Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']wszystko jasne , niby że w odwiedziny do Rysia a tu do pana na kawkę :diabloti:[/QUOTE]

Pan jest miły powiedział że zaprasza :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']:roflt::roflt::roflt:żeby tego nie przeczytał :P[/QUOTE]

dlatego napisałam tu a nie w Ryśkowej galerii :diabloti:

Ja też nie mam nic do takiego sposobu ubierania ;) Jak mu wygodnie może nawet body założyć i tylko w nim popylać :razz: to kwestia jego wygody i dobrego samopoczucia ;)

Sama w gimnazjum miałam manie na spodnie których krok zaczynał się w kolanach, ale to było dawno i z tego wyrosłam ( z czego najbardziej cieszyła się moja mamusia :lol: )

[quote name='motyleqq']pan ma bardzo fajną pufę, na miejscu Rysia bym z niej korzystała :evil_lol:[/QUOTE]

:mdleje: zabiłaś mnie w tym momencie :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='betty_labrador']tydzien juz! ale ten czas leci...
bardzo szybko, ale Rysio ma się dobrze :lol:
[quote name='vege*']ja mam swój ponad 3 lata i już sie lekko sypie :lol:
Ja swój ponad dwa lata, ale jeszcze jako tako działa :evil_lol:
[quote name='Sonka95']Hej:) Dzisiaj wreszczie słoneczko wyjrzało :loveu:

Tak, byliśmy aż na spacerku :loveu: i będą fotki dlatego trasa taka długa w czasie, bo dużo stałyśmy w miejscu :diabloti:

http://www.endomondo.com/workouts/194883036/8736898

Przez 4 dni będę opiekowała się kotem rosyjskim :) zaczynam od czwartku :loveu:

edit:
właśnie się dowiedziałam, że na weekend przyjeżdża do nas Tosca :D jak widać na brak atrakcji nie narzekam :evil_lol:

Edited by Aleksandra95
Posted

[quote name='betty_labrador']Ty masz sama atrakcje w życiu! i jeszcze ta chemia :evil_lol:[/QUOTE]

A Ty weź daj w końcu fotki zrobione 3 tyg temu :siara: bo masz zaległości :evil_lol: to popatrzymy jeszcze z utęsknieniem na Rysia :shake: czekam aż tam się już dobrze przyzwyczai i Pan ma nas odwiedzić, bo ma Dory smycz :eviltong:
[quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE]

[quote name='Klaudia&Aza']Hejka ;) ;) ;)[/QUOTE]

Cześć :loveu:
[quote name='Sonka95']No to super atrakcje na Ciebie czekają :cool3:[/QUOTE]

Jeszcze nie wiem jak w piątek się wyrobię :lol: Wstanę, jadę do kota- wracam jadę na połowe dnia do Przytuliska z Beatą :cool3: wracam jadę do kota,wracam do domu jadę do znajomych wrócę nad ranem i znowu do kota :mdleje: ale no nic jeszcze międzyczasie Tosia z Dorką się przewiną :D ale jak im się będzie nudzić całe szczęście potrafią sobie znaleźć zajęcie :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']No właśnie, dawać jakieś fotki bo mi się nudzi, a nie ma czego hejtować :lol:

pffff,w tej galerii są tylko słodziaki, więc można słodzić :loveu: :diabloti:

Posted

Ja dzis obrabiam -ju połowe mam -zdjeć z niedzieli :P a do tamtych musze zajrzeć ale wydaje mi sie że dużo nieostrych wyszło dlatego mało wstawiłam, ale głowy nie dam. :D

Macie fotki, które zreszta sama Aleksandra robiła, tyle że moim aparatem :eviltong:

Więcej będzie później bo głupi imageshack nie chce wgrywać fotek :roll:

Posted

Dzięki za fotki :D wyszło mi coś ostrego ? :D

a ja przypomniałam sobie, że mam te filmiki z majówki :lol: nic konkretnego, więc wgrałam wszystko i poprzycinałam niepotrzebne fragmenty tylko :D zanim się załaduje, to wieczorem będzie :p