*Magda* Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 I znowu będzie praca, szpital, szpital, praca....:/ Ola, będzie dobrze ;) Głowa do góry :* Quote
łamAga Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 Taka młoda i taka zabiegana :/ zamęczysz się ;) Quote
Aleksa. Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: I znowu będzie praca, szpital, szpital, praca....:/ Ola, będzie dobrze ;) Głowa do góry :* Tak ten tydzień taki mam..plus charliego na ponad 2 tyg. Aaa jaką ma ładna nowa fryzurę :)) aaa i mama przylatuje w ndz :) a przyszla sobota koncert!! Huhuhuh Quote
*Magda* Posted September 4, 2016 Posted September 4, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Czy ja tez powinnam kciukac? Trzymaj, trzymaj ;) Quote
Aleksa. Posted September 4, 2016 Author Posted September 4, 2016 A trzymajcie :D Byle do koncertu :D Quote
Aleksa. Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 Trochę czekałam żeby to napisać, ale już czas... Rudasek, kochana psina..po ok. 3 latach znalazł swoją rodzinkę. Zamieszkał u Rodziny z dwójką dzieci, więc ma bardzo wesoło. Mieszka już tam tydzień i jest bardzo grzeczny! Był rok u mnie..trochę tęsknię, ale jednak warto dać szansę jemu, a będę mogła pomagać dalej :) także są jeszcze na tym świecie wspaniali ludzie, którzy adoptują dorosłego kundelka :) Quote
Ania :) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Super! Super! Super! :)))) Rudasku bądź szczesliwy, rozpieszczany i kochany ! :))))) Quote
Tyśka) Posted September 11, 2016 Posted September 11, 2016 Mam ogromny zaciesz, który nie schodzi mi z twarzy :D Quote
Aleksa. Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Ja też! Szczególnie, że dostaje same dobre wiadomości z jego domku :) W sobote koncert, a może nawet dwa? :D huhu Quote
Aleksa. Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 A ostatnio brak mi czasu kompletnie..momentami w domu 4 psy, praca.. Tadek, Marysia iii praktyki :P no ale nie narzekam więcej..łapcie jakieś foty z tel Quote
Aleksa. Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Tak te 'moje ' dzieci szybko rosną..jedno nawet mnie prawie przerasta buahaha 1 Quote
Recommended Posts