Aleksa. Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 No właśnie kolor super. Ja w nike mam wkładke 22,5 i właśnie takich nie ma, czyli coś koło 36 :P Quote
Aleksa. Posted July 13, 2016 Author Posted July 13, 2016 Lecę dziewczyny pod prysznic :P Jutro do Tadka na 9 do 16, a potem Marysia :P Quote
łamAga Posted July 13, 2016 Posted July 13, 2016 No to bedziesz miała kinder day :P Dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 Jednak już jestem w domu :P Marysia odwołana ;p Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Jednak już jestem w domu :P Marysia odwołana ;p A jak Tadzio na tą pogode sie zachowywał ? dał Ci popalić ? :P Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: A jak Tadzio na tą pogode sie zachowywał ? dał Ci popalić ? :P Dzisiaj spał dwa razy po godzinie i za każdym razem budził się z takim krzykiem..widać było, że chce spać dalej, ale jakby usnąć nie mógł. Potem jak leżał na kocyku na brzuszku słyszałam taki świst jakby wydawał..kojarzył mi się z takim świstem, jak mój tata miał atak astmy.. wiecie o co chodzi ? Powiedziałam to p. Kasi i poszła z nim do lekarza i Tadzio ma infekcje górnych dróg oddechowych. ale tak to grzeczny był :P Macie teledysk, w którym jest p. Agnieszka :) Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: Brawo Ty ! ;) ale Ona sławna :D Bez przesady :D Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Bez przesady :D Gdybyś tego nie zauważyła to jego mamusia mogła by zauważyć jak już infekcja była by posunięta nieco dalej a u takiego maluszka to szybko idzie Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Gdybyś tego nie zauważyła to jego mamusia mogła by zauważyć jak już infekcja była by posunięta nieco dalej a u takiego maluszka to szybko idzie Właśnie powiedziała, ze rano usłyszała to raz, czy dwa. Wtedy też próbował się zaśmiać, więc nie była przekonana, czy na pewno coś się dzieje. :) Quote
łamAga Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Nam lekarka zawsze mówi że u dziecka zapalenie płuc może rozwinąć się w ciągu godziny a zwlaszcza jak dziecko już coś takiego przechodziło wiec ja lekki kaszel i lece z młodym do lekarza Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: Nam lekarka zawsze mówi że u dziecka zapalenie płuc może rozwinąć się w ciągu godziny a zwlaszcza jak dziecko już coś takiego przechodziło wiec ja lekki kaszel i lece z młodym do lekarza No wiadomo, że mogłoby pójść w coś gorszego :/ Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 10 minut temu, *Magda* napisał: A ja teledysku nie mogę zobaczyć :/ Peszek :P http://muzyka.onet.pl/pop/gwiazdy-na-premierze-teledysku-marcina-czerwinskiego-wokalista-na-ringu-z-agnieszka/vzdcdr Quote
*Magda* Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 Dzięki :* Wiedziałam, że mnie kochasz córeczko :D Quote
Aleksa. Posted July 14, 2016 Author Posted July 14, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Dzięki :* Wiedziałam, że mnie kochasz córeczko :D huehuehue :D Quote
Aleksa. Posted July 17, 2016 Author Posted July 17, 2016 Heej :) Moje nogi proszą o litość.. Rano spacer Dora i Rudy prawie 10km potem sprzątanie w domu, obiad... i z Larą na rower poszłam ponad 5 km :P wyjeżdżając z lasu na mojej drodze pojawiła się Beata haha, więc stwierdziłam, że mogę jeszcze z nią iść na spacer..i poszłyśmy jakoś prawie 3 km Jak na to, że teraz głównie poruszam się autem, a spacery tylko z psami, to 18 km troch dużo jak na raz ups :D Quote
Aleksa. Posted July 17, 2016 Author Posted July 17, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: I teraz Ci nogi w tyłek wejdą :P Nie jest źle :D Quote
Aleksa. Posted July 18, 2016 Author Posted July 18, 2016 7 godzin temu, Tyś napisał: Hej :D Wypoczęłaś już po wczoraj? :D Tak, wstałam jakoś przed 10 :P robiłam troche na podwórku, a niedawno wróciłam z roweru z Larą. Dzisiaj 6 km :) Quote
Recommended Posts