Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry :)

Rolada wygląda smakowicie :loveu:[/QUOTE]

Hej :)
nom.:lol:

[quote name='dOgLoV']super zdjęcia :loveu::loveu::loveu::loveu:

ale jak patrze na te wodne to brrrrrrr , zimno :evil_lol:[/QUOTE]

to takie wspomnienia lata. : D

[quote name='Paula03']Hej dziewczyny :D

Po co ja tu weszłam? :diabloti: Zobaczyłam roladę i zrobiłam się głodna :diabloti: Idę coś zjeść :evil_lol:[/QUOTE]

zrób taką.:lol:

A tak w ogóle mamy sukces..:D dla mnie duży, a może dla niektórych mały.:p

Dora włazi czterema łapami na moje nogi.:p było to ciężkie do nauczenia, ale udało się.. ciężka, bo Dora unikała takich kontaktów z ciałem..nie chciała nigdy wejść łapą na mnie czy coś, więc dwa razy tyle roboty ale jest.:lol:

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Brawo! :D :D to rozumiem przygotowanie do vaultów? :diabloti::eviltong:[/QUOTE]

No tak na pewno ! :diabloti: nie chciałabym życia stracić. :D

Posted

[quote name='Kirinna']jak ty ją utrzymujesz!!! ja swojego malucha nie daje rady:)[/QUOTE]

na razie opierając się o łóżko, ale i bez niego dam radę ::diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']ale super fotki :loveu: te w łóżku i te wspomnieniowe :) takie słodkie..jak rolada :diabloti: a ja tu nic slodkiego nie moge jeść :D

a nowe jakies masz? :cool3:

jak sie Tosia sprawuje?:p[/QUOTE]

ja bym nie dała rady bez słodyczy :evil_lol: nie mam nowych. a dobrze, a wczoraj niezłą akcję miałam z kundlami ;) zaraz Ci na fb napisze

Posted

3 fotki od Justyny.:p

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-XT4HbUTLOYw/UGB2q40fwCI/AAAAAAAABLQ/6oAmBbeEsYU/s640/_DSC8357kopia_zps79478cb1.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-93m6cjytF-8/UGB2tDSueUI/AAAAAAAABLY/igi3og51NnU/s640/_DSC8361kopia_zps1c09a536.jpg[/IMG]

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-1DEu9Z2iMBo/UGB2ywC5EWI/AAAAAAAABLg/kx4VIG85oHI/s640/_DSC8373kopia_zps37758e05.jpg[/IMG]

Posted

Ale ładnie sobie agilitujecie :) Chętnie bym coś popróbowała z moją, ale a) u mnie nie ma gdzie :shake: b) śmiem twierdzić, że Etnucha skończyłaby to spojrzeniem pt. "a sama sobie skacz", ale kto wie.. :lol:.

Jak tam u Was ? :)

Posted

[quote name='betty_labrador']fajne :D Dorka skoczna dziewczyna :)[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Dora :loveu:[/QUOTE]

[quote name='M&S']Ładnie ćwiczy dziewczynka:)

Hej wieczorowo!!![/QUOTE]

[quote name='Natalia&Cody'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-XT4HbUTLOYw/UGB2q40fwCI/AAAAAAAABLQ/6oAmBbeEsYU/s640/_DSC8357kopia_zps79478cb1.jpg[/URL]
Takie fotki uwielbiam :loveu: :D[/QUOTE]

[quote name='Talucha']Gratuluję sukcesów ;)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']piękności:loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy :evil_lol::loveu::loveu:

[quote name='PannaAnna']Ale ładnie sobie agilitujecie :) Chętnie bym coś popróbowała z moją, ale a) u mnie nie ma gdzie :shake: b) śmiem twierdzić, że Etnucha skończyłaby to spojrzeniem pt. "a sama sobie skacz", ale kto wie.. :lol:.

Jak tam u Was ? :)[/QUOTE]

Warto spróbować :diabloti: a u nas w końcu piątek, a tak to w tygodniu czasu nawet na spacery nie mam :-(

[quote name='junoo']Witam, tak patrzę na Wasze agilitowe fotki i się zastanawiam... zimą też trenujecie?[/QUOTE]

hej. ;) nie trenujemy nigdzie na stałe ;) te trzy fotki są z obozu, a tak to czasem na podwórku na hopkach skacze, jak jej się chce :evil_lol:

[quote name='ania90']slicznie Dora skacze :)

za to mojej diablicy wczoraj cos do glowy weszlo i nie chce wyjsc ....[/QUOTE]

to ta cieczka :shake: miałam to samo :shake:

[quote name='M&S']Witamy się z rana i pozdrawiamy:):)[/QUOTE]

Dziękuję za odwiedziny :multi: przepraszam że zaniedbuję Wasze galerie, ale naprawdę czasu brakuję :shake: tzn. zglądam, przeczytam ale idę dalej. jj narzekałam w 1 LO że jest ciężko, ale 2 LO to porażka :diabloti:

od początku roku, czyli 4 wrzesnia tylko 2 dni miałam bez żadnego sprawdzianu, czy kartkówki :shake:

postaram się jakieś fotki wykombinować :eviltong: