betty_labrador Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 sliczne huszczaki :loveu: ja sie zabieram z Toba -jak nie masz nic przeciwko :) Quote
Luzia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [url]http://znajdki.pl/images/hus1_1.jpg[/url] ta jest piękności :) Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Talucha']O jakie ślicznotki :) Ja się miałam dzisiaj wybrać i jak zwykle mi nie wyszło :roll:[/QUOTE] Też mi się podobają :cool3: [quote name='betty_labrador']sliczne huszczaki :loveu: ja sie zabieram z Toba -jak nie masz nic przeciwko :)[/QUOTE] Zobaczę, bo może będę jechała 31 w piątek, bo mam wolne ;) a ty w pracy [quote name='M&S']Dzień dobry :)[/QUOTE] Czeeść :cool3: [quote name='Luzia'][URL]http://znajdki.pl/images/hus1_1.jpg[/URL] ta jest piękności :)[/QUOTE] [quote name='Anecioreczek']śliczne te panny![/QUOTE] [quote name='Sonka95']Śliczne dziewczyny :loveu::loveu:[/QUOTE] Zgodzę się :loveu: [quote name='magdabroy']Hej Ola :)[/QUOTE] Cześć :lol: Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 hello ;) u was tez taka paskudna pogoda jak u nas ?? :roll: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Skad wiesz ze w pracy?;) ale oki rozumiem. Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='dOgLoV']hello ;) u was tez taka paskudna pogoda jak u nas ?? :roll:[/QUOTE] hej :) Wiesz co.. rano padało, a potem i do tej pory już nie, ale nie jest ciepło.. słonca brak.. :( [quote name='betty_labrador']Skad wiesz ze w pracy?;) ale oki rozumiem.[/QUOTE] Bo to piątek, nie ? ;) Quote
betty_labrador Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Aleksandra95']hej :) Wiesz co.. rano padało, a potem i do tej pory już nie, ale nie jest ciepło.. słonca brak.. :( Bo to piątek, nie ? ;)[/QUOTE] Tak, wiem .. Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='betty_labrador']Tak, wiem ..[/QUOTE] Nom ;) a też zależy od dojazdu, więc jak ja będę jechać, to na cały dzień. ;) biore rogalika, picie i jade :p nie wiem, czy piszesz się na taki wyjazd Quote
betty_labrador Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Aleksandra95']Nom ;) a też zależy od dojazdu, więc jak ja będę jechać, to na cały dzień. ;) biore rogalika, picie i jade :p nie wiem, czy piszesz się na taki wyjazd[/QUOTE] Czy sugerujesz ze caly dzien dla mnie poza domem to nie dla mnie ? ;) ale spokojnie, jeszcze Nie wiem czy dostane dzien wolny, a po drugie nie lubie sie wpraszać na siłe ;) Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='betty_labrador']Czy sugerujesz ze caly dzien dla mnie poza domem to nie dla mnie ? ;) ale spokojnie, jeszcze Nie wiem czy dostane dzien wolny, a po drugie nie lubie sie wpraszać na siłe ;)[/QUOTE] no to pytam, czy chciałabyś cały dzień, bo ja zwykle na tyle tam jade ;) Quote
betty_labrador Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Aleksandra95']no to pytam, czy chciałabyś cały dzień, bo ja zwykle na tyle tam jade ;)[/QUOTE] Jesli dostane wolny to z mila checia. :) Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='betty_labrador']Jesli dostane wolny to z mila checia. :)[/QUOTE] Mama w piątek normalnie do pracy jednak idzie, ale może siostra będzie miała wolne kupiła nowy samochód, to będzie nim na początku dużo jeździć żeby się nacieszyć :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Aleksandra95']Mama w piątek normalnie do pracy jednak idzie, ale może siostra będzie miała wolne kupiła nowy samochód, to będzie nim na początku dużo jeździć żeby się nacieszyć :evil_lol:[/QUOTE] Hehe to musisz siostrze teraz wymyslac sposobnosci do długich wyjazdów :diabloti: Quote
Sonka95 Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='Aleksandra95'] kupiła nowy samochód, to będzie nim na początku dużo jeździć żeby się nacieszyć :evil_lol:[/QUOTE] To będziesz miała teraz dobrze ... wszędzie podwózki :cool3: Quote
Ty$ka Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Takie haszczaki jak te schronowe to mi się podobają :loveu: Quote
Aleksa. Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Sonka95']To będziesz miała teraz dobrze ... wszędzie podwózki :cool3:[/QUOTE] nie, bo i tak ciągle w pracy :p [quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE] cześć :) [quote name='Ty$ka']Takie haszczaki jak te schronowe to mi się podobają :loveu:[/QUOTE] mnie też :) A ja dzisiaj dostałam zaje.bistego konia :loveu: Quote
łamAga Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='Aleksandra95'] A ja dzisiaj dostałam zaje.bistego konia :loveu:[/QUOTE] konia ?? :cool3: Quote
*Magda* Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='Aleksandra95'] A ja dzisiaj dostałam zaje.bistego konia :loveu:[/QUOTE] Więcej szczegółów proszę ;) Quote
Aleksa. Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='dOgLoV']konia ?? :cool3:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Więcej szczegółów proszę ;)[/QUOTE] No przecież zaczęłam jeździć konno znowu :D i co lekcje bywa inny koń, a dzisiaj dostałam pierwszy raz taka klacz i tak się super jeździło :) na początku trochę nie mogłam wyczuć rytmu, ale i tak super :loveu: Quote
łamAga Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='Aleksandra95']No przecież zaczęłam jeździć konno znowu :D i co lekcje bywa inny koń, a dzisiaj dostałam pierwszy raz taka klacz i tak się super jeździło :) na początku trochę nie mogłam wyczuć rytmu, ale i tak super :loveu:[/QUOTE] ahaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Recommended Posts