Aleksa. Posted December 17, 2014 Author Posted December 17, 2014 Ostatnie :jumpie: Następne nie wiem kiedy :D Teraz lecę uczyć się na jutrzejsze kolokwium :look3: od cholery materiału do szpitala :nonono2: :nerwy: :icon_roc: Quote
łamAga Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Bedziesz sie Marcelkiem zajmowała ? ;) sweet zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nauki nie zazdroszczę ale kiedys Ci się to odwdzięczy ;) Quote
Aleksa. Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Bedziesz sie Marcelkiem zajmowała ? ;) sweet zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nauki nie zazdroszczę ale kiedys Ci się to odwdzięczy ;) Na razie czekamy na mój nowy plan zajęć, bo potrzeba nam jednego całego dnia wolnego w tyg :( Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Na razie czekamy na mój nowy plan zajęć, bo potrzeba nam jednego całego dnia wolnego w tyg :( Ale i tak Cię podziwiam że bierzesz pod uwagę zajęcie się takim maleństwem :) Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Ola mu będzie cyca dawać :megagrin: Powodzenia :P Quote
Aleksa. Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 Mały je sztuczne :) do tego jakieś inne, bo uczulenia dostał. Nie pamiętam jakie, dopiero do domu ze szpitala wróciłamz wiec nie myślę:D Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Mały je sztuczne :) do tego jakieś inne, bo uczulenia dostał. Nie pamiętam jakie, dopiero do domu ze szpitala wróciłamz wiec nie myślę :D Ja też powaznie mysle o sztucznym , dzisiaj to budzi mi sie co 1,5 h z wielkim placzem i jak go przystawie do cyca to ciagnie jak by nie jadł cały dzien , wydaje mi sie ze sie moim pokarmem nie najada :( Quote
Aleksa. Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 A Macelek coś kiepsko jadł .. :/ jakieś 40 ml, a powinien ok 120 jak nie pomyliłam Quote
łamAga Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 A Macelek coś kiepsko jadł .. :/ jakieś 40 ml, a powinien ok 120 jak nie pomyliłam ja mam własnie podobny problem , ściagam swojego pokarmu góra 60 ml z obu piersi więc jak go karie z jednego to wypija moze jakies 30 a powinien na dzien dzisiejszy wypić co najmniej 100 :/ Quote
Aleksa. Posted December 18, 2014 Author Posted December 18, 2014 ja mam własnie podobny problem , ściagam swojego pokarmu góra 60 ml z obu piersi więc jak go karie z jednego to wypija moze jakies 30 a powinien na dzien dzisiejszy wypić co najmniej 100 :/ Jakieś niejadki z tych dzieciaczków :D Quote
Aleksa. Posted December 21, 2014 Author Posted December 21, 2014 Hejka :) Zaraz się muszę zebrać na spacer z kundlem :P Kluczę od domu kociaka Pedro już mam, a po południu przywożą klucze od tamtych trzech zwierzaczków także opieka świąteczna aktualna :P :laugh2_2: wczoraj byłam w pracy u weta, a potem jeszcze tam idę we wtorek :P także troszkę popracuje :megagrin: Quote
*Magda* Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Ja też jutro podrzucam klucze koledze, żeby zaglądał do Lumpka ;) Quote
Aleksa. Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 Hejka,ale dzisiaj zwariowany dzień :P Wstałam o 5 pojechałam na chwile na uczelnie, potem po prezent dla siostry- niestety nie kupiłam, bo już nie było tego co chciała..:/ potem szybko do domu i jechałam kociaka nakarmić, bo siostra jednak nie dała rady-rozchorowała się... potem po prezent dla koleżanki, do domu zjesć kanapke i do Leny ( była podopieczna.) Wczoraj jej mama zadzwoniła czy dam rade dzisiaj i jutro z Lenką zostać, bo jej opiekunki babcia zmarła i nie da rady przyjść. :( Quote
łamAga Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 Hejka ;) To mialaś zabiegany dzień , ja te z zawsze na ostatnią chwile robie prezenty i pozniej nie ma nic co chciałam hehe Quote
Aleksa. Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 Wszystkim życzymy Wesołych Świąt :P Quote
łamAga Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Wesołych Świąt !!!! ;) dotarłam na dogo ;) Quote
Recommended Posts