Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']aby przetrwać początek :) Ogólnie podoba mi się jak ktoś ma aparat, ale samej siebie w nim sobie nie wyobrażam :evil_lol:[/QUOTE]
aparaty fajnie wyglądają, ale bez jedzenia :evil_lol: taka dziewczyna kiedyś ze mną do podstawówki chodziła i pamiętam to jak dziś zawsze miałam w nim sałatę i jakieś żarcie:mdleje:

Posted

[quote name='vege*']aparaty fajnie wyglądają, ale bez jedzenia :evil_lol: taka dziewczyna kiedyś ze mną do podstawówki chodziła i pamiętam to jak dziś zawsze miałam w nim sałatę i jakieś żarcie:mdleje:[/QUOTE]

Może zostawiała sobie na później :diabloti:

Posted

mój chłopak nosił aparat przez 6 lat, teraz ma taki do wypchnięcia żuchwy i z początku, kiedy był on jako stały, chodził wiecznie wkurzony, bo żeby go bolały, całe podniebienie, a wszystko przez to, że niektóre resztki jedzenia przedostawały się pod plastik i sprawiały ból, pomimo płukania ust. tragedia, cieszę się, że mam proste zęby.

Posted

[quote name='vege*']aparaty fajnie wyglądają, ale bez jedzenia :evil_lol: taka dziewczyna kiedyś ze mną do podstawówki chodziła i pamiętam to jak dziś zawsze miałam w nim sałatę i jakieś żarcie:mdleje:[/QUOTE]

[quote name='Ana :)']Oooo nie jedzenie zaplątane w aparat to jakaś tragedia !! Początki bolą[/QUOTE]

[quote name='Luzia']Może zostawiała sobie na później :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='Ana :)']hahah zostawia na gorsze czasy :D przecież nic nie może się zmarnować :evil_lol:[/QUOTE]

Nie no dbanie o takie sprawy to podstawa :lol:

[quote name='Lucky.']mój chłopak nosił aparat przez 6 lat, teraz ma taki do wypchnięcia żuchwy i z początku, kiedy był on jako stały, chodził wiecznie wkurzony, bo żeby go bolały, całe podniebienie, a wszystko przez to, że niektóre resztki jedzenia przedostawały się pod plastik i sprawiały ból, pomimo płukania ust. tragedia, cieszę się, że mam proste zęby.[/QUOTE]

No to właśnie ja jutro mam zakładany ekspander, ale nie plastikowy.. :roll: Wiem, że będzie bolało, ale cóż trzeba swoje wycierpień i muszę się z tym pogodzić :):)
[quote name='Sonka95']Ja to jednyny aparat jaki miałam to taki zdejmowany najpierw to go codziennie nosiłam , a potem już zapominałam ;)[/QUOTE]

masz szczęście :D choć nie ukrywam, że podoba mi się apart u kogoś :D ale siebie w nim nie wyobraząm sobie :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']Dorka[/QUOTE]

Aaaa jakie piękne! Bardzo dziękuję ! :cool3: ejjj ostatnie! wydało się, że psa w lesie zostawiłam :mad:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Aaaa jakie piękne! Bardzo dziękuję ! :cool3: ejjj ostatnie! wydało się, że psa w lesie zostawiłam :mad:[/QUOTE]

A nie zostawiłaś? :evil_lol:

Nie tłumacz się - i tak nikt Ci nie uwierzy :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jaka piekna :loveu:
:loveu:
[quote name='kalyna']Mi się jakiś czas temu podobały aparaty.. ale nosić nie musiałam.. teraz już mi przeszło :lol:

http://imageshack.us/a/img526/8278/img0081su.jpg :loveu:

No a ja od wczoraj mam ekspander. Bolało przy zakładaniu :shake: wczoraj mega ślinotok, ale już jest lepiej pewnie jakieś 6 miesiecy czy ile to bede miala przejade na jogutrach :roll: wczoraj ni umialam połknąć wody :lol:

[quote name='Sonka95']Cudo :loveu: http://imageshack.us/a/img402/4153/img0076pe.jpg

Biedna Dora przywiązana do drzewa :mad: http://imageshack.us/a/img4/8540/img0111ez.jpg

taka kara wiesz :lol::lol:
[quote name='dOgLoV']doberek ;)
hej hej :)
[quote name='Luzia']A nie zostawiłaś? :evil_lol:

Nie tłumacz się - i tak nikt Ci nie uwierzy :lol:

no przynajmniej mam spokój :lol:

Posted

[quote name='Luzia']To teraz przyznaj się jakiego następnego planujesz, a może kot tym razem? :lol:[/QUOTE]

Co Ty będę jak wszyscy Border LOL :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Co Ty będę jak wszyscy Border LOL :D[/QUOTE] a

no spoko, weź pieska, ja będę miała suczkę i będziemy rozmnażać :loveu:

Posted

[quote name='Luzia']a

no spoko, weź pieska, ja będę miała suczkę i będziemy rozmnażać :loveu:[/QUOTE]

oooo no widzisz jakie plany ambitne :D :D

Posted

Dzięki za odwiedziny :)

mam fotki i to coś nowego, bo swoje haha :D tzn że ja robiłam a nie jak zwykle Beata ;)

Margareta :)

Dajzi :p

coś ta picasa jakość psuje:roll: