*Magda* Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Ślicznie :) A Ty nie za dużo koncertujesz? :P Quote
Aleksa. Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 2 godziny temu, *Magda* napisał: Ślicznie :) A Ty nie za dużo koncertujesz? :P Nieeee :P macie fote z dzisiaj Quote
*Magda* Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Biednego psa w torbie zamknęła i tylko głowę pozwoliła wystawić :( Quote
Aleksa. Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: Biednego psa w torbie zamknęła i tylko głowę pozwoliła wystawić :( Uuuuu :P Quote
łamAga Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Ola jeszcze trochę i Tadzio też Cię przerośnie :P słodziaki z tych "Twoich" dzieci <3 Quote
Aleksa. Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Jak już odespałam wczorajszy koncert, tooo trochę też leniłam się :P Quote
*Magda* Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Widziałam, dawaj coś co nie widziałam :P Quote
Aleksa. Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Tylko ta jest na tyle mała żeby z tel dodać :P Quote
Ania :) Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Taka cudna pogoda była u Ciebie dzisiaj ? Quote
łamAga Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 Tak to się można lenic <3 a jak koncert ? lusterka cale ? :P 1 Quote
*Magda* Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Tak to się można lenic <3 a jak koncert ? lusterka cale ? :P 1 Quote
Aleksa. Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Ania, pogoda była taka jesienna, ale bez deszczu :P Aga,lusterka całe..za to z koleżanką i tak numer wywinelysmy xd Aaa Ty Magda, nie śmiej się! Quote
Aleksa. Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Rudasek jaki szczęśliwy <3 A ja razem z nim :)) Quote
*Magda* Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Aga,lusterka całe..za to z koleżanką i tak numer wywinelysmy xd Aaa Ty Magda, nie śmiej się! Jaki numer? Śmiech to zdrowie, nie wiesz o tym? :P Rudasek się ustawił :D Quote
łamAga Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 rudasek <3 też czekam na odpowiedz w kwestii wywijania :P Quote
Tyśka) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Przepiękne fotki! Cieszą mnie mocno wieści rudasowe, ach! doczekał się! Quote
Aleksa. Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 A taki, że tym razem trochę dalej od imprezy auto zostawiłam. Przy ulicy, pod myjnia. Na poboczu stało jeszcze kilka samochodów :) wyszlysmy z koleżanką z samochodu i idziemy takie zadowolone, cos tam sie smiejemy ale idziemy za odglosami ze sceny. Jak już doszlysmy (a było trochę zakrętów itp) to taka rozkmina, bo nawet nie spisalysmy ulicy, gdzie stoi auto hahahhaha i wracając trochę było kombinowania haha Quote
łamAga Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Hahahahahahahaha zawsze to mamy na parkingu w centrum handlowym :D zawsze zapomnimy spojrzec na dział w jakim stoimy i później godzine szukamy auta :P Quote
Aleksa. Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Tylko te auto było gdzieś z 2 km od imprezy, bo w sumie wszystko zajęte było :P A z centrum handlowym..nigdy nie zapomne, jak byłam w auchan i gdzieś dalej auto stało, bo parking zapchany iii okazało się, że grejpfruty i pomarańcze były w dobrej cenie i mleko i generalnie dużo ciężkich rzeczy wzięłam. Oczywiście nie miałam tego dużego.koszyka, więc wracałam z siatami w ręku. Nie dość, że szukałam auta z 10minut, to mało co siaty mi się nie rozwalily na.środku drogi. Juz nie wspomnę nic, że ledwo je nioslam :P Quote
Ania :) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Moja koleżanka kiedyś pomyliła auta :p i stoi przy tym obcym aucie i stoi bo nie szło otworzyć , już miała po męża dzwonić i w tym momencie podchodzi do niej facet "a co Pani robi przy moim aucie" :D Quote
Tyśka) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Nie mam prawa jazdy, nie mam samochodu, nie muszę go potem szukać :D 1 Quote
łamAga Posted September 20, 2016 Posted September 20, 2016 23 godzin temu, Aleksa. napisał: Tylko te auto było gdzieś z 2 km od imprezy, bo w sumie wszystko zajęte było :P A z centrum handlowym..nigdy nie zapomne, jak byłam w auchan i gdzieś dalej auto stało, bo parking zapchany iii okazało się, że grejpfruty i pomarańcze były w dobrej cenie i mleko i generalnie dużo ciężkich rzeczy wzięłam. Oczywiście nie miałam tego dużego.koszyka, więc wracałam z siatami w ręku. Nie dość, że szukałam auta z 10minut, to mało co siaty mi się nie rozwalily na.środku drogi. Juz nie wspomnę nic, że ledwo je nioslam :P A bo to zawsze jest tak że jak czlowiekowi ciężko to los nam jeszcze dokłada klopotów P 22 godzin temu, Ania :) napisał: Moja koleżanka kiedyś pomyliła auta :p i stoi przy tym obcym aucie i stoi bo nie szło otworzyć , już miała po męża dzwonić i w tym momencie podchodzi do niej facet "a co Pani robi przy moim aucie" :D też kiedyś byłam świadkiem takiego zdarzenia :D 21 godzin temu, Tyś napisał: Nie mam prawa jazdy, nie mam samochodu, nie muszę go potem szukać :D kwestia czasu :P Quote
Recommended Posts