

[B]Daria [/B]Dziękuję ;)[/QUOTE]

Bardzo dziekuje za miłe słowa :loveu:

Posted

Bernardyn długowłosy
psy
kl.poś. 154. ŁARO Pałucki Przejar
kl.otw. 155. GROG Berow
suki
kl.mł. 156. FLORA Don-Ber
kl.poś 157. DORIS Berbul
158. LANDA Pałucki Przejar

Bernardyn krótkowłosy
psy
kl.sz. 159. DUBAI Wielkopolski Bernardyn
suki
kl.sz. 160. CROPPA Wielkopolski Bernardyn
kl.mł. 161. FUNNY z Północno-Wschodniej Krainy
162. ŁADA Haps

Posted

[quote name='Ina&Fun']To ja się uśmiecham o zdjęcia czarnej belgijki (groenendael) z klasy baby, mała była też na Bisach ;)[/QUOTE]

Czekaliśmy razem z "małą czarną" na finały - strasznie fajna maluszka!

Pochwalimy się też - Cynamon zajął 4tą lokatę wśród najpiękniejszych psów grupy 6 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Może ma ktoś zdjęcia ridgebacka z finałów?

Posted

Pochwalimy się też - Cynamon zajął 4tą lokatę wśród najpiękniejszych psów grupy 6 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Może ma ktoś zdjęcia ridgebacka z finałów?[/QUOTE]

Wielkie gratulacje- byłam pod wrażeniem ruchu Cynamonka ! a mogę sie dopytac o to, jak wyglądała finałowa czwórka na gupie 6 ;)

Posted

Dzięki, w takim razie powinnaś go zobaczyć podczas biegania na świeżym powietrzu - Cynamonowi niestety bardzo często nie odpowiada wykładzina po której biega - lubił tą w Nowym Dworze, ta mu niestety nie przypadła do gustu, ale i tak jestem mega dumna z wyniku :loveu:

Byłam tak podekscytowana, że nie mam zielonego pojęcia które psy zajęły pozostałe lokaty :evil_lol: