Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Te foto co cytujecie, to dziewczyny piły oddzielnie i ja też. :P Wtedy rozmawiałam z Panią w sprawie adopcji Rudego :D

Jutro jadę na RTG zatok i jak się uda to do laryngologa. Jak chwilę jest lepiej, że nie ścieka mi na gardło, to wystarczy lekki wiaterek i to samo...być może mam zapchane zatoki i będzie trzeba czyścić może nawet endoskopowo 

Posted

Co do Charliego :D

to zdjęcie jest z rana, kiedy ja musiałam wstać wcześnie do pracy! na 7, a to zawsze on mnie budził, a tu sobie słodko spał..to ja grzecznie go przykryłam i poszłam sie szykować :P 

Posted

Byłam na prześwietleniu, opis zdjęcia mogę odebrać w poniedziałek. Laryngologa mam 10 października, jak się nie mylę

PS. Kupiłam dzisiaj inhalator w lidlu :D

Posted

Ci fejssssbuuuukowi wiedzą. Wiedzą, że walczyłam żebrolajkami xd o wygraną na wejście VIP! a na co ?  A na spotkanie między innymi z Margaret. Dzisiaj otworzyli dużą galerię 8 km od mojego domu. No i wygrałam te wejście,  trochę w konia nas zrobili, bo to nie będzie stricte z nią, a ogólnie z jakimiś gwiazdami! ale uwaga jest tu haczyk! bo nawet nie wiedzą, kto zdecyduje się przyjść. Wg mnie wgl to nie było wcześniej zorganizowane. Nie wiem, czy Margaret będzie, bo ona jest w Grecji i może dopiero jutro wraca? koncert na 17, a te spotkanie o 14.....

AAA, i musiałam załatwić wcześniejsze wyjście z praktyk..ustaliłam, że wyjdę o 14...a teraz musze wyjsć najpóźniej o 12! :/ 

No i idę, bo muszę wstać po 4 :/ jutro może jakieś foteczki

Posted

Dopijam kawkę z chałką i idę pod prysznic :P coś koło 22.30 pójdę spać, to jeszcze się opłaca 

A scena na jutro to dramat :D hahaha nie wiem jak muzycy maja się na niej rozłożyć :P i scena tak wąska, że nie wiem, czy jak stanie ochrona, czy będzie coś widać :D