Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

A jak Tadzio na tą pogode sie zachowywał ? dał Ci popalić ? :P

Dzisiaj spał dwa razy po godzinie i za każdym razem budził się z takim krzykiem..widać było, że chce spać dalej, ale jakby usnąć nie mógł. Potem jak leżał na kocyku na brzuszku słyszałam taki świst jakby wydawał..kojarzył mi się z takim świstem, jak mój tata miał atak astmy.. wiecie o co chodzi ? Powiedziałam to p. Kasi i poszła z nim do lekarza i Tadzio ma infekcje górnych dróg oddechowych. ale tak to grzeczny był :P

Macie teledysk, w którym jest p. Agnieszka :)

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Bez przesady :D

Gdybyś tego nie zauważyła to jego mamusia mogła by zauważyć jak już infekcja była by posunięta nieco dalej a u takiego maluszka to szybko idzie 

Posted
Teraz, dOgLoV napisał:

Gdybyś tego nie zauważyła to jego mamusia mogła by zauważyć jak już infekcja była by posunięta nieco dalej a u takiego maluszka to szybko idzie 

Właśnie powiedziała, ze rano usłyszała to raz, czy dwa. Wtedy też próbował się zaśmiać, więc nie była przekonana, czy na pewno coś się dzieje. :) 

Posted

Nam lekarka zawsze mówi że u dziecka zapalenie płuc może rozwinąć się w ciągu godziny a zwlaszcza jak dziecko już coś takiego przechodziło wiec ja lekki kaszel i lece z młodym do lekarza 

Posted
6 minut temu, dOgLoV napisał:

Nam lekarka zawsze mówi że u dziecka zapalenie płuc może rozwinąć się w ciągu godziny a zwlaszcza jak dziecko już coś takiego przechodziło wiec ja lekki kaszel i lece z młodym do lekarza 

No wiadomo, że mogłoby pójść w coś gorszego :/

Posted

Heej :)

Moje nogi proszą o litość..

Rano spacer Dora i Rudy prawie 10km
potem sprzątanie w domu, obiad...

i z Larą na rower poszłam ponad 5 km :P wyjeżdżając z lasu na mojej drodze pojawiła się Beata haha, więc stwierdziłam, że mogę jeszcze z nią iść na spacer..i poszłyśmy jakoś prawie 3 km

Jak na to, że teraz głównie poruszam się autem, a spacery tylko z psami, to 18 km troch dużo jak na raz ups :D

Posted
7 godzin temu, Tyś napisał:

Hej :D
Wypoczęłaś już po wczoraj? :D

Tak, wstałam jakoś przed 10 :P robiłam troche na podwórku, a niedawno wróciłam z roweru z Larą. Dzisiaj 6 km :)