Tyśka) Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Mam nadzieję, że te bąble nie urodziły się w znajdkach? O Jezu... ryczę... Przecież to mój Enduś [*] Sama zobacz... Quote
Aleksa. Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Faktycznie podobne. Nie, w znajdkach zwierzęta nie są rozmnażane..kotka została znaleziona z małymi :/ Quote
łamAga Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Kotki przesliczne ale piesek mega <3 przecudowny <3 Quote
Tyśka) Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 to uff, to dobrze :D Niestety znam schroniska, gdzie zwierzaki rozmnażane są bez kontroli... dlatego zapytałam. Quote
Aleksa. Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 5 minut temu, Tyś napisał: to uff, to dobrze :D Niestety znam schroniska, gdzie zwierzaki rozmnażane są bez kontroli... dlatego zapytałam. Niee, tam nie :P na fb napisałam..jak mam cos więcej napisać, to daj znać :) Quote
Tyśka) Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 5 minut temu, Aleksa. napisał: Niee, tam nie :P na fb napisałam..jak mam cos więcej napisać, to daj znać :) Przepraszam, że nie odpisuję, trochę mam zawrotu głowy z sunią ciężarną, obiecuję że zabiorę się za to dzisiaj w nocy. Quote
Aleksa. Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 1 minutę temu, Tyś napisał: Przepraszam, że nie odpisuję, trochę mam zawrotu głowy z sunią ciężarną, obiecuję że zabiorę się za to dzisiaj w nocy. Spoko, nie musisz się spieszyć :) a w nocy sobie śpij :* Quote
*Magda* Posted August 12, 2016 Posted August 12, 2016 Przyszłam, skomentowałam i nawet nie zauważyłaś :P Quote
Aleksa. Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Przyszłam, skomentowałam i nawet nie zauważyłaś :P Widziałam :D Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 A ja z 1,5h temu dopiero sobie na spokojnie usiadłam.. musiałam wstać po 7, bo byli parkan montować :/ potem musiałam wywieźć resztę 'śmieci; na PSZOK, pojechać na targ po owoce i warzywa..wróciłam zjadłam śniadanie i poczekałam aż skończą montować parkan.. Pojechali, to poszłam z Rudym i Dorą na spacer. :P stwierdziłam, a pójdę dalej i byłam ponad 7 km, wróciłam zjadłam coś i wzięłam Lare na rower ok. 8 km :P wróciłam, wzięłam kilka łyków herbaty i poszłam z 4 psem na spacer, bo przecież 3 psy to mało :P na szczęście piesek mały to 2 km starczyły :P i caly dzień zleciał :P Ale mam foteczki komórkowe, chętni ? Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Ja też chcę :) Ja tyle spacerów dziś nie miałam, za to umyłam okna do góry w pokojach :P Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja też chcę :) Ja tyle spacerów dziś nie miałam, za to umyłam okna do góry w pokojach :P U mnie byś umyła :P Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 Aż mi sie zachciało spaceru :D jutro musze iśc , koniecznie :D Mega fotki <3 <3 <3 <3 Psy wymeczone na maxa , ciekawe jak Ty :D :P Quote
łamAga Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: No trochę mnie plecy bolą :P Plecy ?????? a nogi ? :P już wiem dlaczego jesteś niska , pewnie sobie scierasz nogi jak tak duzo łazisz :D :P 1 Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Plecy ?????? a nogi ? :P już wiem dlaczego jesteś niska , pewnie sobie scierasz nogi jak tak duzo łazisz :D :P nogi nie :p Quote
*Magda* Posted August 13, 2016 Posted August 13, 2016 12 minut temu, Aleksa. napisał: U mnie byś umyła :P A Ty u mnie umyłaś jak byłaś? :P Część widziałam :P Wszystkie śliczne :* Quote
Aleksa. Posted August 13, 2016 Author Posted August 13, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: A Ty u mnie umyłaś jak byłaś? :P Część widziałam :P Wszystkie śliczne :* Nic nie mówiłaś :D Quote
Recommended Posts