PannaAnna Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Witamy :) Jakie piękne zdjęcia! U nas już śniegu ani śladu ;p Quote
M&S Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 U nas też sniegu niewiele, ale za to jest slisko jak diabli..... Miłego dnia:) Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='M&S']Fajne zimowe foty.[/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='Luzia']OMG widziałam zdjęcia dzieci... Ja stąd spadam :diabloti:[/QUOTE] te dzieci są kochane :diabloti: [quote name='PannaAnna']Witamy :) Jakie piękne zdjęcia! U nas już śniegu ani śladu ;p[/QUOTE] [quote name='Angi']U nie też beż śniegu, niestety :)[/QUOTE] u nas np. na podwórku nie ma, a dzisiaj w lesie dużo jest :D i dużo lodddu :evil_lol: [quote name='M&S']U nas też sniegu niewiele, ale za to jest slisko jak diabli..... Miłego dnia:)[/QUOTE] ślisko ślisko ;) [I][B] my dzisiaj szalałyśmy 4 godziny na spacerku :evil_lol: taka fajna pogoda była, przyjemnie się spacerowało, że do domu nie chciało nam się wracać :diabloti:[/B][/I] Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Nie ma kochanych dzieci :eviltong: Wszystkie są rozdarte i okropne :diabloti: A przynajmniej ja taka byłam :evilbat: Quote
angineuuka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 lodu u nas też dużo jest :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 A u nas nawet lodu już nie ma ;P Olaaaa, ja coraz bardziej chcę z Tobą zamieszkać - miałabym motywację pójść z psem na spacer :D Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Luzia']Nie ma kochanych dzieci :eviltong: Wszystkie są rozdarte i okropne :diabloti: A przynajmniej ja taka byłam :evilbat:[/QUOTE] te są wyjątkowo grzeczne :hmmmm: nawet ta malutka jakoś nie płakała :hmmmm: chyba coś z nimi nie tak :diabloti: [quote name='Angi']lodu u nas też dużo jest :evil_lol:[/QUOTE] porażka :D Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Ty$ka']A u nas nawet lodu już nie ma ;P Olaaaa, ja coraz bardziej chcę z Tobą zamieszkać - miałabym motywację pójść z psem na spacer :D[/QUOTE] hehehe :lol: dawaj dawaj, bo ja tylko w niedziele mam z kim spacerować, a tak bym miała motywacje :lol: tylko w te wolne bardzo dużo spacerowałyśmy :) Quote
angineuuka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ja już widzę jutrzejszy dzień z tym lodem :P Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']hehehe :lol: dawaj dawaj, bo ja tylko w niedziele mam z kim spacerować, a tak bym miała motywacje :lol: tylko w te wolne bardzo dużo spacerowałyśmy :)[/QUOTE] OK, dzięęęęki :loveu: Będziem razem spacerować. I będę mieć foootki :loveu: I siostrę :eviltong: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Ty$ka']OK, dzięęęęki :loveu: Będziem razem spacerować. I będę mieć foootki :loveu: I siostrę :eviltong:[/QUOTE] byś miała dwie siostry :lol: bo ja mam jeszcze siostrę :lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']byś miała dwie siostry :lol: bo ja mam jeszcze siostrę :lol:[/QUOTE] Super, zawsze to jakaś odmiana po braciach :lol: Quote
betty_labrador Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 i miałabyś sie z kim poślizgać na lodzie :lol: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Ty$ka']Super, zawsze to jakaś odmiana po braciach :lol:[/QUOTE] :D [quote name='Luzia']Może należy bateryjki wymienić?[/QUOTE] nie rozumiem :evil_lol: [quote name='betty_labrador']i miałabyś sie z kim poślizgać na lodzie :lol:[/QUOTE] gdzie tam zaprzęg od razu byśmy miały:lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']gdzie tam zaprzęg od razu byśmy miały:lol:[/QUOTE] Chcesz mi Gamonia podpiąć do zaprzęgu? :mad: Idę na to pod warunkiem, że przed nami będzie biegła kura :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Ty$ka']Chcesz mi Gamonia podpiąć do zaprzęgu? :mad: Idę na to pod warunkiem, że przed nami będzie biegła kura :diabloti:[/QUOTE] a co myślisz, że i dora sama z siebie będzie biegła ? :D po stronie Dory kot, a po stronie Morusa kura :lol: Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Bateryjki dzieciom wymienić bo musiały się wyczerpać skoro takie spokojne są ;) Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Luzia']Bateryjki dzieciom wymienić bo musiały się wyczerpać skoro takie spokojne są ;)[/QUOTE] a to do dzieci było :lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']a co myślisz, że i dora sama z siebie będzie biegła ? :D po stronie Dory kot, a po stronie Morusa kura :lol:[/QUOTE] Proponuję podpiąć też Milkę, ona zarzuci takie tempo, że mój kundel dostanie zadyszki :lol: I gicior, będziemy mieć super zaprzęg ;] :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 [quote name='Aleksandra95']a to do dzieci było :lol:[/QUOTE] Tez na początki nie zczaiłam o co chodzi ;P Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Ty$ka']Proponuję podpiąć też Milkę, ona zarzuci takie tempo, że mój kundel dostanie zadyszki :lol: I gicior, będziemy mieć super zaprzęg ;] :loveu:[/QUOTE] a mamy sanie ? :hmmmm: [quote name='Ty$ka']Tez na początki nie zczaiłam o co chodzi ;P[/QUOTE] :lol: [quote name='Luzia']Mało rozgarnięte jesteście :evilbat:[/QUOTE] zdarza się :D Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 A no to fakt, obiecuję od dziś zawsze odpisywać z cytatem :lol: Quote
Recommended Posts