Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A u mnie jak wiadomo z myśleniem nie jest za dobrze wiec ostatnio zablokowala bym sobie karte bankomatowa bo zapomniałam ze mam nową i wpisywałam pin od starej  :megagrin: i jeszcze zdziwiona ze mi kasy nie chce wypłacić i karte wypluwa  :megagrin: dobrze że nie skopałam tego bankomatu  :megagrin:

Posted

A u mnie jak wiadomo z myśleniem nie jest za dobrze wiec ostatnio zablokowala bym sobie karte bankomatowa bo zapomniałam ze mam nową i wpisywałam pin od starej :megagrin: i jeszcze zdziwiona ze mi kasy nie chce wypłacić i karte wypluwa :megagrin: dobrze że nie skopałam tego bankomatu :megagrin:

Haha to faktycznie za dużo różnych haseł to ty lepiej nie miej :megagrin:

Swoją drogą kiedyś moja koleżanka miała kartę bankomatową,i ciągle zapominała hasła. Więc jej doradzono, żeby sobie je zapisała. No i ona to zrobiła, ale.... Na karcie :mdleje: Stwierdziła że miała na kartce, ale zapomniała gdzie rzuciła kartkę i wygodniej jej na karcie. Do czasu, aż karty nie zgubiła... Tak więc Aguś, gorsze sklerotyki od nas też istnieją :grins:
Posted

- Olu, dlaczego zdecydowałaś się na kolejnego i to małego psa?

- Dora nie mieściła mi się do koła z Biedry 

:evil_lol:

TAAAAK  :klacz:  :jumpie:  :laugh2_2:

Posted

Zdecydowanie-kolejny pies max do kolana :D

Nie chce waszych psów  :megagrin:

Ale ja mam na zbyciu "nieswojego" :P I ma niespełna 50cm w kłębie i sprawdzi się w sportach  :siara: