Aleksa. Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Wróciłam. Koncert zajebisty, ale jak zobaczyłam swoje auto po koncercie, humor odszedł na bok :( Quote
Aleksa. Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 4 minuty temu, Ania :) napisał: Co się z autem stało ? Ktoś mi rozwalił lusterko, od strony kierowcy.. żeby było lepiej..nie zrobiło to drugie auto, a ktoś musiał dokonać tego ręcznie :/ Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 12 minut temu, Aleksa. napisał: Ktoś mi rozwalił lusterko, od strony kierowcy.. żeby było lepiej..nie zrobiło to drugie auto, a ktoś musiał dokonać tego ręcznie :/ Ludzie to są świnie :// Quote
Aleksa. Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 5 minut temu, Ania :) napisał: Ludzie to są świnie :// Mam nadzieję , że z elektryka wszystko ok, bo wtedy pewnie kilka stówek :( Sporo ludzi było po alkoholu, może moja rejestracja się nie podobała :P Quote
Aleksa. Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 A więc lusterko wymienione, sprawa 'groszowa' bo 50 zł...natomiast na tym się nie kończy, bo obudowa jest połamana, w senie jakiś zaczep i za cholere nie chce do końca wejść..i rama pęknięta :( ale elektryka działa! ....... Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Co za huje z tych ludzi , co komu to lusterko przeszkadzało ;( Dobrze że chociaż elektryka ok Quote
Ania :) Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Dobrze ze nie są to duże koszty. Ale ludzie to sa takie palanty :/ Quote
*Magda* Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 53 minut temu, dOgLoV napisał: Co za huje z tych ludzi , co komu to lusterko przeszkadzało ;( Aga, aleś byka walnęła :P Quote
łamAga Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Aga, aleś byka walnęła :P A bo ja nie wiem jak się przekleństwa pisze :P Quote
Aleksa. Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 No właśnie chyba koszty, bo cały plastik nie chce wejść...i musze szukać nowego, w kolorze :( Quote
*Magda* Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: No właśnie chyba koszty, bo cały plastik nie chce wejść...i musze szukać nowego, w kolorze :( Dasz radę, wierzę w Ciebie. Do września masz czas :P Quote
Aleksa. Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Dasz radę, wierzę w Ciebie. Do września masz czas :P Znaczy wiesz, to nie z mojej winy..więc nie powinni mieć pretensji, ale lepiej dmuchać... :P Quote
Aleksa. Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Ale auto jest Twoje czy ich? No ich :D ale w sumie, to ja nim jeżdżę ciągle, bo kto ma jeździć ? :D Quote
*Magda* Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Przecież Cię za to nie zabiją :P Nawet gdyby to była Twoja wina, a nie jest ;) To tylko lusterko ;) Quote
Aleksa. Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Przecież Cię za to nie zabiją :P Nawet gdyby to była Twoja wina, a nie jest ;) To tylko lusterko ;) No wiem, ale jeśli jest możliwość ukrycia zdarzenia :D trzeba próbować :P Quote
Aleksa. Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Będziesz zacierać ślady :D oj tam :P Quote
Aleksa. Posted August 12, 2016 Author Posted August 12, 2016 Ok, psie... ostatnio będąc w znajdkach..był cudowny szczeniak Quote
Recommended Posts