*Magda* Posted January 1, 2016 Posted January 1, 2016 To ja spytam- a co Rudy zrobił? :lol: Wolisz nie wiedzieć :D :P Quote
Aleksa. Posted January 1, 2016 Author Posted January 1, 2016 Ej, pisz publicznie :D Bom też ciekawa. Nie będę go ośmieszać :P Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1 minutę temu, majoka napisał: czekam na to co zmalował .... To sobie poczekasz :P Quote
mar....ka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 1 minutę temu, magdabroy napisał: To sobie poczekasz :P jestem cierpliwa Quote
Aleksa. Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Jak znaleźć wątki, w których się udzielałam... ? pomocy :( Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Na tę chwilę jedyne co opanowałam to: -przy nicku klikasz na "obserwowana zawartość" I masz wszystkie wątki, w których się udzielałaś czy obserwowałaś -jak klikniesz na "zmień ustawienia" przy wybranym wątku, a następnie "zaktualizuj ustawienia", to dany wątek wskoczy Ci na pierwszą stronę tych obserwowanych Jeszcze jedno co mogę napisać, to że w "obserwowana zawartość", niebieski pasek "sortuj wg" musi być zaznaczone "wszystkie" ;) Quote
Aleksa. Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Na tę chwilę jedyne co opanowałam to: -przy nicku klikasz na "obserwowana zawartość" I masz wszystkie wątki, w których się udzielałaś czy obserwowałaś -jak klikniesz na "zmień ustawienia" przy wybranym wątku, a następnie "zaktualizuj ustawienia", to dany wątek wskoczy Ci na pierwszą stronę tych obserwowanych Jeszcze jedno co mogę napisać, to że w "obserwowana zawartość", niebieski pasek "sortuj wg" musi być zaznaczone "wszystkie" ;) Tak, już widziałam u Ciebie..u mnie nie ma zawartości wcale..prócz dorowego watku Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 To teraz masz co robić przez najbliższe godziny :P Quote
Aleksa. Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 3 minuty temu, magdabroy napisał: To teraz masz co robić przez najbliższe godziny :P Nie chce mi się :) Quote
Victoria Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 tuturututu tuturututu turutututu tuturututu you are a leń bum bum Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ola, ucz się angielskiego od Victorii ;) Za pół roku będzie Ci potrzebny :P Quote
Aleksa. Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Ale mi nie wchodza do głowy :D cóż poradzę :p Quote
Aleksa. Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Jak Ty to zawsze piszesz :D czekam :D zapraszam :D Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Jak przylecisz, to Ci wbiję :P Teraz nigdzie nie jadę :P Quote
angineuuka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 26 minut temu, Victoria napisał: tuturututu tuturututu turutututu tuturututu you are a leń bum bum Ahahahahah Quote
Recommended Posts