Aleksa. Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Rolada wygląda smakowicie :loveu:[/QUOTE] Hej :) nom.:lol: [quote name='dOgLoV']super zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu: ale jak patrze na te wodne to brrrrrrr , zimno :evil_lol:[/QUOTE] to takie wspomnienia lata. : D [quote name='Paula03']Hej dziewczyny :D Po co ja tu weszłam? :diabloti: Zobaczyłam roladę i zrobiłam się głodna :diabloti: Idę coś zjeść :evil_lol:[/QUOTE] zrób taką.:lol: A tak w ogóle mamy sukces..:D dla mnie duży, a może dla niektórych mały.:p Dora włazi czterema łapami na moje nogi.:p było to ciężkie do nauczenia, ale udało się.. ciężka, bo Dora unikała takich kontaktów z ciałem..nie chciała nigdy wejść łapą na mnie czy coś, więc dwa razy tyle roboty ale jest.:lol: Quote
Natalia&Cody Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Brawo! :D :D to rozumiem przygotowanie do vaultów? :diabloti::eviltong: Quote
Aleksa. Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Brawo! :D :D to rozumiem przygotowanie do vaultów? :diabloti::eviltong:[/QUOTE] No tak na pewno ! :diabloti: nie chciałabym życia stracić. :D Quote
Kirinna Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 jak ty ją utrzymujesz!!! ja swojego malucha nie daje rady:) Quote
Aleksa. Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='Kirinna']jak ty ją utrzymujesz!!! ja swojego malucha nie daje rady:)[/QUOTE] na razie opierając się o łóżko, ale i bez niego dam radę ::diabloti: Quote
Aleksa. Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='westie_justa']na stopach znaczy?[/QUOTE] No co Ty, nie dałabym rady tak na udach.:p haha :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 ale super fotki :loveu: te w łóżku i te wspomnieniowe :) takie słodkie..jak rolada :diabloti: a ja tu nic slodkiego nie moge jeść :D a nowe jakies masz? :cool3: jak sie Tosia sprawuje?:p Quote
Aleksa. Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='betty_labrador']ale super fotki :loveu: te w łóżku i te wspomnieniowe :) takie słodkie..jak rolada :diabloti: a ja tu nic slodkiego nie moge jeść :D a nowe jakies masz? :cool3: jak sie Tosia sprawuje?:p[/QUOTE] ja bym nie dała rady bez słodyczy :evil_lol: nie mam nowych. a dobrze, a wczoraj niezłą akcję miałam z kundlami ;) zaraz Ci na fb napisze Quote
*Magda* Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 To teraz dawaj fotę jak tak na Tobie stoi :razz: Quote
betty_labrador Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 tylko ktos ta fotke musi Tobie zrobic :cool3: no niezła akcja:P Quote
Aleksa. Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 3 fotki od Justyny.:p [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-XT4HbUTLOYw/UGB2q40fwCI/AAAAAAAABLQ/6oAmBbeEsYU/s640/_DSC8357kopia_zps79478cb1.jpg[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-93m6cjytF-8/UGB2tDSueUI/AAAAAAAABLY/igi3og51NnU/s640/_DSC8361kopia_zps1c09a536.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-1DEu9Z2iMBo/UGB2ywC5EWI/AAAAAAAABLg/kx4VIG85oHI/s640/_DSC8373kopia_zps37758e05.jpg[/IMG] Quote
betty_labrador Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 fajne :D Dorka skoczna dziewczyna :) Quote
M&S Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ładnie ćwiczy dziewczynka:):) Hej wieczorowo!!! Quote
Natalia&Cody Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [URL]https://lh3.googleusercontent.com/-XT4HbUTLOYw/UGB2q40fwCI/AAAAAAAABLQ/6oAmBbeEsYU/s640/_DSC8357kopia_zps79478cb1.jpg[/URL] Takie fotki uwielbiam :loveu: :D Quote
PannaAnna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ale ładnie sobie agilitujecie :) Chętnie bym coś popróbowała z moją, ale a) u mnie nie ma gdzie :shake: b) śmiem twierdzić, że Etnucha skończyłaby to spojrzeniem pt. "a sama sobie skacz", ale kto wie.. :lol:. Jak tam u Was ? :) Quote
junoo Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Witam, tak patrzę na Wasze agilitowe fotki i się zastanawiam... zimą też trenujecie? Quote
ania90 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 slicznie Dora skacze :) za to mojej diablicy wczoraj cos do glowy weszlo i nie chce wyjsc .... Quote
Aleksa. Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='betty_labrador']fajne :D Dorka skoczna dziewczyna :)[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Dora :loveu:[/QUOTE] [quote name='M&S']Ładnie ćwiczy dziewczynka:) Hej wieczorowo!!![/QUOTE] [quote name='Natalia&Cody'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-XT4HbUTLOYw/UGB2q40fwCI/AAAAAAAABLQ/6oAmBbeEsYU/s640/_DSC8357kopia_zps79478cb1.jpg[/URL] Takie fotki uwielbiam :loveu: :D[/QUOTE] [quote name='Talucha']Gratuluję sukcesów ;)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']piękności:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :evil_lol::loveu::loveu: [quote name='PannaAnna']Ale ładnie sobie agilitujecie :) Chętnie bym coś popróbowała z moją, ale a) u mnie nie ma gdzie :shake: b) śmiem twierdzić, że Etnucha skończyłaby to spojrzeniem pt. "a sama sobie skacz", ale kto wie.. :lol:. Jak tam u Was ? :)[/QUOTE] Warto spróbować :diabloti: a u nas w końcu piątek, a tak to w tygodniu czasu nawet na spacery nie mam :-( [quote name='junoo']Witam, tak patrzę na Wasze agilitowe fotki i się zastanawiam... zimą też trenujecie?[/QUOTE] hej. ;) nie trenujemy nigdzie na stałe ;) te trzy fotki są z obozu, a tak to czasem na podwórku na hopkach skacze, jak jej się chce :evil_lol: [quote name='ania90']slicznie Dora skacze :) za to mojej diablicy wczoraj cos do glowy weszlo i nie chce wyjsc ....[/QUOTE] to ta cieczka :shake: miałam to samo :shake: [quote name='M&S']Witamy się z rana i pozdrawiamy:):)[/QUOTE] Dziękuję za odwiedziny :multi: przepraszam że zaniedbuję Wasze galerie, ale naprawdę czasu brakuję :shake: tzn. zglądam, przeczytam ale idę dalej. jj narzekałam w 1 LO że jest ciężko, ale 2 LO to porażka :diabloti: od początku roku, czyli 4 wrzesnia tylko 2 dni miałam bez żadnego sprawdzianu, czy kartkówki :shake: postaram się jakieś fotki wykombinować :eviltong: Quote
PannaAnna Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Witamy :) Proszę wymiziać odemnie Dorkę i czekam na kolejne fotki! :):) Quote
Recommended Posts