Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']O jakie ślicznotki :) Ja się miałam dzisiaj wybrać i jak zwykle mi nie wyszło :roll:[/QUOTE]
Też mi się podobają :cool3:

[quote name='betty_labrador']sliczne huszczaki :loveu: ja sie zabieram z Toba -jak nie masz nic przeciwko :)[/QUOTE]

Zobaczę, bo może będę jechała 31 w piątek, bo mam wolne ;) a ty w pracy
[quote name='M&S']Dzień dobry :)[/QUOTE]

Czeeść :cool3:
[quote name='Luzia'][URL]http://znajdki.pl/images/hus1_1.jpg[/URL]
ta jest piękności :)[/QUOTE]

[quote name='Anecioreczek']śliczne te panny![/QUOTE]

[quote name='Sonka95']Śliczne dziewczyny :loveu::loveu:[/QUOTE]

Zgodzę się :loveu:
[quote name='magdabroy']Hej Ola :)[/QUOTE]

Cześć :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hello ;)

u was tez taka paskudna pogoda jak u nas ?? :roll:[/QUOTE]

hej :) Wiesz co.. rano padało, a potem i do tej pory już nie, ale nie jest ciepło.. słonca brak.. :(

[quote name='betty_labrador']Skad wiesz ze w pracy?;) ale oki rozumiem.[/QUOTE]

Bo to piątek, nie ? ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']Tak, wiem ..[/QUOTE]

Nom ;) a też zależy od dojazdu, więc jak ja będę jechać, to na cały dzień. ;) biore rogalika, picie i jade :p nie wiem, czy piszesz się na taki wyjazd

Posted

[quote name='Aleksandra95']Nom ;) a też zależy od dojazdu, więc jak ja będę jechać, to na cały dzień. ;) biore rogalika, picie i jade :p nie wiem, czy piszesz się na taki wyjazd[/QUOTE]

Czy sugerujesz ze caly dzien dla mnie poza domem to nie dla mnie ? ;) ale spokojnie, jeszcze
Nie wiem czy dostane dzien wolny, a po drugie nie lubie sie wpraszać na siłe ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']Czy sugerujesz ze caly dzien dla mnie poza domem to nie dla mnie ? ;) ale spokojnie, jeszcze
Nie wiem czy dostane dzien wolny, a po drugie nie lubie sie wpraszać na siłe ;)[/QUOTE]

no to pytam, czy chciałabyś cały dzień, bo ja zwykle na tyle tam jade ;)

Posted

[quote name='betty_labrador']Jesli dostane wolny to z mila checia. :)[/QUOTE]

Mama w piątek normalnie do pracy jednak idzie, ale może siostra będzie miała wolne

kupiła nowy samochód, to będzie nim na początku dużo jeździć żeby się nacieszyć :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Mama w piątek normalnie do pracy jednak idzie, ale może siostra będzie miała wolne

kupiła nowy samochód, to będzie nim na początku dużo jeździć żeby się nacieszyć :evil_lol:[/QUOTE]

Hehe to musisz siostrze teraz wymyslac sposobnosci do długich wyjazdów :diabloti:

Posted

[quote name='Aleksandra95']
kupiła nowy samochód, to będzie nim na początku dużo jeździć żeby się nacieszyć :evil_lol:[/QUOTE]

To będziesz miała teraz dobrze ... wszędzie podwózki :cool3:

Posted

[quote name='Sonka95']To będziesz miała teraz dobrze ... wszędzie podwózki :cool3:[/QUOTE]

nie, bo i tak ciągle w pracy :p
[quote name='unikatowydiament']doberek :) :)[/QUOTE]
cześć :)
[quote name='Ty$ka']Takie haszczaki jak te schronowe to mi się podobają :loveu:[/QUOTE]
mnie też :)

A ja dzisiaj dostałam zaje.bistego konia :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']konia ?? :cool3:[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Więcej szczegółów proszę ;)[/QUOTE]

No przecież zaczęłam jeździć konno znowu :D i co lekcje bywa inny koń, a dzisiaj dostałam pierwszy raz taka klacz i tak się super jeździło :) na początku trochę nie mogłam wyczuć rytmu, ale i tak super :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']No przecież zaczęłam jeździć konno znowu :D i co lekcje bywa inny koń, a dzisiaj dostałam pierwszy raz taka klacz i tak się super jeździło :) na początku trochę nie mogłam wyczuć rytmu, ale i tak super :loveu:[/QUOTE]

ahaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: