Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Fajne zimowe foty.[/QUOTE]

Dziękujemy :)
[quote name='Luzia']OMG widziałam zdjęcia dzieci... Ja stąd spadam :diabloti:[/QUOTE]
te dzieci są kochane :diabloti:
[quote name='PannaAnna']Witamy :)

Jakie piękne zdjęcia! U nas już śniegu ani śladu ;p[/QUOTE]

[quote name='Angi']U nie też beż śniegu, niestety :)[/QUOTE]
u nas np. na podwórku nie ma, a dzisiaj w lesie dużo jest :D i dużo lodddu :evil_lol:

[quote name='M&S']U nas też sniegu niewiele, ale za to jest slisko jak diabli.....

Miłego dnia:)[/QUOTE]

ślisko ślisko ;)

[I][B]
my dzisiaj szalałyśmy 4 godziny na spacerku :evil_lol: taka fajna pogoda była, przyjemnie się spacerowało, że do domu nie chciało nam się wracać :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Luzia']Nie ma kochanych dzieci :eviltong: Wszystkie są rozdarte i okropne :diabloti:

A przynajmniej ja taka byłam :evilbat:[/QUOTE]

te są wyjątkowo grzeczne :hmmmm: nawet ta malutka jakoś nie płakała :hmmmm: chyba coś z nimi nie tak :diabloti:

[quote name='Angi']lodu u nas też dużo jest :evil_lol:[/QUOTE]

porażka :D

Posted

[quote name='Ty$ka']A u nas nawet lodu już nie ma ;P

Olaaaa, ja coraz bardziej chcę z Tobą zamieszkać - miałabym motywację pójść z psem na spacer :D[/QUOTE]

hehehe :lol: dawaj dawaj, bo ja tylko w niedziele mam z kim spacerować, a tak bym miała motywacje :lol: tylko w te wolne bardzo dużo spacerowałyśmy :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']hehehe :lol: dawaj dawaj, bo ja tylko w niedziele mam z kim spacerować, a tak bym miała motywacje :lol: tylko w te wolne bardzo dużo spacerowałyśmy :)[/QUOTE]
OK, dzięęęęki :loveu: Będziem razem spacerować. I będę mieć foootki :loveu: I siostrę :eviltong:

Posted

[quote name='Ty$ka']OK, dzięęęęki :loveu: Będziem razem spacerować. I będę mieć foootki :loveu: I siostrę :eviltong:[/QUOTE]

byś miała dwie siostry :lol: bo ja mam jeszcze siostrę :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Super, zawsze to jakaś odmiana po braciach :lol:[/QUOTE]

:D
[quote name='Luzia']Może należy bateryjki wymienić?[/QUOTE]
nie rozumiem :evil_lol:
[quote name='betty_labrador']i miałabyś sie z kim poślizgać na lodzie :lol:[/QUOTE]

gdzie tam zaprzęg od razu byśmy miały:lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']gdzie tam zaprzęg od razu byśmy miały:lol:[/QUOTE]
Chcesz mi Gamonia podpiąć do zaprzęgu? :mad: Idę na to pod warunkiem, że przed nami będzie biegła kura :diabloti:

Posted

[quote name='Ty$ka']Chcesz mi Gamonia podpiąć do zaprzęgu? :mad: Idę na to pod warunkiem, że przed nami będzie biegła kura :diabloti:[/QUOTE]

a co myślisz, że i dora sama z siebie będzie biegła ? :D po stronie Dory kot, a po stronie Morusa kura :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a co myślisz, że i dora sama z siebie będzie biegła ? :D po stronie Dory kot, a po stronie Morusa kura :lol:[/QUOTE]
Proponuję podpiąć też Milkę, ona zarzuci takie tempo, że mój kundel dostanie zadyszki :lol:
I gicior, będziemy mieć super zaprzęg ;] :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Proponuję podpiąć też Milkę, ona zarzuci takie tempo, że mój kundel dostanie zadyszki :lol:
I gicior, będziemy mieć super zaprzęg ;] :loveu:[/QUOTE]

a mamy sanie ? :hmmmm:
[quote name='Ty$ka']Tez na początki nie zczaiłam o co chodzi ;P[/QUOTE]
:lol:
[quote name='Luzia']Mało rozgarnięte jesteście :evilbat:[/QUOTE]
zdarza się :D