Aleksa. Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Hejka Olcia :D ojej, jak słodzisz :D heeeej :)) Quote
Aleksa. Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Dawaj Aga, może spełnie Twoje oczekiwania :P Quote
łamAga Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Hahahahahaha wcale nic nie chce :P ale jak już nalegasz to może być nowe legowisko dla Nerona :P Quote
Aleksa. Posted January 6, 2016 Author Posted January 6, 2016 Dorze też by się przydało! jakaś panna w domu jej zjadła :P Quote
*Magda* Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 A ja Torce kupiłam jakieś pół roku temu, ale jest beznadziejne :/ Quote
Tyśka) Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Hej, mi język też żaden nie wchodzi. I matma. Jedyne, co umiem to trochę starożytną łacinę, tak bardzo potrzebną na rynku :D Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Cześć Madzia. Któreś z Psów ( dora lub rudy) robią sobie ze mnie jaja. No ale od. Początku..zamówiłam im karmę, niestety troszkę za późno, bo kuriera jeszcze nie było, a karma wczoraj sie skonczyyla.. ugotowałam im cokolwiek do jedzenia i zostało `trochę` na dzisiaj..wystawilam rano garnek na dwor, bo brak miejsca w lodowce. Garnek byl przykryty pokrywka.. chce wziac ten garnek, a on pusty..:P stawiam na Rudego! Pewnie miał frajdę, kiedy bylam z dora i lara w leesie. Dzisiaj jak na mnie bardzo aktywnie D&L 6 km spaceru, Rudy prawie 3,5 km :) I zamiast sobie coś gotowac, to gotuje im ryż pomieszany z maakaroonem i całe szczęście mam jeszcze dwie puszki lukullusa :) Quote
Tyśka) Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Buhahaha, powinnaś się cieszyć, docenił Twoją kuchnię ;) Quote
*Magda* Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 Ola, najważniejsze, że psu smakowało ;) A któremu, to już mało ważne :D Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Wszystko się już wydało :D Pies, który się upomina o żarcie nie zrobił tego! baa! jak stawiam mu jego miche, nawet nie wstał..tylko popatrzył na mnie z miną 'przecież już jadłem'..no ale trochę skosztował drugi raz :D Tak tak mowa o Rudym :D Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 standardowo dodaj plik, potem przeciągasz ten obrazek na te tło, w którym piszesz wiadomość i klikasz na zdjęcie dwukrotnie Quote
Aleksa. Posted January 7, 2016 Author Posted January 7, 2016 Ja kopiowałam link z foto z fb, to może jakoś inaczej :D Quote
mar....ka Posted January 7, 2016 Posted January 7, 2016 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Ja kopiowałam link z foto z fb, to może jakoś inaczej :D pewnie tak Quote
*Magda* Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Ola, zjadłam resztę obiadu, więc nie zostało dla Ciebie :P Quote
Aleksa. Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 No wiesz, samolot mi odwołali więc nie dolecialam :P Quote
Aleksa. Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Byłyśmy dzisiaj z Lara na treningu po chyba 2 miesiacach przerwy. Nooo, bieg po piachu wcale nie jest łatwy..plus brak kondycji hihihi :) ale Lara się starała! Dzielna sucza! Mam nawet jeden filmik z udanego przebiegu, gdzie widać jak sie zakopujemy w.piachu :P alle gdyby byla gleba to przynajmniej miekko :) Quote
Recommended Posts