Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na działce u babci-ogródki działkowe w Koszalinie :) na plażę pojechalysmy do .. zapomniałam miejscowości, ale za mielnem :lol:

Bez Dorciakowej :(

Posted

[quote name='vege*']Powodzenia :) Jazda samochodem jest bardzo przyjemna :)[/QUOTE]

nie dziękuję :D okaże się :))

[quote name='Ty$ka']To miłej nauki na prawko. Nie zabij tam nikogo :p[/QUOTE]
postaram się :p
[quote name='rashelek']Na wykładach to nudno jest. Wiadomo, jazdy najlepsze :grins: To jeszcze z miesiąc Ci został do jazd, nie?[/QUOTE]

Poszłam na kurs weekendowy :) Jazdy mogę zacząć, jak będę miała jakiś numer pk (?) czy coś takiego.. ;) ale nie mogę znaleźć zdjęcia dowodowego.. wiec muszę iść zrobić nowe, a potem do wydziału komunikacji ;)
[quote name='Angi']na wykładach to ja umrę :grins:[/QUOTE]

nie jest tak źle :D byle do przerwy i tak ciągle :D
[quote name='magdabroy']Nie za dobrze Ci :mad::eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Takiej to dobrze :p[/QUOTE]

No właśnie nie za dobrze :P Musiałam kosić tam na działce, pielić itp. więc na plażowanie praktycznie tylko wtedy miałyśmy czas, bo innego dnia już padał deszcz.. potem w dniu wyjazdu byłyśmy jeszcze na spacerze po plaży ;) ale zawsze to jakiś wyjazd. ;)

[quote name='trabeska']Ej, w jakiej miejscowości dokładniej jesteś? :D Z Dorą jesteś? Teraz pogoda u nas fajna, w sam raz nad morze.[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']Pewnie jesteście na tej plaży na ktorej My byliśmy , też nie pamietam miejscowości ale była za Mielnem , super tam było , i dużo piesów biegało :loveu:[/QUOTE]

To było Unieście, czy jakoś tak :)

[quote name='Molowe']oo no to widzę,że wakacje na 100% zazdrościmy :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Miłego odpoczynku :loveu:[/QUOTE]
:loveu::loveu:
[quote name='rashelek']I jak tam wyjazd? :) Kiedy wracasz do Dorciakowej? :grins:[/QUOTE]

Już jestem :D byłyśmy w lesie i deszcz nas złapał :eviltong:

Posted

Musisz wyrobić pkk-profil kandydata na kierowcę żebyś mogła właśnie rozpocząć jazdy,no to trzymam kciuki żebyś szybko kurs ukończyła i dobrze egzamin zdała,ja też jestem w trakcie :grins:

Posted

[quote name='Molowe']Musisz wyrobić pkk-profil kandydata na kierowcę żebyś mogła właśnie rozpocząć jazdy,no to trzymam kciuki żebyś szybko kurs ukończyła i dobrze egzamin zdała,ja też jestem w trakcie :grins:[/QUOTE]

No dokładnie coś takiego muszę zrobić :D Trzymam za Ciebie kciuki :buzi: damy radę :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']No dokładnie coś takiego muszę zrobić :D Trzymam za Ciebie kciuki :buzi: damy radę :)[/QUOTE]

oo dziękuję serdecznie Kochana! :calus:

Posted

Co to jest "profil kandydata na kierowcę"? Ja nie musiałam czegoś takiego wyrabiać :crazyeye: Po prostu jak skończyłam teorię to poszłam na jazdy. A egzamin mogłam mieć dopiero po urodzinach ;)

Posted

Bo to nowość wprowadzona dopiero w zeszłym roku chyba :) Taki papierek urzędowy zawierający informację o jaką kategorię się ubiegasz,podstawowe dane i w ogóle nie wiem po co im to no ale takie są wymogi :D

Posted

Razem z Sonką życzymy ci wszystkiego najlepszego Dora :loveu: [IMG]http://forum.barcis.pl/images/smilies/urodziny.gif[/IMG] [IMG]http://forum.barcis.pl/images/smilies/urodziny.gif[/IMG]

Posted

[quote name='trabeska']Ej, w jakiej miejscowości dokładniej jesteś? :D Z Dorą jesteś? Teraz pogoda u nas fajna, w sam raz nad morze.[/QUOTE]
W Warszawie :mdleje:

Posted

[quote name='Sonka95']Razem z Sonką życzymy ci wszystkiego najlepszego Dora :loveu: [IMG]http://forum.barcis.pl/images/smilies/urodziny.gif[/IMG] [IMG]http://forum.barcis.pl/images/smilies/urodziny.gif[/IMG][/QUOTE]

[quote name='marta1624']Wszystkiego najlepszego!!! :loveu:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Sto lat Dorcia :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Baski_Kropka']100 lat Dorcia :D
[/QUOTE]

[quote name='dOgLoV']A nie wygląda na tyle ;)

sto latek :loveu:
[/QUOTE]

DZIĘKUJEMY :loveu:
[quote name='Yuki_']Wytulaj Dorę ;)[/QUOTE]

dobrze :lol:
[quote name='Yuki_']W Warszawie :mdleje:[/QUOTE]

Byłam w Koszalinie. ;)
[quote name='westie_justa']Boże wszyscy prawko zdają, jak ten czas szybko leci :evil_lol:
Wszystkiego najlepszego dla Dorci, chyba musimy sie na jakis spacer umówic ;)[/QUOTE]

Kogo ja widzę! :o No pewnie :P